- Олег К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый
Відмінна ціна/якість.Шокуючі розумна піч.Дуже технологічна.
- Достоинства:
- Якісне прибирання.
- Недостатки:
- Малий ресурс аксесуарів.
- Кристина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый
Я приобрела робот-пылесос MOVA E20 сегодня, но при первой попытке использования он постоянно выдает ошибку «Внутренняя ошибка (-34)». Я пробовала перезагружать устройство, ставила его на зарядку, но ошибка не исчезает. Пожалуйста, подскажите, как мне действовать дальше, или организуйте обмен или возврат. Спасибо.
Представник брендуДобрий день! Дякуємо вам за звернення.
На жаль, без детального огляду товару дуже важко підказати причину описаної ситуації. Наша компанія прагне забезпечувати найвищий стандарт обслуговування та завжди докладає максимальних зусиль для вирішення будь-яких питань. Ми із задоволенням проведемо ретельну діагностику приладу й допоможемо вам. Ваш запит вже зафіксовано за номером 1609896, тому, будь ласка, зверніться на гарячу лінію сервісного центру Mova: 0 800 20-91-45 або через сайт: ссылка
З повагою, служба підтримки Mova!
- Андрей Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый
Чудовий помічник
- БогданОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый
Користуюся цим роботом уже деякий час і хочу поділититися реальним досвідом використання, який, сподіваюся, допоможе іншим при виборі.
Пилосос чудово будує карту кімнат завдяки лазерній навігації. Меблі він не соває, акуратно об'їжджає, хоча є нюанс із зовсім тоненькими ніжками – їх робот іноді не помічає і може стукнутися. Сухе прибирання виконує дуже пристойно, потужності всмоктування вистачає. Де-не-де на підлозі може залишитися дрібна смітинка, яку бічна щітка відкинула у сторону, але це дрібниці, бо загальна чистота пристойна. Для килимів рекомендую в додатку MOVAhome налаштовувати подвійний прохід — тоді результат хороший.
Вологе прибирання тут найпростіше — робот просто протирає підлогу вологою мікрофіброю.
Корисна порада з досвіду: обов’язково змочуйте і віджимайте серветку перед запуском вручну. Якщо почепити повністю суху ганчірку і відправити його прибирати, то навіть на максимальному рівні зволоження перші вологі сліди на підлозі з'являться лише десь на середині кімнати.
У підсумку можу сказати, що за свою ціну робот виконує просто бездоганну роботу. Звісно, до старших і дорожчих моделей йому далеко (особливо за якістю вологого прибирання, де ганчірки вібрують чи обертаються), але для щоденного підтримання чистоти — це топ за свої гроші.- Достоинства:
- Відмінна навігація та швидка побудова карти.
Акуратно обходить меблі та не рухає їх.
Непогане сухе прибирання. - Недостатки:
- Дуже просте вологе прибирання.
Серветка завжди притискається до підлоги.
- Михайло Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый
Норм пилосос поки довольні
- Сергей В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый
Приобрел этот,пылесос,скачал инструкцию,прямо здесь,пылесос белого,можно сказать белоснежного цвета,матовый ,что хорошо,по цене и функционалу конкурентов я не увидел,бренд входит в экосистему сяоми,скачал приложение для робота, на плей маркете,немного повозился с настройкой роутера,в наше время есть ИИ и он мне дал детальную инструкцию по подключению.Работает аккуратно,сначала думает потом едет,перед препятствием притормаживает,иногда конечно дотрагивается бампером Покупкой дволен.
- Слава Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый
Чудовий робот-пилотяг. "Слухняний" та гарно полотяжить. Корисною виявилася функція автоматичного посилення режиму всмоктування на килимах, бо навіть не розраховувала, що він на них заїде, проте завдяки досить великим колесам, він чудово очищає килим з невеликим ворсом. Досить хутко заїжджає на поріжки, хоча йому це складніше робити, коли прилаштована ганчірка для вологого прибирання, але це не проблема. Враження від пилотяга гарні, особливо за таку ціну!
- Достоинства:
- Великі колеса, всі щіточки можна зняти та почистити, українська мова додатку та самого робота
- Ольга Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый
За свої гроші він просто бубочка, працює добре.
- Достоинства:
- Турбощітка, малює сам карту, низька ціна
- Недостатки:
- Поки немає
- Мельник Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый
Супер. Дуже простий у керуванні, хоча перше ввімкнуння та налаштування примусили трошки понервувати. Wi-fi з другого разу налаштувався. Карту кілька разів складав, поки обрали оптимальну. Ввикаєш, і він собі ковзає)) А коли знайшла у меню, що є українська мова, то взагалі шикарно. Добре себе показав, і зараз лише позитивні враження.
- Марина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый
Це капець. Без WIFI іздить 1м/1м щось триндить на не зрозумілому, 5 хвилин роботи і додому . Дуже туге
- Достоинства:
- Не побачила(поки)
- Недостатки:
- Все.
Представник брендуМарина, вітаємо! Нам дуже прикро, що товар вам не підійшов.
MOVA E20 (RLE22GA) забезпечує силу всмоктування 5000 Па та оснащений технологією Vormax, що дозволяє ефективно видаляти пил і забруднення з різних поверхонь. Резервуар для води об’ємом 245 мл із трьома рівнями подачі забезпечує делікатне та рівномірне очищення. Робот підходить як для сухого, так і для вологого прибирання, охоплюючи площу до 175 м², а акумулятор ємністю 3200 мАг гарантує тривалу автономну роботу без зайвих зусиль. Зазначені особливості роблять дану модель однією з найкращих серед подібних пристроїв у такому ціновому діапазоні. Пристрій може працювати без підключення до інтернету, проте у такому режимі доступні лише базові функції. Для розширеного керування, налаштування сценаріїв і доступу до додаткових можливостей необхідно підключення через додаток.
Ми розуміємо, що у кожного користувача різні вимоги до функціоналу пристроїв, проте обов'язково врахуємо вашу думку для покращення нашої продукції.
З повагою, служба підтримки Mova!
- Артем Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый
Це вже другий робот-пилосос в родині. Перший чесно відпрацював років 5 та вмер. Новий апарат прийшов вчасно, гарно та надійно запакований, вже з зарядом 85%. Додаток качається з QR кода, підʼєднання зайняло пару хвилин (увага, мережа 2.4G). Мапу приміщення намалював хвилин за 20 мабуть. Лідар дозволяв не битися в предмети та стіни. Перше прибирання сухе, мапу та час можна побачити на фото. Вологе ще не запускав. Заїхав та застряг один раз під кухнею, бо верхній датчик таки виступає. Покликав на допомогу і був звільнений. Прибрав чисто. Рекомендую
- Достоинства:
- Лідар, потужність
- Недостатки:
- Поки не знайшов
Представник брендуАртем, вітаємо! Дякуємо вам за вибір нашого бренду.
Користуйтесь із задоволенням!
- Лилия М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый
В роботі вже 5 днів. Працює справно, чистить від сміття легко. Турбо щітка виймаєтся. Єдине що не зрозуміла як почистити колесо бо не змогла його зняти, прийшлося пінцетом попрацювати. Вологе прибирання на 4 з 5. Настройки робота дуже легкі. Загальне враження супер!
- Достоинства:
- Супер гаджєт для дому. Шерсть котячю збирає на 5 з плюсом.
- Недостатки:
- Поки не знайшла.
Представник брендуДобрий день! Дякуємо вам за відгук.
Приємного користування!
- Євген К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый
Що ж буду першим хто напише відгук про цей девайс. Це моя перша купівля робота-пилосмока саме для, але досвід роботи з ними до цього вже був неодноразово.
Одразу відмічу що цей пилосмок має хорошу потужність, але цінник достатньо демократичний. При першому запуску назбирав просто купу різного сміття, хоча в хаті на перший погляд не було брудно. Турбощітка також назбирала купу волосся. Не зовсім зручно ії чистити оскільки вона не розбірна, але все ж таки це можна за декілька хвилин зробити.
Робот гарно орієнтується в місцевості, та майже с першого разу цілком чітко намалював мапу квартири. Файно минає між ніжками стільця. Сильно не штурхаеється об перешкодини і здивувало те що він не намагається залізти на сушилку для одягу, а делікатно ії оминає. Також їде майже впритул плінтуса та вичищує все майже впритул.
Додаток достатньо фунцкіональний та має багато налаштуваннь. Можна налаштувати майже все що захочеш: графік прибирань з індивідуальними налаштуваннями прибирань для окремих кімнат та зон, можна ставити та корегувати заборонені та дозволенні зони і багато чого іншого. Також робот стабільно оновлює прошивку.
Щодо вологого прибирання, то воно тут призначенне щоб осіжити підлогу та прибрати пил. Також може зтерти сліди від крапель. Але очікувати повноцінного вологого прибирання не варто.
Единий нюанс, це де чутно як обертається турбо-щітка. Не прям дуже гучно, але таки чутно. Хоча особоисто в мене він прибирає коли вдома нікого немає окрім кішки якою збудити навіть гулом літака не можна)
Автономність також на хорошому рівні. Двокімнатну квартиру площою 70 квадратів на турбо режимі прибирає приблизно за півгодини, та ще залишає 50-55% заряду.
Висновок: цілком файний пилосмок за такі гроші.- Достоинства:
- Потужний. Має функціональний додаток з великою кількістю налаштуваннь. Гарна автономність. Хороша навігація.
- Недостатки:
- Нерозбірна турбощітка. Чутно роботу турбощітки.
Представник брендуЄвген, вітаємо! Дякуємо вам за вибір нашого бренду.
Користуйтесь із задоволенням!