- Катерина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Shopwin. Цвет: Серый
Хороше, легке і поки без зайважень. Користуємось коли йдемо в укриття. Більше року ще все працює і не зламалось. Задоволені покупкою.
- Достоинства:
- Ліжко легке
- Недостатки:
- Не знайшла
- Ганна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Shopwin. Цвет: Серый
Дуже зручна річ. Особливо зараз коли літає всяка гидота руснява у повітрі вночі, йду до коридору і лягаю відпочивати. Мій майже центнерчик ваги добре видержує. Дякую продавцю. Рекомендую однозначно, але хотілося використовувати за призначенням за інших обставин, більш мирних. Дякую
- Денис М***Отзыв от покупателя. Продавец: Shopwin. Цвет: Серый
По суті ліжке класне, легке, мягке, зручно з ним ходити в сховище, матрац теж клсний, не потрібно носити з собой нічого додаткового.
Едине що треба допрацювати це пластикові накладні ніжки, котрі постійно відпадають і мені довелось їх приматати скочем. А так в цілому дуже задовелений.- Достоинства:
- легка, зручна
- Недостатки:
- пластикові накладки
- Валентина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Shopwin. Цвет: Серый
Классно. Но очень низко
- Ання Є***Отзыв от покупателя. Продавец: Shopwin. Цвет: Серый
Якість хотілась ліпшої
- Дмитро О***Отзыв от покупателя. Продавец: Shopwin. Цвет: Серый
Достатньо легка лежанка. Швидко розкладається і збирається. Надійність ще тестую. З мінусів - припідйомі підголовника ніжки відриваються від землі. Не зручно. Краще б підголовник був реалізований як окрема функція. Також необхідна подушка - підкладка під шию. В положенні на боку - затікає сильно. Вбудованої подушки недостатньо. В цілому - дуже задоволений.
- Достоинства:
- Вага, швидкість розгортання.
- Недостатки:
- Підголовник - при підйомі ніжки відриваються від землі.
- Николай М***Отзыв от покупателя. Продавец: Shopwin. Цвет: Серый
Была бы оценка минус, я бы поставил минус.
Не пошло и недели как сломалась ножка, когда вставал с кровати.- Достоинства:
- Мягкая подушка
- Недостатки:
- Очень слабый материал, рассчитанный на маленьких детей
- Андрій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Shopwin. Цвет: Серый
Хороше ліжко, але для росту 180 см не вистачає довжини
- Аделіна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Shopwin. Цвет: Серый
За свою ціну - зручне ліжко. Мʼяке, не тяжке - легко може перенести жінка, і навіть дитина. Складається в кілька положень, хоча весь механізм не виглядає дуже надійно. Також брали для паркінгу, так що підійде. Дві насадки на «ніжку» приїхали зламані, дуже делікатний пластик
- Достоинства:
- Зручне, недороге, легке
- Недостатки:
- Крихкість матеріалів
- Аліна М***Отзыв от покупателя. Продавец: Shopwin. Цвет: Серый
Моєму військовому чоловікові дуже сподобалося дякую вам
- Олеся М***Отзыв от покупателя. Продавец: Shopwin. Цвет: Серый
Чудове розкладне ліжко. Зручне для тих неприємних моментів, коли оголошуючи повітряну тривогу треба спати в коридорі... складається швидко, займає мало місця. Дитина сама складає й розкладає. Дорослі тим паче. Трохи шумить, коли змінювати позу сну, або коли коти застрибують але ж це не так важливо. Важливо, що лежати на ньому дуже зручно. Матрац хороший. Чудова штука для сучасних умов. Дякую.
- Достоинства:
- Зручне дуже
- Недостатки:
- Трохи шуму при перевертанні людини з одного боку на інший