Отзывы покупателей о Для плавания маска Renvo Kariba Уни Anti-fog Черный Красный OSFM (JDT-0846333)

Оценка пользователей 3.6/5
  • Недашковская Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Red

Маска не сподобалась. Не зручна на обличчі.

Дякуємо за відгук. Шкода, що маска виявилася незручною у використанні. Сподіваюсь, що знайдете модель, яка підійде саме Вам ідеально.

• Любовь т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White

Непогано )

Достоинства:
    І від яркого сонця
    Недостатки:
    Треба читати інструкцию ))))

Дякуємо за відгук. Приємно, що окуляри добре виконують свою функцію, навіть, під яскравим сонцем. Бажаємо комфортного використання як у басейні, так і на відкритій воді.

• Павло
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Red

Маска для дітей, непогане кріплення, досить зручна, є анти запотівання на внутрішній поверхні скла. Зображення спотворює. Вринципі нічого і не очікував від цієї маски

Достоинства:
    Для дітей нормально

Дякуємо за відгук. Підкажіть коли саме відбувається викривлення зображення: не під водою (ззовні), в басейні чи у відкритій воді?

• Захар С***

Хорошая маска

Достоинства:
    Переливается цветами
    Недостатки:
    Пока што не нашёл

Дякуємо за відгук. Приємно, що маска сподобалася. Бажаємо комфортного використання та гарних вражень від плавання.

• Ольга-Юлія З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Multi Athlet Store. Цвет: Red

Супер оперативно доставлено. Маска чудова.

Достоинства:
    Ціна якість
    Недостатки:
    Відсутні
    • Продавец  Multi Athlet Store

Дякуємо за відгук. Приємно, що маска Вам сподобалася. Бажаємо зручного користування та гарних вражень від плавання.

• Максим Ч***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Red

Маска не очень, сильно присасывается что глаза выдавливаются, для ребенка так себе,под водой все размывается,видно странно.вообщем не рекомендую.

Достоинства:
    Красивая,антифог,защита от солнцаи быстрая доставка(за 1 день приехала)
    Недостатки:
    Странный эффект под водой,протекание и цена

Дякуємо за чесний відгук. Шкода, що маска не виправдала очікувань. Занадто сильне прилягання можливе за рахунок індивідуальності форми обличчя. Зауваження щодо комфорту для дитини обов’язково врахуємо. Дякуємо, що поділилися враженням і, сподіваюсь, що знайдете маску, яка підійде по всіх важливих для Вас параметрах.