Отзывы покупателей о Стилус для планшета телефона айпада ручка стилус с LED дисплеем Pencil Active Pro для айфона iOS iPhone iPad и Android сенсорный активный пенсионный карандаш pen универсальный цифровой адаптивный без блютуз + 2 наконечника и кабель в подарок

Оценка пользователей 4.84/5
  • Вероніка
    Отзыв от покупателя. Продавец: LaymTech

В захваті від користування!!

Достоинства:
    Працює чудово, заряд тримається досить непогано.
    Недостатки:
    • Продавец  LaymTech

Вітаємо! Дякуємо за довіру до нашого магазину та високу оцінку. Раді, що пристрій виправдав Ваші очікування.

• Артем Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LaymTech

Дуже швидко реагує на дотик з екраном,но можна налатувати телефон під стилус і користуватись

• Продавец  LaymTech

Добрий день! Щиро дякуємо за приємний відгук. Нам важливо знати, що товар Вам підійшов і Ви задоволені покупкою.

• Сергій Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LaymTech

Все супер рекомендую, дитина у захваті

Достоинства:
    Найкращі
    Недостатки:
    Відсутні
    • Продавец  LaymTech

Добрий день! Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку. Нам дуже приємно, що Ви залишилися задоволені покупкою. Будемо раді бачити Вас знову! З повагою, магазин LaymTech

• Андрій
    Отзыв от покупателя. Продавец: LaymTech

гірше за будь який стилус яким користувався

Достоинства:
    каракулі виходять чудово
    Недостатки:
    нормально не працює
    • Продавец  LaymTech

Добрий день! Нам шкода, що у Вас виникли труднощі з використанням стилуса.

Ми вже звернулися до Вас в особисті повідомлення та запросили необхідну інформацію для перевірки: умови заряджання, пристрій, на якому використовувався стилус, наявність захисного скла/плівки, стан наконечників та приклад роботи товару.

Це потрібно, щоб зрозуміти, чи ситуація пов’язана із сумісністю, особливостями використання або можливим браком товару. Очікуємо на Ваш зворотний зв’язок і обов’язково допоможемо вирішити питання — обміном або поверненням згідно із законодавством України.

• Продавец  LaymTech

Вітаю! Ми досі не отримали від Вас зворотнього зв'язку. Якщо Ви не зацікавлені у заміні/поверненні товару - напишіть нам, будь ласка.
      З повагою, магазин Laymtech

• Людмила К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LaymTech

Хороший стилус, працює відмінно. Зарядка довго тримається, можу весь день малювати. Дуже зручний, колір такий як на картинці товару. рекомендую, дякую)

Достоинства:
    Ціна-якість
    • Продавец  LaymTech

Дякуємо вам, Людмило, за чудовий відгук та рекомендацію!Нам дуже приємно, що стилус вам сподобався і став зручним помічником для малювання. Бажаємо вам натхнення та ще більше творчих ідей!Користуйтеся із задоволенням, будемо раді вашим новим замовленням!З повагою,магазин LaymTech

• Євген Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LaymTech

Хороший стілус, дитині сподобався, красивий, зручний, а ще плюсом два наконечники!

• Продавец  LaymTech

Щиро дякуємо за відгук та високу оцінку!

• Євгеній Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LaymTech

Чудовий стилус, +2 наконечники в комплекті, дякую за швидку доставку та якісний товар

Достоинства:
    Чудовий стилус
    • Продавец  LaymTech

Щиро дякуємо за відгук та високу оцінку!

• Дарина Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LaymTech

Повелася на відгуки і купила, стилус не працює. Він заряджений і включений але до планшету зовсім ніяк. Не купуйте!!! Зовсім не рекомендую.

Достоинства:
    Недостатки:
    Стилус не працює,повелася на відгуки.
    • Продавец  LaymTech

Добрий день! За наданим відео стилус перевірявся у професійній програмі для малювання, яка вимагає підтримки спеціальних протоколів фірмових стилусів. Наша модель є універсальним ємнісним стилусом для навігації, нотаток, простого малювання та базової роботи із сенсорним екраном і не підтримує силу натиску, Palm Rejection та інші професійні функції.

Ми попросили додатково перевірити стилус у звичайних нотатках, меню планшета або на смартфоні та надати відео, однак зворотного зв’язку більше не отримали. Інформацію щодо призначення та особливостей роботи моделі уточнено в описі товару. Ми залишаємося на зв’язку та готові допомогти з перевіркою або вирішенням питання.

• Мері
    Отзыв от покупателя. Продавец: LaymTech

Реагує через раз,заряд тримається не довго.
    Повелися на відгуки.

Достоинства:
    Недостатки:
    Реагує через раз, швидко сідає заряд
    • Продавец  LaymTech

Вітаємо. Нам шкода, що у Вас склалося таке враження. За описом наразі неможливо підтвердити дефект товару, оскільки робота універсального стилуса може залежати від моделі пристрою, захисного скла/плівки та коректного заряджання.

Ми звернулися до Вас для уточнення деталей для перевірки ситуації та вирішення Вашого питання. З повагою, магазин LaymTech

• Наталя
    Отзыв от покупателя. Продавец: LaymTech

Ручка зручна, легко лежить в руці
    Але нажаль мої прилади погано на неї реагують
    Для малювання не підходить, оскільки не має відчуття натиску
    Накінечник твердий, то сильно стукає по екрану, що для мене трохи псує досвід користування

Достоинства:
    Зручний в руці
    Недостатки:
    Не підійшов для моїх пристроїв
    • Продавец  LaymTech

Дякуємо вам за детальний відгук.Раді, що стилус виявився зручним у використанні та комфортно лежить у руці.Водночас нам шкода, що він не повністю виправдав ваші очікування при роботі з пристроями та для малювання.Ця модель є універсальним активним стилусом без Bluetooth, тому, на жаль, не підтримує функцію розпізнавання сили натиску, як оригінальні Apple Pencil або професійні стилуси для графіки. Також твердіший наконечник може створювати відчуття постукування по екрану під час використання.

• Вікторія М***

Це просто вау !

Достоинства:
    Все супер
    Недостатки:
    Взагалі немає!
    • Продавец  LaymTech

Щиро дякуємо, Вікторіє, за такий чудовий відгук та високу оцінку!Нам дуже приємно, що стилус настільки Вам сподобався та виправдав очікування. Користуйтеся із задоволенням, а нехай малювання, нотатки та робота з гаджетами приносять лише комфорт і натхнення!З повагою,магазин LaymTech

• Сергей С***
    • Продавец  LaymTech

Дякуємо за високу оцінку!З повагою,магазин LaymTech

• Владислав В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LaymTech

З стилусом все добре! Прийшов швидко та спокійно

Недостатки:
    Зарядка не працює
    • Продавец  LaymTech

Нам дуже шкода, що виникла проблема із зарядкою. Стилус проходить перевірку перед відправкою, однак у рідкісних випадках може траплятися виробничий дефект або пошкодження під час транспортування.Ми вже написали Вам у приват,для подальшого вирішення даної ситуації.З повагою,магазин LaymTech

• Матвій К***

• Продавец  LaymTech

Щиро дякуємо за відгук та високу оцінку!Раді,що покупка залишила позитивні враження.З повагою,магазин LaymTech

• Христина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LaymTech

Дякую за швидку доставку та якісний товар

• Продавец  LaymTech

Щиро дякуємо за відгук та високу оцінку!Раді,що все сподобалось.Користуйтеся із задоволенням!З повагою,магазин LaymTech

• Віталій П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LaymTech

Працює відмінно. Задоволений товаром)

• Продавец  LaymTech

Щиро дякуємо за відгук та високу оцінку!Раді,що покупка залишила позитивні враження!З повагою,магазин LaymTech

• Богдан Ш***

Отлично

• Ганна Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LaymTech

Дуже задоволена! Читайте попередній відгук!

• Ганна Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LaymTech

Купувала дитині, але в результаті стилус так сподобався, що тепер за нього вже “воює” вся сім’я :) Схоже, доведеться замовляти ще один. Перед покупкою добре ознайомилася з інформацією і розуміла, що це не фірмовий стилус, а універсальний - звідси й слідує, що робота й функції може відрізнятися. Читала негативні відгуки — про пропуски ліній або те, що на різних пристроях стилус може працювати по-різному. Але в описі товару і вказано, що це універсальний стилус, тому багато що залежить саме від сумісності з конкретним пристроєм, від заряду акумулятора, від щільно вкрученого наконечника. В нас 4 різних Андроїда (Xiaomi) і на всіх стилус працює бездоганно. Був нюанс з планшетом, але зняли захисне скло - і о чудо!))) Також, відзначу, що стилус БЕЗ Bluetooth - і це просто шикарно - 2 рази тапнув в торці і працюй собі. Короче, дитина щаслива, малює - але НЕ в професійних програмах, там да, є нюанси, але ми знали, т.я. про це зазначено на сайті, адже це НЕ фірмовий стилус! Ми з чоловіком граємося в ігри, використовуємо для нотаток, різного іншого базового користування і також задоволені. Дякуємо за швидку доставку. Девайс і продавця - рекомендую! Але не порівнюйте його з фірмовим і перевіряйте завчасно сумісність з Вашими пристроями та буде Вам теж щастя!

• Продавец  LaymTech

Дякуємо вам за такий детальний і щирий відгук та високу оцінку!Нам дуже приємно, що стилус сподобався не лише дитині, а й усій родині — це найкраща оцінка для нас.Окрема подяка за те, що ви так уважно описали свій досвід використання та нюанси сумісності. Ви абсолютно праві: універсальні стилуси можуть працювати по-різному залежно від пристрою, захисного скла та інших факторів. Ваш коментар точно стане корисним для інших покупців.Раді, що ви залишились задоволені покупкою та обслуговуванням! Будемо раді вашим новим замовленням.З повагою,магазин LaymTech

• Светлана Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LaymTech

Прикольний стілу,працює без лагів. Покищо лише перевірила,це на подарунок)

Достоинства:
    Ціна/якість
    Недостатки:
    Поки не виявлено
    • Продавец  LaymTech

Дякуємо вам, Світлано, за чудовий відгук!Раді чути, що стилус вам сподобався і працює без лагів — особливо приємно, що він обраний як подарунок.Сподіваємось, що він і надалі буде лише радувати якістю та зручністю у використанні. Якщо з’являться будь-які питання — завжди раді допомогти!З повагою,магазин

• Маргарита Г***

Стилус хороший мне нравится

• Олена О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LaymTech

Взагалом кльовий стілус, приємний у руці
    Ае інструкція залишає бажати коащого)))
    Поясніть мені - я зверху торкаюсь - і він працює, нічого підключати не треба, вірно прочитала?

Достоинства:
    Приємний у руці
    • Олена О***

Доповню свій відгук:
      - Самсунг андроїд працює добре, по всьому екрану телефону
      - Айфон 11 - працює гірше., по краях екрана спрацьвує незрозуміло. місцями треба прикладати зусилля
      Стілус брала саме на айфон для роботи, і виходить що працювати з ним не зможу нормально

• Продавец  LaymTech

Дякуємо за ваш відгук і високу оцінку!Раді, що стилус вам сподобався і зручний у використанні.Щодо вашого питання: так, ви все правильно зрозуміли — цей стилус працює без підключення по Bluetooth. Достатньо увімкнути його (дотиком зверху), і він одразу готовий до роботи з екраном.Він сумісний із більшістю сенсорних пристроїв, тому не потребує додаткових налаштувань чи підключення.Дякуємо, що звернули увагу на інструкцію — обов’язково врахуємо.З повагою,магазин LaymTech

• Елена З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LaymTech

Дуже добра якість стилусу. Недоліків не виявлено. Прислали досить швидко. Навіть здивована. Очікувала,що буде довше

• Продавец  LaymTech

Дякуємо, Олено, за ваш відгук і високу оцінку!Дуже приємно чути, що ви задоволені якістю стилуса та швидкістю доставки — ми завжди стараємось, щоб замовлення приїжджали якомога швидше.
      Раді, що товар перевершив ваші очікування! Користуйтеся із задоволенням і будемо раді вашим новим замовленням.З повагою,магазин LaymTech

• Єлизавета
    Отзыв от покупателя. Продавец: LaymTech

Товар і його якість чудові!

• Руслан П***

Все круто

• Яна Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LaymTech

Хороший, якісний стілус, працює добре як на планшеті так і на телефоні, донька задоволена, вона про нього мріяла вже давно. Рекомендую

• Продавец  LaymTech

Яно, щиро дякуємо за такий теплий відгук і високу оцінку!Нам дуже приємно знати, що стилус виправдав очікування та чудово працює і на планшеті, і на телефоні. А особливо раді, що донька задоволена та здійснила свою маленьку мрію.Дякуємо за рекомендацію! Будемо раді Вашим новим замовленням.З повагою,магазин LaymTech

• Ольга Г***

Все працює

• Катя М***

Ребенок доволен, все хорошо

• Продавец  LaymTech

Щиро дякуємо за відгук та високу оцінку!Ми раді,що дитина залишилась задоволена роботою стилуса.З повагою,магазин LaymTech

• Микола М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LaymTech

Працює нормально, батерея тримає довго.Донька задоволена.

• Продавец  LaymTech

Щиро дякуємо за відгук та високу оцінку!Ми раді,що покупка залишила позитивні враження!З повагою,магазин LaymTech

• Дмитро Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LaymTech

Повторний відгук. Після того як стилус було викрадено, магазин прислав мені новий без жодних доплат! Щиро дякую за якісний сервіс та довіру!

Достоинства:
    Стилус працює
    • Продавец  LaymTech

Вітаю!Щиро дякуємо Вам за відгук! Ми дуже раді, що неприємну ситуацію вирішено. Цінуємо, що знайшли час поділитися своїм досвідом — це допомагає нам ставати ще кращими. Дякуємо за довіру!

• Сергій Г***

Стилус працює добре

Достоинства:
    Тримає довго заряд
    • Продавец  LaymTech

Дякуємо за високу оцінку та відгук! Раді, що стилус добре працює і тішить довгим зарядом. Користуйтеся із задоволенням!З повагою,магазин LaymTech

• Ольга
    Отзыв от покупателя. Продавец: LaymTech

Річ хороша, дитині сподобався. Все працює. Дякую.

• Продавец  LaymTech

Дякуємо за ваш відгук! Нам дуже приємно, що дитині сподобалась річ і ви залишилися задоволені покупкою. Будемо раді бачити вас знову!З повагою,магазин LaymTech

• Артем Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LaymTech

Стилус працює нормально - на матовому захисному склі гарна чутливість, лінії рівні.
    Проте нажаль він не працює в Ібісі, можливо в інших програмах для малювання він буде читатися правильно. У штатній галереї наприклад всі переваги стилуса працюють - і нахил і сила натискання. Батарейка тримається нормально, можливо якщо малювати 10 годин безперервно його і не вистачить, але на декілька годин вистачає цілком.

Достоинства:
    Непоганий стилус за нормальну ціну.
    Недостатки:
    Не підтримується програмою Ibis paint.
    • Продавец  LaymTech

Дякуємо вам за детальний відгук і за те, що поділилися своїм досвідом використання
      Раді чути, що ви задоволені чутливістю, рівністю ліній, роботою нахилу та сили натискання, а також автономністю стилуса. Для нас це дуже важливо .
      Щодо роботи в Ibis Paint — дякуємо, що звернули на це увагу. На жаль, сумісність може залежати від версії додатку або конкретних налаштувань. Рекомендуємо перевірити оновлення програми та параметри роботи стилуса в налаштуваннях Ibis Paint.
      Дякуємо, що обрали наш товар! Гарного вам натхнення та приємного малювання

• Анна Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LaymTech

Моє придбання виявилось невдалим - стилус не працював. Після комунікації з продавцем мені надали аналогічний товар на заміну без жодних доплат.
    Новий стилус працює без нарікань, повністю виконує заявлені функції, батарея довго тримає заряд. Чудовий варіант за таку ціну.

• Мирослава М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LaymTech

Все підійшло, стилус працює. Відправили швидко.от лише вашко уключати, якась дуже туга кнопка зверху. Я поки розібралась як уключити - думала не працює

• Продавец  LaymTech

Щиро дякуємо за відгук та високу оцінку!Раді чути, що все підійшло і стилус працює.
      Щодо кнопки – дійсно, вона трохи туга, щоб уникнути випадкових натискань. Чудово, що змогли розібратися, як увімкнути!Гарного та мирного дня.

• Віктор Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LaymTech

Супер. Рекомендую (Софія, 9 років).