- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: Tweezy
Отличный коврик - брала несколько штук, обклеила шкаф, кошка теперь забирается по стенке шкафа и тусит наверху. Очень приятный клиентский сервис - скорректировали заказ по моей просьбе, отправили супер быстро. Удачи магазину!
- Ярослав К***Отзыв от покупателя. Продавец: Tweezy
добре тримається будь-де, якщо клеїти правильно (не згинаючи на кутах). кіт може і далі шкрябати це місце, але вже буде шкодити не дивану/шпалерам/луткам, а цю поверхню
- Достоинства:
- захищає поверхні, добре клеїться, можна використовувати як кігтеточку
- Амброзяк Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Tweezy
Гарна якість, зручно клеїти, легко можна розрізати потрібний розмір. Продавець швидко відправив замовлення
- Достоинства:
- Захищає м'які меблі
- Недостатки:
- Не дуже надійно тримається на текстилі
- Олена Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Tweezy
Гарна якість.
- Денис Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Tweezy
Повна гидота. Втрачені дарма гроші на обоях не держиться геть. За то до рук клеїться. До дерева нещільно клеїться . До меблів і до диванів теж
- Достоинства:
- Ніяких
- Недостатки:
- Зверху описано.
- Продавец Tweezy
Вітаємо.
Нам шкода, що товар не виправдав ваших очікувань. Самоклеюча кігтеточка дійсно найкраще тримається на гладких, чистих і сухих поверхнях — таких як дерево, пластик, двері, шкіра тощо. На нерівних, пористих або рельєфних матеріалах (наприклад, тканина з вираженою текстурою або вінілові шпалери з тисненням/захисним покриттям) клей може триматися гірше. У таких випадках ми рекомендуємо додатково фіксувати виріб
будь-яким доступним способом
- Єлизавета Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Tweezy
Планую до замовити ще, оскільки для мого дивану виявилося замало, також я трошки не врахувала як правильніше наклеїти килимок. Загально, якщо все правильно робити - тримається добре, якість гарна, немає сторонніх запахів. Котики не відірвали!
Щодо сервісу - все добре, все швидко відправлено! - Станіслав Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Tweezy
Купував для ремонту окремостоячої кігтеточки. Якість супер прилипла до поверхні як рідна. Рекомендую
- Тетяна Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Tweezy
Захистили кут, який котик обрав для своїх когтиків)
- Достоинства:
- Чудово тримається плівка самоклейка
- Ніна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Tweezy
- Достоинства:
- Коти точять кігті не пошкоджуючи диван
- Катерина В***Отзыв от покупателя. Продавец: Tweezy
Товар якісний,швидко надійшов. Дякую!