Отзывы покупателей о Мобильный телефон Panasonic KX-TU155 [117389]

Оценка пользователей 2.8/5
  • Оксана П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Red

Вибачте, будь ласка!!?, почали розбирати коробку для фото і знайшли батарею

• Оксана П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Red

Доброго вечора, забрали упакований телефон, а вдома поставили на зарядку, а він не заряджається, розкрили, а там немає акумуляторної батареї

Достоинства:
    Не знаю
    Недостатки:
    Відсутня батарея
  • Михайло П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Red

Переваги
    Не глючить, антена нормальна, світить добре удобна кнопка включення ліхтаря
    Недоліки
    Не можливо збільшити шрифт в телефонній книзі, не можливо установити великий годинник по серед екрану

• Осипчук А***

Ипонская иканомия ?

Недостатки:
    Зарядное устройство отсутствует !
  • Єгор Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Blue

В характеристиках комплектации написано что телефон комплектуется «зарядным устройством».
    Провод и станция есть, но нет блочка к ним.

Представник бренду

Доброго дня, Єгоре! Дякуємо Вам за вибір продукції Panasonic та залишений відгук! У комплекті постачання передбачено зарядний пристрій у вигляді зручної док-станції, яка може використовуватись як основний або додатковий спосіб заряджання. Для підключення до мережі рекомендовано використовувати будь-який USB-адаптер живлення з потужністю не менше 2,5 Вт.

• Гість

УважніШе необхідно Вам озНаЙомитисЬ з комплектом постачання, зарядний пристрій там відсутній...

• Людмила П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Цвет: Red

Сам пристрій нормальної якості. Купувався як готове рішення для людини у похилому віці. Але завдяки дуже жахливій роботі розетки така низька оцінка. По перше в телефоні немає української мови, російської також немає! Навіщо продавати Бабушкофони на українському сайті в якому немає нашої мови... Також у комплекті немає блоку живлення... Це просто жах, із за того що розетка не зробила нормальний опис продукту про пристрій котрий повинен виконувати свої функції прямо із коробки. Ми зіштовхнулися з проблемами мови, та нам прийшлося докупити зарядний пристрій... Це було наше останнє замовлення на розетці . Я нікому не рекомендую цей товар як готове рішення для літніх людей!

Достоинства:
    Нормальна якість телефону
    Недостатки:
    Немає української або російської мови. В комплекті нема блоку живлення. Замовлення неможливо відстежити... Замість доставки у назначений термін, телефон прийшов із запізненням у два тижні.
    • Гість

Ви впенені, що на іншіх сайтах НЕ буває таких зашкварів? Свята наївність... міняти шило на мило, то таке...

• Гість

Перед придбанням товару НЕобхідно уважно ознайомитись: характеристики, комплект постачання... Там відсутній блок живлення, тож як може бути НЕдоліком відсутність блоку живлення, якщо в комплекті постачання відСУтня інформація про наявність блоку живлення ? Ваш коментарій дууже ДИвний...

• Гість

Вже є мільйон коментарів про відсутність зарядного пристрою у комплекті. Це такий еко тренд. У багатьох є по декілька зарядних пристроїв від попередніх гаджетів. А кому потрібен зарядний пристрій, купляють окремо. P.s. наприклад, в мене Є 11 зарядних пристроїв. Нахіба мені ЩЕ зарядні пристрої?

Продавец: RozetkaEU. Цвет: Blue

Ударостійкий. Панасонік завжди супер якість.

Достоинства:
    Надійний, великі кнопки, великий екран, довго тримає акумулятор
    Недостатки:
    Відсутні.
  • Виталий
    Продавец: RozetkaEU. Цвет: Red

устройство не включилось. так же не отреагировало на зарядку .

• Гість

і??? Як вирішили проблему?