- Ірина С***Отзыв от покупателя. Продавец: Hofmart
Товар гарної якості , як на фото. Все прийшло ціле
- Валентина Є***Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group
- Продавец SBT group
Щиро вдячні за відгук та раді що ви задоволені покупкою! Приємного користування!
- ЄвгенОтзыв от покупателя. Продавец: SBT group
Фото відповідає отриманому товару.
- Достоинства:
- Гарна якість.
- Недостатки:
- Відсутні.
- Продавец SBT group
- НатальяОтзыв от покупателя. Продавец: SBT group
Товар вIдоповIдае фото
- Достоинства:
- Все влаштовуе
- Продавец SBT group
- Ярина К***Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group
Товар відповідає опису. Діти дуже щасливі. Бавимося усією сім'єю. Товар прийшов вчасно. Дякую за вашу працю)
- Юлія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group
Гра прийшла швидко. Діти були задоволені
- ВікторіяОтзыв от покупателя. Продавец: SBT group
Хороша якість гри. Сину дуже сподобалася. Швидка доставка
- Етнарович Н***Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group
Все класно, дітям сподобалася іграшка
- Достоинства:
- Зручний
- Продавец SBT group
- Михайло М***Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group
- КонстантинОтзыв от покупателя. Продавец: SBT group
Якісні
- Тетяна Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group
Товар відповідає опису. Все добре
- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: SBT group
Якісний товар
- Тетяна К***Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group
Гра була швидко відправлена, відповідає дійсності, діти задоволені.
- Достоинства:
- Все чудово
- Олена Т***Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group
Все чудово, малий в захваті)
- Достоинства:
- Якість хороша
- Артем К***Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group
Все відповідає опису
- Михаил Н***Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group
Приїхало вчасно і швидко. Дякую Розеткі!
- Достоинства:
- Онуки задоволені
- Недостатки:
- Не знайшов
- Продавец SBT group
- МихайлоОтзыв от покупателя. Продавец: SBT group
Якість жахлива. Кубики навіть не падали на тверду поверхню, але кришки відпали, і всередині розсипалися дрібні кульки. Вкрай низька якість і небезпечно! Кришки просто вставлені, без жодного клею.
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: SBT group
- Достоинства:
- Гарна якісь гри, швидка доставка, приїхало гарно запакованим. Після замовлення зв'язався менеджер, все уточнили. Сервісом та товаром задоволений.
- Недостатки:
- Нема такого.
- Продавец SBT group
- Евгений Э***Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group
Якісний товар. Гра не така легка як здавалося))
- Артем Л***Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group
Чудова якість, швидка доставка!
- Юлія К***Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group
Буду надалі у Вас замовляти.
- Достоинства:
- Гру отримали в чудовому стані, швидка відправка. Дитина дуже задоволена і ми також. Дякуємо
- Виталия А***Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group
Нажаль розчарування, при падінні фігури відкриваються і всі маленькі кульки по висипалися, це жахливо!!! Дитина засмучена! Якісь погана, викинуті гроші на вітер. Дуже шкода, бо гра цікава, може десь є якісніший товар за цей.
- Недостатки:
- Всі фігури розкриваються при падінні та висипаються всі кульки. Не рекомендую!
- Продавец SBT group
Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук та вибачаємося за незручності, які виникли з товаром. Ми дійсно намагалися зв'язатися з вами для організації обміну, і все було погоджено, але, на жаль, ми так і не отримали від вас відправку на сервісний центр. Ми дуже цінуємо ваші зауваження і готові допомогти вирішити ситуацію. Якщо ви готові продовжити процес обміну, будь ласка, зверніться до нас, і ми будемо раді допомогти!
- Ірина М***Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group
Чудова гра, дитина задоволена.
- Достоинства:
- Якісні, без пошкоджень, оперативне опрацювання замовлення
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: SBT group
Цікава гра, все відповідно опису
Швидка доставка- Достоинства:
- Цікава гра, все відповідно опису
- Дарья П***Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group
Гра зроблена з якісного матеріалу .
Швидка доставка .
Дитина задоволена .
Дякую за оперативність- Достоинства:
- Компактна,гарна упаковка-не відкриваються випадково під час прогулянки
- АннаОтзыв от покупателя. Продавец: SBT group
Гра прийшла швидко, не ушкоджена, всі кубики цілі і футляр також. Менеджери привітні. Продавця рекомендуємо!
- Достоинства:
- Все чудово!
- Недостатки:
- Не має.
- Продавец SBT group
- Роман Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group
Гарно зроблені. Друковані на 3d-принтері з різнокольорового філаменту, а не фарбовані. Син в захваті.
- Достоинства:
- Якісно зроблені
- Федоренко О***Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group
Гра прийшла вчасно, гарно запакована, дитині сподобалась.
Все клас!
- Достоинства:
- ЦінаДоставка
- Продавец SBT group
- Тетяна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group
Замовляла дитині,сподобалися)
- Тетяна В***Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group
замовляла дитині на подарунок, дуже задоволена
- НаталіОтзыв от покупателя. Продавец: SBT group
Покупала для сина. Йому все сподобалось, по якості питань не має.
- Дмитрий К***Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group
Діти дуже задоволені. Грають постійно і самі і з друзямі. Дуже файна гра для координації рухів. Отримали швидко, продавця рекомендуємо!
- Достоинства:
- На диво гарна якість, не розлітаються навпіл.
- Недостатки:
- Певно трішки дорогуваті.
- Продавец SBT group
- Юля П***Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group
Нажаль, в перший день розкрилися 2 фігурки, повисипались кульки :(
Це був подарунок дитині.- Продавец SBT group
Дякуємо за ваш відгук, нам дуже шкода, що виникла така ситуація з товаром. Ми вже замінили його на новий, сподіваємося, що нова фігурка принесе радість вашій дитині. Перепрошуємо за незручності і вдячні за розуміння. Якщо виникнуть ще якісь питання, завжди раді допомогти!
- Аліна К***Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group
Дякуємо за гру, швидка доставка, дитина задоволена
- Достоинства:
- Цікава, захоплююча гра. Допомагає розвивати швидкість, увагу
- Наталя А***Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group
Замовлення отримала швидко та якісний товар.
- Достоинства:
- Швидко та якісно