Отзывы покупателей о Термос Kite Hot Wheels "Машинки Хотвилс" 350 мл синий с оранжевым (HW24-301)

Оценка пользователей 3.71/5
  • Юлія К***

Якість чудова, температуру тримає більше 12 годин, товаром задоволена

Достоинства:
    Довго тримає температуру

Юлія,
      Дякуємо за вибір ТМ Kite.
      Бажаємо смачних і корисних напоїв.

• Сергій А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 350 мл. Цвет: Темно-синий

Тримає добре і не протікає

Сергій,
      Дякуємо за вибір ТМ Kite.
      Бажаємо смачних і корисних напоїв.

• Ольга О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 350 мл. Цвет: Темно-синий

Жахливий термос ! Протікає !

Добрий день, Ольга.
      Нам шкода, що виникла подібна неприємність та склалося таке враження про наш товар.
      Можемо Вас запевнити, що всі матеріали, які використовуються у виготовленні нашої продукції, проходять безліч міжнародних перевірок і мають високий рівень якості.
      Ми впевнені у високій якості наших термосів. Це також підтверджується великою кількістю позитивних відгуків від наших клієнтів.
      Просимо Вас ще раз оглянути товар, щоб виявити протікання внутрішньої кришки. Наповніть посудину, закрийте та переверніть. Виступають крапельки води – проблема присутня. Тоді можемо визнати виробничий брак термоса.
      В такому випадку радимо звернутись в службу підтримки компанії РОЗЕТКА для вирішення цього питання.
      Бажаємо Вам вдалих покупок та гарного настрою!

• Лозицька М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 350 мл. Цвет: Темно-синий

Вчора забрали замовлення, чогось не провірили одразу ….Сьогодні дитина взяла до школи термос, і кришка /чашка - протікає!

Добрий день, Марія.
      Дякуємо за звернення. Шкода, що виникла така ситуація з термосом Kite. Прохання перевирити, можливо дитина не повністю закрутила внутрішню кришку, або не закрила клапан.
      Протікання внутрішньої кришки. Найчастіше така проблема виникає у термосів з клапаном. І цю проблему виявити найпростіше. Наповніть посудину, закрийте та переверніть. Виступають крапельки води – проблему знайдено.
      Якщо при перевірці все ж виявили дефект, просимо для вирішення цього питання звернутись в службу підтримки компанії РОЗЕТКА.
      Бажаємо Вам вдалих Вам покупок та гарного настрою!

• Наталія
    Отзыв от покупателя. Продавец: MYSKITE. Объем: 350 мл. Цвет: Темно-синий

Термос чудовий, дуже довго тримає тепло, рекомендую

• Наталья Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MYSKITE. Объем: 350 мл. Цвет: Темно-синий

Купували для школи! Для першого класу! Дуже зручний! Гарно зберігає тепло! Задоволені!

• Дмитро М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 350 мл. Цвет: Темно-синий

Все начебто добре з якістю, але до конструкції "кришки" є запитання

Достоинства:
    Зручний
    Недостатки:
    Протікає

Дмитро,
      Дякуємо за відгук.
      Дуже прикро, що сталася подібна ситуація, раніше таких скарг не отримували...
      Якщо з моменту придбання не пройшло 14 днів - рекомендуємо повернути товар для подальшої перевірки.

• Елена
    Продавец: Rozetka. Объем: 350 мл. Цвет: Темно-синий

Термос протекает. Цена не соответствует качеству. Не рекомендую приобретать.
    Очень разочарованы.

Недостатки:
    Термос протекает. И ребенок, и родители разочарованы. Цена не соответствует качеству.

Добрий день, Елена.
      Дякуємо за звернення. Дуже шкода, що наш продукт не доставив Вам позитивних вражень. Якщо термос протікав з першого використання, тоді, скоріш за все, маємо справу з виробничим браком. В такому випадку для вирішення цього питання, зверніться, будь ласка, в службу підтримки компанії РОЗЕТКА.
      Бажаємо Вам вдалих покупок.