- AI аналіз відгуків40 відгуків: позитивний – 79%, нейтральний – 8%, негативний – 13%Виберіть, щоб дізнатися більше
- Света Д***Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED
Все сподобалось! Рекомендую!
- Борис Г***Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED
Оцінка продавця на 5. Працює відмінно як для роздачі напряму при вмиканні до комп’ютера через USB. Ним і користуюсь для роздачі інету. Не перегрівається
- Андрей С***Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED
Модем гарний , з телефонами та телевізором справляється. 3 місяці, працює без проблем
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: ZEMED
Глючить сам wifi. Через телефон неможливо підключитися. Пароль вводив добре. Але як тільки підключаєшся wifi зразу вимикається. Або часто його взагалі не видно в списку. Або з'являється на секунд 5 і сразу зникає. І якшо якимось чудом вдалося підключитися, інтернет не працює. І навіть на 192.168.100.1 не дає перейти. При тому якшо підключити до ноутбука напряму, то на ньому працює. А от підключитися до wifi ніяк не вдається. Шкода потрачених грошей
- Достоинства:
- Працює лише напряму с ПК
- Недостатки:
- Глючний wifi
- Продавец ZEMED
Добрий день, дякуємо за відгук. Нам дуже прикро, що ви зіткнулися з такою ситуацією. Дякуємо, що повідомили про проблему. Ми цінуємо наших клієнтів і завжди готові допомогти у вирішенні подібних випадків.
Напишемо Вам у приватні повідомлення для вирішення цієї проблеми.
- Дудченко А***Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED
Аномальний нагрів не помічено, по швидкості достатньо
- Артем К***Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED
Все окей, працює. Дякую
- Діана К***Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED
Скажіть будьласка, чи це нормально, що він так сильно нагрівається і стає гарячим?
Є ще питання, я написала про це повідомлення в діалог- Недостатки:
- Нагрівається і часто інтернет зникає
- Продавец ZEMED
Доброго дня, надали відповідь у особистих. Не значний нагрів, або такий що можна втримати руками - це нормально, також залежить від живлення для модему. Потужності виходу - чи це вихід з ноутбуку, павербанку чи напряму через блок живлення в розетку
- А. М***Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED
Отличный модем! Главное есть интернет и спасает при отключениях. Продавец отличный, вообщем спасибо!
- Достоинства:
- Работает от павербанка
- Олег Р***Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED
Щойно забрав підключився, поповнення сімки прибрав пін код, працює штатно і як вайфай хотспот і напряму через порт. Зауважень незнайшов
- Ілля Г***Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED
В принципі працює добре. Головне щоб був звʼязок з вишкою оператора. Можна юзати як точку вайфай і напряму через вхід в пк. Якщо підключити по юсб до ноута то буде відображатись наче підключений інтернет кабель
- юрий с***Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED
Працює дуже погано, повернув продавцю.
- Достоинства:
- Нема.
- Недостатки:
- З ЮТУБЕ не може працювати.
- Продавец ZEMED
Доброго дня, дякуємо за швидке вирішення цієї проблеми. Отримали на діагностику і маємо сказати що нам шкода, що Ви отримали товар з браком. Але надіємось, що все ж Ви залишились задоволені швидким вирішенням та не менш швидким поверненням коштів. Ми завжди прагнемо задовольнити потреби кожного покупця!
- Тетяна Т***Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED
Дякую. Модемом задоволені. Працює на відмінно
- Достоинства:
- Маленький. Це дуже зручно
- Виктор Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED
Чудовий варіант для резервного доступу до інтернету, альтернатива вайфаю через роутер
- Яна К***Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED
користуюсь щодня , з моменту отримання ще не відключала від мережі проблем з підключенням немає, постійно підключені 3 пристрої
- Достоинства:
- Набагато зручніше, ніж через роздачу зі смартфона
- Данило Г***Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED
Пакета в комплекте не было, пришлось покупать самому. Кое как настроил это китайское чудо и в итоге понял что это бесполезная вещь. На скриншотах скорость напрямую через модем и с вайфая который он раздает.
- Продавец ZEMED
Доброго дня, якщо у Вас не було в комплекті стартового пакету, мали б повідомити при отриманні замовлення. Але стартовий пакет був докладений складом і в срм системі це підтверджується. Тaкож на скріншотах наданих Вами вказаний оператор Lifecell Швидкість на speed тесті залежить від мобільного оператора та його покриття, щоб бути справедливим потрібно додавати тест швидкості з іншого пристрою з цією ж сім карткою. Так, звісно є різниця по швидкості через WiFi та через підключення напряму
- Максим Д***Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED
Сигнал ловить. Але не приймає пароль admin. Допоможіть. Що роблю не так?
- Достоинства:
- Швидко. Гарно.
- Продавец ZEMED
Доброго дня, вже пишемо Вам щоб допомогти
- Олександр О***Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED
Чудовий девайс, рятує коли зовсім пропадає інтернет в провайдера. Швидкість залежить від оператора. В моєму районі найкраще ловить лайф тому і обрав саме цей модем
- Оксана М***Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED
Хороший модем, очень выручает когда пропадает электрика!
- Діана К***Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED
Швидкість висока, не відвалюється вайфай не тупить. Все працює
- Алла П***Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED
Не працює, ноутбуки і телефон його не бачать, навіть коли підʼєднаний напряму треба раз 20 перезавантажити пошук вайфай, щоб його знайшло, після того як знайде, за пару хвилин відвалюється підключення, дуже засмучена особливо враховуючи, що щей пакет від Лайф оплатила максимум за 500гривень, а по факту без інтернету (
- Продавец ZEMED
Доброго дня, перепрошуємо що сталась така прикра ситуація, ми готові виправити її, тому пропогуємо замінити у максимально короткі терміни, щоб ви змогли далі користуватися сплаченим пакетом. Вже пишемо Вам в особистих повідомленнях на Розетка
- Алла П***
Як повернути товар?
Написали в особистих
- Світлана К***Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED
Налаштовувати легко.
Модем працює файно. На телефоні швидкість роздачі менша.
Але робота модема залежить від мобільного оператора, тому що я спробувала іншу сімку, а було таке собі. Треба це враховувати.
Дякую продавцю) і додатково дякую за стартовий пакет Лайф)- Достоинства:
- Просте налаштування, хороша ціна, не великий розмір.
- Недостатки:
- Якщо будуть - доповню.
- Юлія М***Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED
Коли провайдер лягає разом зі світлом, цей модем виручає. Швидкість 4G від lifecell у моєму районі видає близько 40-50 Мбіт/с.
- Продавец ZEMED
Дякуємо за ваш відгук.
- Інна Д***Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED
Купила цей модем саме через комплект із сімкою lifecell. Працює від павербанка ідеально! Коли вимикають світло, вставляю в павербанк — і вся родина з інтернетом. Швидкість стабільна, вистачає на Zoom-дзвінки.
- Продавец ZEMED
Дякуємо, що поділилися своїм позитивним досвідом. Ваша довіра та задоволення – наша головна мета.
- Олексій Т***
А какая емкость у павербанка?За сколько модем садит павербанк?
- Олена С***Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED
Дуже зручно, що не треба бігати шукати сімку. Купила, активувала лайф із коробки, встромила у USB — і інтернет полетів. Налаштувався автоматично
- Продавец ZEMED
Ми дуже раді, що ви цінуєте нашу роботу. Дякуємо за позитивний відгук!
- Роксолана Р***Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED
Не працює
- Продавец ZEMED
Приносимо щирі вибачення за те, що ви зіткнулися з труднощами під час використання нашого пристрою. Нам дуже шкода, що покупка не виправдала ваших очікувань і спричинила незручності.
Робота 4G-модема залежить від багатьох факторів, які не завжди пов'язані з несправністю самого пристрою. Часто причиною може бути слабке покриття оператора у вашому регіоні, неправильне налаштування точки доступу (APN) або наявність PIN-коду на SIM-картці, який блокує з'єднання. Також іноді трапляються випадки несумісності з певними тарифними планами операторів, що може створити враження, ніби модем не працює.
Ми готові оперативно розв'язати цю проблему. Ви можете скористатися правом на повернення товару протягом 14 днів з моменту покупки, якщо він вам не підійшов. Крім того, на пристрій діє офіційна гарантія 12 місяців. Будь ласка, зв’яжіться з нашою службою підтримки, і ми допоможемо вам налаштувати модем або оформити повернення.
- Василь Н***Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED
Швидкісь інтернет через модем в реальності
2–10 Мбіт/с — норма
у пікові години — 1–5 Мбіт/с
ХОТ-СПОТ через старий 5 Айфон
Завантаження: 70.86 Мбіт/с
Вивантаження: 23.84 Мбіт/с- Достоинства:
- Доставка швидка
- Недостатки:
- Модем не відповідає заявленим характеристикам, хочу повернути... Я так зрозумів що це проблемно
- Василь Н***
Дякую продавцю за повернення коштів. Мені цей модем реально не підійшов по швидкості.
- Продавец ZEMED
Нам щиро прикро, що отримані результати швидкості вас розчарували. Ми розуміємо ваше незадоволення, особливо коли порівняння з іншим пристроєм демонструє таку суттєву різницю в показниках завантаження.
Важливо враховувати, що смартфони та портативні модеми мають різні класи (Cat) LTE-модулів. Смартфони часто підтримують технологію агрегації частот (одночасна робота з декількома каналами зв'язку), що дозволяє отримувати значно вищу швидкість. Портативні модеми зазвичай працюють на одній частоті (Cat.4) і дуже залежать від якості живлення USB-порту та перешкод, які може створювати корпус комп'ютера. Для покращення сигналу ми рекомендуємо використовувати модем через USB-подовжувач, щоб винести його подалі від джерел електромагнітних завад та знайти точку найкращого прийому.
Ми прагнемо, щоб ви були задоволені покупкою, тому нагадаємо, що на товар діє гарантія 12 місяців та право поврнення після покупки впродовж 14 днів, для цього напишіть нам запит на повернення товару.
- Олександр А***Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED
Получив повний комплект
Спрацювали оперативно
Налаштував за 5 хв, головне пінкод з сімки зняти
Наразі безперебійно тягне всі пристрої без просадки по швидкості
Потрібна річ, особливо під час відключень
Працює з усього що може 5 вольт видати- Недостатки:
- Аліна Д***Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED
З ним я можу працювати в будь-якому місці и бути онлайн
- Продавец ZEMED
Нам дуже приємно, що Ви задоволені нашим товаром. Ми завжди прагнемо, щоб наші клієнти залишалися задоволені.
- ДмитроОтзыв от покупателя. Продавец: ZEMED
Отримав через 7 днів після замовлення.
Приїхало не в повній комплектації - відсутній стартовий пакет Lifecell. Бачу по попереднім відгуками, що це не поодинока ситуація.
По модему:
1. Підтримує всіх операторів мобільного зв'язку України - kyivstar, vodafone, lifecell.
2. Протестував зі всіма операторами і практична швидкість по Speedtest до 21 мбіт/секунду. Середня 15-17 мбіт/секунду.
На телефоні в мене швидкість з тією ж самою сім-карткою в 1,5-2 рази більша.
Тестував в обласному центрі, де добре покриття. Як буде "ловити" зв'язок у менших містах чи селах - невідомо.
Але вихода для підключення зовнішньої антени немає.
3. Wi-Fi вмикається через раз. Приходилось модем перепідключати по декілька разів.
4. Підключав як USB-модем до комп'ютера, так і до павербанка. Працює так і так.
Він працює, але не так як очікував.
Чи задоволений ним? Скоріше ні чим так.- Достоинства:
- Підтримка всіх операторів, працює від powerbank
- Недостатки:
- Не завжди вмикається WI-FI, швидкість в 1,5 рази менша ніж на телефоні
- Продавец ZEMED
Доброго дня! Дякуємо за відгук. Перепрошуємо за незручність із відсутнім стартовим пакетом — ми вже повернули Вам кошти за нього.
Також хочемо уточнити, що ми відправили замовлення на наступний день після покупки, а терміни доставки залежать від логістики Rozetka Delivery.
Стосовно роботи модему — швидкість та стабільність Wi-Fi можуть залежати від якості покриття в конкретній локації. Якщо надалі виникатимуть труднощі — ми завжди готові допомогти або запропонувати обмін чи повернення. - Дмитро
Продавець повернув частину коштів і тим самим компенсував вартість стартового пакету. Питань до нього ніяких. Обслуговування на п'ятірку.
Продовжив тестування самого модему.
Підключають по вай-фай одним пристроєм.
Від павербанку на 10 000 працює 36 годин.
Гріється, але не сильно.
Максимальну швидкість по Speedtest отримував 30 мбіт/с в оператора Київстар десь о 04:00 ранку.
Модуль в ньому cat4, тому не чекайте швидкостей у 150 мбіт/с. Думаю максимум його до 40 мбіт/с, якщо стояти під самою базовою станцією.
Якщо потрібні більші швидкості, то дивіться рішення з cat6. Вони вже працюють з агрегацією частот і тому швидкість там може бути більшою. Краще тоді брати WiFi роутер з 4G (cat6 ). Але там цінник в 5-10 разів вище ніж вартість цього модему.
Для роботи чи перегляду відео на YouTube цього рішення буде достатньо.
Якщо при підключенні до павербанку він блимав червоним, а потім світиться зеленим і не з'являється вай-фай мережа чи інтернет, то тоді перезавантажте модем.
Кнопка перезавантаження знаходиться під кришкою. Після перезавантаження він загориться синім і з'явиться мережа та інтернет.
Як для резервного варіанту при відключені електроенергії він нормальне, працююче рішення, якщо проживаєте в місті, де хороше покриття.
Якщо в селі чи невеликому містечку, то краще подивіться варіанти з можливістю підключення до зовнішньої антени.
- Віталій П***Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED
Як роутер працюе,але бачить сім тільки київстар,а як модем взагалі непрацюе.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Як модем непрацюе
- Продавец ZEMED
Дякуємо, що поділилися своїм досвідом.
Шкода, що у вас виникли труднощі з використанням товару. Хочемо зазначити, що пристрій підтримує SIM-карти всіх основних операторів, і як роутер, і як модем він має працювати коректно. Якщо SIM відображається лише частково або модемний режим не активується — це, найімовірніше, технічне налаштування, яке можна швидко вирішити.
Ми вже писали вам у чат, щоб допомогти розібратися та запропонувати рішення, але відповіді поки не отримали. Будь ласка, зв’яжіться з нами — ми обов’язково допоможемо налаштувати пристрій або знайдемо інше зручне рішення для вас.
Ми завжди на зв’язку та готові допомогти!
- Біла М***Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED
Можна підключити до павербанку і бути на зв'язку навіть без світла
- Продавец ZEMED
Нам дуже приємно, що Ви задоволені нашим сервісом.
- Данил Б***Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED
Легкість і мобільність – його ключові переваги.
- Достоинства:
- Гарна якість та ціна
- Продавец ZEMED
Шановний покупець, дякуємо за чудовий відгук!
- Вікторія П***Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED
Підключила все але мережу показує без доступу до інтернету ,можливо щось необхідно ще зробити ?
- Продавец ZEMED
Доброго дня! Дякуємо за відгук.
Якщо модем бачить мережу, але інтернет не працює, радимо перевірити налаштування APN для вашого оператора та активність SIM-карти. Також спробуйте перезавантажити модем або підключити його до іншого пристрою.
Якщо проблема залишиться, пишіть нам — допоможемо швидко налаштувати.
- Діана Б***Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED
Модем, який дійсно заслуговує на увагу.
- Продавец ZEMED
Ми щиро вдячні Вам за те, що Ви високо цінуєте нашу роботу.
- Аня М***Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED
Просто необхідна річ для сучасного світу.
- Продавец ZEMED
Нам дуже приємно, що Ви так раді своїй покупці. Ми завжди прагнемо, щоб наші клієнти залишалися задоволені.
- Людмила К***Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED
Це найкращий спосіб отримати швидкий 4G.
- Достоинства:
- Рекомендую
- Продавец ZEMED
Шановний покупець, дякуємо за чудовий відгук!