- Валерія Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Darki. Размер: One Size. Цвет: Белый
Дуже погана якість, гірше, ніж в пакеті. При першому ж використанні прорвався по швам.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Розлазиться по швах.
- Продавец Darki
Добрий день, Валерія!
Нам дуже прикро, що відбулась така ситуація з Вашим замовленням! На при великий жаль, деякі товари виявилися браковані від виробника, які не помітили під час відправки. Якщо Ви зіткнулися з такою проблемою, просимо звернутися до нас в листування з продавцем, та ми залюбки за наш рахунок надішлемо новий і якісний дощовик!
- В'ячеслав М***Отзыв от покупателя. Продавец: Darki. Размер: One Size. Цвет: Белый
Якби це було не чисто для образу на Хеловін я би вирішував питання того, що плащ в жахливому становищі і порваний. Шановна Розетка приберіть цей товар бо це не перший випадок) 300 гривень за порваний плащ це сильно, чи можна це компенсувати?
- Достоинства:
- Недостатки:
- Прийшов помʼятий, порваний ))))
- В'ячеслав М***
Upd. Мені все компенсували, жодних претензій до продавця не маю
- Олександра І***Отзыв от покупателя. Продавец: Darki. Размер: One Size. Цвет: Черный
Зручний легкий дощовик за свої кошти
- АннаОтзыв от покупателя. Продавец: Darki. Размер: One Size. Цвет: Черный
Перше фото - з яким браком дощовик прийшов.
Друге, третє результат одного походу на концерт.
Дуже прикро, що за такі гроші це одноразка.
Ще і не вистачило капюшону, дощ заливав частково лоба- Достоинства:
- Готовий образ мішка для сміття на Геловін
- Недостатки:
- Тонке, сумне і невеселе
- Анна
Продавець повернув кошти за бракований товар, що було дуже приємно. Тому ситуацію залагоджено
- Діана К***Отзыв от покупателя. Продавец: Darki. Размер: One Size. Цвет: Насыщенный сиреневый розовый
Дуже поганої якості дощовик. Він розірвався по швах після першого дня носіння. Не рекомендую
- Діана К***
Хочу доповнити - магазин звʼязався зі мною для вирішення цього питання, дякую за комунікацію!
- Концур С***Отзыв от покупателя. Продавец: Darki. Размер: One Size. Цвет: Белый
Прийшли 2 дощовика: один з диркою великою, другий - потрьопаний.
Слів немає.
Якість нульова.
Дякую за настрій- Достоинства:
- Немає.
- Недостатки:
- Дирки, потрьопаний, не рівні шви, порізаний.
- Концур С***
Гроші повернули! Дякую за достойну реакцію!
- Юлия С***Отзыв от покупателя. Продавец: Darki. Размер: One Size. Цвет: Серый
Дощовик пройшов тест драйв . Не намокла . Дякую.
- Продавец Darki
Доброго дня, Юлія
Дякуємо Вам за такий відгук, гарного Вам відпочинку!
- Антоніна М***Отзыв от покупателя. Продавец: Darki. Размер: One Size. Цвет: Желтый
Гарний дощовик
Соответствие размерной сетке
Соответствует
- Володимир Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Darki. Размер: One Size. Цвет: Голубой
Дуже зручний і легкий дощовик! Гарно зроблені шви. Щільна тканина!
- Достоинства:
- Ціна, якість
Соответствие размерной сетке
Соответствует
- Владимир К***Отзыв от покупателя. Продавец: Darki. Размер: One Size. Цвет: Черный
Обычный дождевик. Пуговицы инвертированы от привычных мне, не критично. Рукава оказались меньше заявленных.
- Достоинства:
- Не промокает
- Недостатки:
- Очень недолговечный
- Альона С***Отзыв от покупателя. Продавец: Darki. Размер: One Size. Цвет: Белый
Якісний дощовик, доволі плотний не одноразовий, бо зазвичай дощовики більш тонкі і швидко рвуться. Універсальний розмір, капюшон є можливість завʼязати. Як він носці час покаже, поки покупкою задоволена!
- Достоинства:
- Якісний матеріал
- Продавец Darki
Альона, дякуємо за Ваш відгук!
Дощовик, насправді, відрізняється якістю матеріалу.
Але ми б все одно радили, розстібаючи ґудзики, не поспішати та притримувати місце кріплення ґудзика.
Це допоможе на довгий час зберегти цілісність матеріалу.