Отзывы покупателей о Средство от тараканов гель Тарганол отрава яд инсектицид в шприце против прусаков ползающих насекомых паразитов всех видов с эффектом домино шприц 25 мл для уничтожения колонии муравьев для квартиры дома кухни ванной комплект 2 шт + липкая ловушка

Оценка пользователей 4.82/5
  • AI аналіз відгуків
    55 відгуків:  позитивний — 85%, нейтральний — 5%, негативний — 10%
    Більшість покупців залишились задоволені даним гелем для знищення тарганів і мурах. Основна маса відгуків відзначає швидкий і помітний ефект (зазвичай через 2-7 днів), простоту у застосуванні та доступну ціну. Покупці часто підкреслюють, що гель дійсно допоміг позбутися комах, навіть у «важких» випадках. Є й поодинокі негативні відгуки: іноді засіб зовсім не діяв, був надто рідким або невдалим за упаковкою. Деякі користувачі зазначають, що ефективність проти мурах нижча, ніж проти тарганів. Відмічається також швидка доставка та гарне пакування.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Светлана В***

Тимчасово спасають

• Шабаль А***

Все добре.

• Оксана З***

Рекомендую!!!

Достоинства:
    якісний товар
  • Ірина В***

Класно працює.
    У нас в під'їзді був хостел.
    Після його закриття, таргани побігли по іншим квартирам.
    Тільки цей засіб допоміг.
    Таргани валялись до гори дригом..
    Допомога, навіть, з 1 шприца.
    В комплекті їх 2.

Дякую. Рекомендую!!

• Димон

Все ок

• Наталья К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AcseGroup. Объем 1 шт: 25 мл. Количество: 2

Засіб чудово виконує свою функцію. Дуже допоміг позбутись мурах в домі.
    Ефективний та в зручній формі.

Достоинства:
    Зручна форма
    • Продавец  AcseGroup

Вдячні Вам за відгук!
      Будемо раді бачити Вас знову. В разі чого можете звертатись до нас, вирішимо будь-які питання.

• Іван К***

Чудово працює

• Ольга Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AcseGroup. Объем 1 шт: 25 мл. Количество: 3

Товар сподобався, добре працює та бореться з тарганами дякую)

• Роман Б***

Доброго, так дійсно працює. Рекомендую

• Ніна Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AcseGroup. Объем 1 шт: 25 мл. Количество: 4

Дуже задоволена товаром. Довго немогла позбутись тарганів а зараз все подіяло, гель без запаху , має сильну дію. Дякую за оперативність і товар.

Достоинства:
    Чудово діє

• Олександр Т***

Працюе досить непогано

• Антон Б***

Нормальний гель, рекомендую

• Діана Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AcseGroup. Объем 1 шт: 25 мл. Количество: 3

гель чудовий, тарганів знищили, також додактово ще раз обробляли через 2 тижні, щоб закріпити результат

• Олександр Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AcseGroup. Объем 1 шт: 25 мл. Количество: 2

результат помітний вже через кілька днів, багато чим користувався щоб позбутися тарганів, але допоміг лише цей засіб

• Біла М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AcseGroup. Объем 1 шт: 25 мл. Количество: 2

обрали 2 штуки на пробу, вистачило на всі проблемні місця. Наносити зручно, запаху немає. головне використовувати за інструкцією, тоді таргани дохнуть за 3-4 днів

• Ахмедов В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AcseGroup. Объем 1 шт: 25 мл. Количество: 3

Все супер. Зручний шприц, легко мазати в щілинах. Таргани зникли, результат на висоті. Дякую за швидку доставку

• Алексей Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AcseGroup. Объем 1 шт: 25 мл. Количество: 4

Не працюе зовсім ,перед цим купляв 2 шприци трохи в іншого продавця то працювало ,а цей раз просто шахраї

Достоинства:
    Немае
    Недостатки:
    Не працюе зовсім
  • Ирина Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AcseGroup. Объем 1 шт: 25 мл. Количество: 2

Були сумніви що до якості- бо вже спробувала інші засіби...без ефекту.
    Але цей дав результат і дуже швидко!

Достоинства:
    Замовила іншим людям- довольні

• Юлия З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AcseGroup. Объем 1 шт: 25 мл. Количество: 3

Дуже зручний формат шприца, легко дістатись у важкодоступні місця

Достоинства:
    Дієвий
    • Продавец  AcseGroup

• Элла П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AcseGroup. Объем 1 шт: 25 мл. Количество: 2

не вірила, що ефект буде, але він дійсно працює!!! Дякую виробнику і продавцю

• Віта Щ***

Хороший засіб

• Анатолій Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AcseGroup. Объем 1 шт: 25 мл. Количество: 4

Нормальна штука. Місяць назад накормив кукарачів, за два останні тижні лише одного бачив і то в туалеті, напевно з вентиляційної шахти забіг.

Достоинства:
    Ціна доступна. Не смердить.
    • Продавец  AcseGroup

• Михайло М***

Чудовий товар

• Анастасія С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AcseGroup. Объем 1 шт: 25 мл. Количество: 2

После использования тараканы начали исчезать. Удобный формат, можно нанести в труднодоступные места.

• Каріна Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AcseGroup. Объем 1 шт: 25 мл. Количество: 2

Дома была проблема с тараканами на кухне. После нанесения геля эффект появился почти моментально, а через несколько дней их вообще не стало.

• Максим Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AcseGroup. Объем 1 шт: 25 мл. Количество: 2

Брал гель от тараканов. Уже через пару дней стало заметно меньше тараканов, через неделю почти исчезли. Запаха нет, наноси

• Світлана С***

Виявився не ефективним

• Продавец  AcseGroup

Дякуємо за відгук, ефект зазвичай проявляється протягом 7–14 днів. Для результату важливо правильно наносити засіб і не поєднувати з іншими.

• Діна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AcseGroup. Объем 1 шт: 25 мл. Количество: 4

Гель Тарганол працює добре, відповідає очікуванням. Не одразу, але таргани зникли і поки не повертаються. Замовляла доставку на Поштомат, прийшла швидко і безкоштовно. Дякую продавцю! Рекомендую

• Гриша К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AcseGroup. Объем 1 шт: 25 мл. Количество: 4

Деньги на ветер, просто 0 эффекта , куча тараканов как бегало так и бегают ,трупов просто 0 за неделю а живых куча как и было если не больше

Достоинства:
    Нету
    Недостатки:
    Не працює
    • Продавец  AcseGroup

Дякуємо за відгук

Шкода, що ви не отримали очікуваного результату. Зазвичай засіб починає діяти не миттєво — перші результати можуть з’являтися протягом 7–14 днів, оскільки гель працює за принципом ланцюгового зараження.

Важливо також дотримуватись рекомендацій: наносити в місцях скупчення, не змивати та не поєднувати з іншими засобами.

• Литвинюк Т***

Якісний та гарний товар. Швидко відправили. Гарне обслуговування. Рекомендую

• Ірина Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AcseGroup. Объем 1 шт: 25 мл. Количество: 2

Непогана отрута від тарганів. Приємно порадувала пастка-хатинка. Реально працює. Рекомендую

Достоинства:
    Отрута дієва

• Ганна .***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AcseGroup. Объем 1 шт: 25 мл. Количество: 4

Ефективність цього гелю на висоті!

• Альона С***

Гарний та якісний товар+++

Достоинства:
    Дуже допомогло, тараканів немає, 2 місяці, дуже гарний товар
    • Продавец  AcseGroup

• Александр К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AcseGroup. Объем 1 шт: 25 мл. Количество: 2

За декілька днів були тільки трупи комах.

Достоинства:
    Швидко перездихали
    • Продавец  AcseGroup

• Татьяна Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AcseGroup. Объем 1 шт: 25 мл. Количество: 3

Средство простое в использовании и реально помогает быстро убрать тараканов.

• Аріадна Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AcseGroup. Объем 1 шт: 25 мл. Количество: 3

Зручно наношу гель і бачу реальний ефект швидко.