- Віктор С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Для дітини від 4 років нормаоьно.
Добрий день! Ми щиро вдячні за ваш позитивний відгук. Нам важливо отримувати зворотний зв'язок, і приємно знати, що ви залишилися задоволені результатом.
Будемо раді бачити вас знову серед наших клієнтів. З повагою, представник постачальника
- Марина Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Не рекомендую
- Недостатки:
- Видаляють відгуки
- Марина Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Стілець ну зовсім не відповідає ціна якість ,скоріше якості немає зовсім ,не регулюється ,ніжки не скручується .стілець хитається ,накладки не відповідають стільцю ,що це взагалі таке і як можна такий товар продавати
- Достоинства:
- Недостатки:
- Одні недоліки
- Олександр І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Стул не стоит своих денег.
- Недостатки:
- клацает трубка под сидением; нет накладок на задних концах ножек; неудобное
Добрий день! Зверніться, будь ласка, до сервісного центру постачальника за телефоном +38 066 962-74-08 для усунення проблеми.
- Саша Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Дуже задоволені стільцем. Виконаний добротно. Міцний пластик та метал. З м'якою подушечкою зручно сидіти
- АлексейОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Стул собрал по инструкции. Качество очень посредственное. Выставляю нужную высоту. Закручиваю сзади болты и стул при легком нажатии на сидушку опускается обратно вниз. Как его фиксировать по высоты ?
К покупке вообще не рекомендую.- Достоинства:
- Отсутствуют
- Недостатки:
- Качество не соответствует цене