- Анна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Darki. Цвет ресниц: Розовый. Изгиб: D
Гарні, мені сподобалися. Зручно нарощувати, і загалом набір зручний та комфортний.
Дякуємо за ваш відгук
Раді, що набір вам сподобався та був зручним у використанні
- ЄвгеніяОтзыв от покупателя. Продавец: Darki. Цвет ресниц: Розовый. Изгиб: D
Відмінний товар, і дуже швидко відправили
- Достоинства:
- Все чудово
- Недостатки:
- Продавец Darki
Щиро дякуємо за ваш відгук та теплі слова. Нам дуже приємно, що товар вам сподобався і доставка була швидкою.
Бажаємо приємного використання набору для нарощування вій!
- Анна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Darki. Цвет ресниц: Розовый. Изгиб: D
Дівчата, другий раз я б не замовила. Спробувала один раз. Перше, пінцет жаливий, особливо нічого їм не візьмешь. Друге, пучок цілком взяти просто не можливо, він на стільки сидить у коробці на клею, що дістається пучок покареженим і вії на ньому торчать у різні сторони. По третє, клей - жахливий. Дуже чорний, як смола і якщо у вас не дуже великі очі, то вам ця чорна неохайна «стрілка» точно не потрібна, у вигляді клею.
- Марина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Darki. Цвет ресниц: Розовый. Изгиб: D
Дуже якісний набір дуже задоволена.
- Дарія М***Отзыв от покупателя. Продавец: Darki. Цвет ресниц: Розовый. Изгиб: D
Крутий набір, все на рівні , доставка дуже швидка прийшло за три дні . Якісно зроблено , але один нюанс немає інструкцію на українські і не одразу зрозуміло як правильно їх нарощувати і наскільки довго вони тримаються і носяться . Але загалом свою ціну цей набір виправдовує .
- Достоинства:
- Швидко
- Недостатки:
- Немає інструкції на українські мові
- Продавец Darki
Дарія, дякуємо за конструктивний та важливий для нас відгук!
Дійсно, інструкція українською мовою, в багатьох товарах в наш час, ще не є обов'язковим стандартом.
Але маємо надію, що такі зміни відбудуться на міжнародному ринку.
Якщо виникнуть питання в процесі використання, звертайтеся до нас. Ми спробуємо допомогти.
- ПолинаОтзыв от покупателя. Продавец: Darki. Цвет ресниц: Розовый. Изгиб: D
Отличные ресницы , купила хожу уже 2 недели , намного лучше чем наращенные ресницы. Посоветовала всем подругам , тоже в восторге от них. Очень советую продавьца на следящий день все пришло , товар в отличном состоянии, идеально подойдет на подарок !!
- Продавец Darki
Поліна, дякуємо за Ваш відгук!
Набір, дійсно, якісний та ідеальний варіант, щоб порадувати себе та близьких подруг!