Отзывы покупателей о Масло оливковое Monini Extra Vergine Classico 1 л
Есть в наличии
- Олена М***Отзыв от покупателя. Продавец: ФантазіяГурмана. Объем: 1
Все Ок!
- Достоинства:
- Відмінна олія! Смак збалансований. Олія тест в холодильнику пройшла.
- Александр З***Отзыв от покупателя. Продавец: ФантазіяГурмана. Объем: 1
Гарна якість!
- Юрий Щ***Отзыв от покупателя. Продавец: ФантазіяГурмана. Объем: 1
Дуже дякую! За швидку доставку якісного товару!
- ІлонаОтзыв от покупателя. Продавец: ФантазіяГурмана. Объем: 1
чудова ароматна олія для салатів і заправок
- Достоинства:
- якість
- Недостатки:
- ціна, якщо без акції :))
- Продавец ФантазіяГурмана
вдячні за замовлення
- Александр Д***Отзыв от покупателя. Продавец: ФантазіяГурмана. Объем: 1
Качество масла MONINI на высоте. Рекомендую к покупке
- Достоинства:
- Соотношение цена-качество
- Продавец ФантазіяГурмана
Щиро вдячні за Ваш відгук та довіру
- Лариса К***Отзыв от покупателя. Продавец: ФантазіяГурмана. Объем: 1
Прислали другое масло и мутное. Зачем оно мне? Я заказывала вот это Олія оливкова Monini Extra Vergine Classico 1 л. А вот, что пришло. На фото.
- Ірина Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1
Купувала матері вже вдруге, каже- чудова олія, а їй, повірте, дуже важко догодити))
- Достоинства:
- Не гірчить
- Недостатки:
- Ціна ( часом))))
- Олександр М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1
Дуже смачна ароматна олія ! Дуже рекомендую цей товар!
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не виявив
- Доніка Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1
Чудова
- Олена П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1
Прекрасна оливкова олія, буду ще купувати
- Анна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1
Дорогова-то, но качество относительно нормальное в сравнении с другими
- Колесник Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1
Хорошее масло..
Представник постачальникаЩиро дякуємо за Ваш відгук! Раді, що оливкова олія Monini Extra Virgin Classico Вам сподобалась. Дякуємо, що обираєте Monini!
- Ірина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1
Гарна якість,купуємо по акційниз пропозиціях.
Представник постачальникаЩиро дякуємо за Ваш відгук! Дуже раді, що Ви задоволені якістю Monini Extra Virgin Classico та користуєтесь вигідними акційними пропозиціями. Дякуємо, що обираєте Monini!
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1
Смачна (я маюна, увазі для оливкової олії). Практично не гірчить (для когось мінус, для когось плюс). Остання, що я тестувала в холодильнику майже не мутніла - зважайте, кому це важливо. В морозилці замерзає :) Брала багато разів і мабуть, продовжуватиму під хороші акції.
- Достоинства:
- Смачна
- Недостатки:
- Не завжди проходить тест холодильником
Представник постачальникаЩиро дякуємо за такий детальний відгук і за те, що вже неодноразово обираєте Monini Extra Virgin Classico! Раді, що Вам подобається її смак. Зазначимо, що так званий «тест холодильником» не є достовірним способом визначення якості чи натуральності оливкової олії, оскільки її поведінка при низьких температурах залежить від багатьох природних факторів. Дякуємо за довіру до Monini та будемо раді Вашим наступним покупкам!
- Ігор Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1
- Достоинства:
- Ціна якість
- Недостатки:
- Немае
Представник постачальникаЩиро дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Дуже раді, що Ви задоволені співвідношенням ціни та якості Monini Extra Virgin Classico. Дякуємо, що обираєте Monini!
- Александр Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1
Крута
Представник постачальникаЩиро дякуємо за Ваш відгук! Дуже раді, що Monini Extra Virgin Classico Вам сподобалась. Дякуємо, що обираєте Monini!
- ОлесяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1
Олія подобається
- Достоинства:
- Смачна
- Недостатки:
- Не виявили
Представник постачальникаЩиро дякуємо за Ваш відгук! Дуже раді, що Monini Extra Virgin Classico Вам подобається та тішить своїм смаком. Дякуємо, що обираєте Monini!
- Людмила Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1
Отличное масло,беру не первый раз!
Представник постачальникаЩиро дякуємо за Ваш відгук! Дуже приємно, що Ви вже не вперше обираєте Monini Extra Virgin Classico та залишаєтесь задоволені її якістю. Дякуємо за довіру!
- Тетяна Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1
То
Представник постачальникаЩиро дякуємо за Вашу високу оцінку! Дуже раді, що Monini Extra Virgin Classico Вам сподобалась. Дякуємо, що обираєте Monini!
- Николай М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.500
Гарна олія.
Представник постачальникаЩиро дякуємо за Ваш відгук! Дуже раді, що оливкова олія Monini Extra Virgin Classico Вам сподобалась. Дякуємо, що обираєте Monini!
- Метрусь Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1
Смачна і та високої якості.
- Достоинства:
- Приємний смак
Представник постачальникаЩиро дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Дуже раді, що Monini Extra Virgin Classico сподобалась Вам своїм приємним смаком і високою якістю. Дякуємо, що обираєте Monini!
- ЄвгенійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1
Гарна олія
- Достоинства:
- Підійде і для заправки салатів, і для смаження. Хоча треба розуміти, що олія не має яскравого смаку.
- Недостатки:
- Як на мене, то їх немає
Представник постачальникаЩиро дякуємо за Ваш відгук! Дуже раді, що Monini Extra Virgin Classico Вам сподобалась. Її універсальний смак справді добре підходить як для салатів, так і для приготування різних страв. Дякуємо, що обираєте Monini!
- Олексій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1
Як і завжди все супер
- Достоинства:
- інші олії не використовую
- Недостатки:
- не виявив
Представник постачальникаЩиро дякуємо за Ваш відгук і довіру до Monini! Нам дуже приємно, що оливкова олія Extra Virgin Classico вже стала Вашим постійним вибором.
Бажаємо, щоб і надалі кожна пляшка тішила Вас незмінною якістю та смаком!
- Юлія І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1
Олія класна, замовляю не раз.
- Достоинства:
- Якість, смачна.
- Недостатки:
- Швидко закінчується.
Представник постачальникаЩиро дякуємо за Ваш відгук і довіру до Monini! Дуже приємно знати, що Ви обираєте Extra Virgin Classico вже не вперше та цінуєте її якість і смак.
А щодо недоліку — це, мабуть, найкращий комплімент для олії. Нехай закінчується лише тому, що смакує!
- Ярослав Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1
Купив другий раз.
Задоволений.- Достоинства:
- Якість. Ціна.
Представник постачальникаЩиро дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Дуже приємно, що Ви вже вдруге обираєте Monini Extra Virgin Classico та залишаєтесь задоволені її якістю і ціною. Дякуємо за довіру!
- Світлана Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1
Дуже добра олія
- Сергій Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1
Все супер
Представник постачальникаЩиро дякуємо за Ваш відгук! Дуже раді, що Monini Extra Virgin Classico Вам сподобалась. Смачного та приємних покупок!
- Олена В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.500
Дуже хороша олія, і ціна чудова
- Достоинства:
- 200
Представник постачальникаЩиро дякуємо за Ваш відгук! Дуже раді, що Monini Extra Virgin Classico Вам сподобалась і за якістю, і за ціною. Нехай кожна покупка тішить Вас так само!
- Олег Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1
Хороша олія. Купую цього виробника не вперше.
Представник постачальникаЩиро дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Нам дуже приємно, що Ви вже не вперше обираєте Monini та залишаєтесь задоволені якістю олії. Дякуємо за довіру!
- Ольга Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1
Як завжди, ціна, якість продукції, доставка на висоті. Дякую продавцеві.
- Достоинства:
- Все добре
- Недостатки:
Представник постачальникаЩиро дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Дуже приємно, що Ви задоволені якістю Monini Extra Virgin Classico, ціною та сервісом. Дякуємо, що обираєте нас!
- Роман Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1
Шикарна олія під салати, який доповнює смак, а не перебиває своїм власним присмаком
Представник постачальникаЩиро дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Дуже приємно, що Monini Extra Virgin Classico Вам сподобалась. Її збалансований смак справді чудово доповнює салати, не перебиваючи смак інших інгредієнтів. Дякуємо, що обираєте Monini!
- Тамара Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1
Масло понравилось, не горчит, ароматное, проверку холодом прошло
- Достоинства:
- Натуральный продукт, надо брать
- Недостатки:
- Не обнаружено
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук і високу оцінку Monini Extra Virgin Classico!
Раді, що вам сподобалися смак та аромат олії. Дякуємо, що обираєте Monini та ділитеся своїми враженнями. Бажаємо смачних страв і приємних покупок!
- Володимир П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1
Товар якісний, не перший раз замовляю.
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук і довіру до Monini Extra Virgin Classico 1 л! Раді, що ви вже не вперше обираєте цю олію та задоволені її якістю.
- Зоя К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1
Якісна олія, швидко доставлена
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук! Раді, що Ви задоволені якістю оливкової олії Monini Extra Virgin Classico та швидкістю доставки. Бажаємо приємних покупок!
- Наталья Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1
Дуже добра оливкова олія. Беру постійно.
- Достоинства:
- Смак
- Недостатки:
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук і довіру! Раді, що Ви постійно обираєте оливкову олію Monini Extra Virgin Classico та цінуєте її смак. Бажаємо приємних покупок і смачних страв!
- Іван Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1
Відповідає очікуваному.
- Достоинства:
- Добре
- Недостатки:
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук! Раді, що оливкова олія Monini Extra Virgin Classico відповідає Вашим очікуванням. Бажаємо приємних покупок і смачних страв!