- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: PLab. Цвет: Black
Прийшов бракований товар - один із контактів для змінного картриджу був залипшим і под не працював.
Замінити по гарантії або повернути гроші відмовилися бо там були краплі рідини (але ж як його було перевірити?!) і це автоматично означає що товар тепер вживаний!
Ігнорували мої наполягання вчинити згідно законодавства, не відповідали в чаті і маринували 1,5 тижня. У результаті прислали той самий типу відремонтований девайс.
Дуже не рекомендую цю компанію.- Достоинства:
- Недостатки:
- Бракований товар
- Продавец PLab
Готові повернути кошти і очікуємо від вас повернення товару
- Олександр Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: PLab. Цвет: Blue
Не раджу взагалі нічого в них купувати, раз товар не перевіряють який продають.
- Достоинства:
- Ніяких
- Недостатки:
- Через раз працює
- Продавец PLab
Доброго дня. На цей товар надається гарантія 3 місяці. Ми запропонували вам відправити пристрій на дігностику, щоб ми могли його відремонтувати, або зробити заміну на новий. Від цієї пропозиції ви відмовились.В такому випадку, на жаль, ми нічим допомогти не можемо.
- Максим С***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Цвет: Red
27 июня купил вроде все было ок, 10 августа лапмочка индикации начала некорректно работать, а через пару часов, он начал отдавать гарью не в зависимости от картриджа или жидкости, вообщем иными словами сдох, зашёл чекнул гарантия месяц ну видимо все можно прос о выкунть после того как попользовался немного
- Достоинства:
- Недостатки:
- Сдох через полтора месяца
- Ростунова К***Отзыв от покупателя. Продавец: Паровозик
При покупке был обнаружин брак, написала продавцу, он сразу же дал обратную свазь для выяснения проблемы.
Товар заменили быстро, все работает ! Спасибо за аперативность.
Отдельное спасибо менеджеру!!!