Отзывы покупателей о Аккумулятор BN53 для Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Redmi 10 Pro 5020mAh Original PRC

Оценка пользователей 4.57/5
  • Антон Л***

Зовнішньо як оригінал.
    Тримає добре.
    Тестів ємності не проводив.

• Владислав Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BattZone

Не очікував настільки якісний товар просто бомба, все стало як ріднесеньке.

Достоинства:
    Якість
  • Микола Л***

Все ок

• Дмитро М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BattZone

Неякісна АКБ, заявлена ємність 5000 мА/год, фактична 3200 мА/год, не тримає заряд.

Достоинства:
    Виглядає як оригінал
    Недостатки:
    Не тримає заряд
    • Продавец  BattZone

Вітаю, тут скоріше проблема не в батереї якзо не тримає заряд, Це якісні батареї із заявленою ємністю. тестуємо кожну партію. звідки ви взяли таку цифру не відомо. Напишіть нам як ви виміряли ємнісь якщо це підвердиться що там 3200 ми зробимо заміну за наш рахунок. ( китайські тестери і програми в телефоні не рахуються) Чекаємо на зворотній звязок!

• Юра Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BattZone

Выглядит как качественная копия. При замене оригинальный акб весил 65гр, данный АКБ так же 65гр. При двух перезарядках телефона usb тестер показал что телефон взял 4600 мА +-. При среднем использовании заряда хватает на ориентировочно сутки.

• Олег В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BattZone

Короче купував 2 акамулятора на різних сайтах ні один не підійшов) з мене на роботі сміялись коли я замовляв третій) і о чудо він запустився) а по факту надо було щоб телефон 1 раз включився, бо там був ключ) Все чудово працює

• Віталий С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BattZone

Швидко, зручно, якісно. Товар відповідає опису, все працює.

Недостатки: