Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Быстрая зарядка для айфона айпада блок питания для Apple Power Adapter 20W Блок Type-C White

Оценка пользователей 4.81/5
на основе 21 отзыв
  • Ольга В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Все супер, працює добре, дякую

• Станислав Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Все работает без нареканий, заряжает быстро, блок не греется.

Достоинства:
    Не греется
    Недостатки:
    Нету
    • Продавец  Lemeshop

Щиро дякуємо вам за відгук!

• Андрій Ш***

Якісний товар

• Продавец  Lemeshop

Щиро дякуємо вам за відгук!

• Сергей М***

Працює справно, жодних нарікань

• Юрій З***

Все як в описі

Достоинства:
    Швидка доставка
    Недостатки:
    Не виявив
    • Продавец  Lemeshop

• Кристи Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
    Достоинства:
    Швидка зарядка

• Данило М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Замовлення прийшло швидко, по відчуттям якісний, швидко заряджає, не гріється

• Сергей Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Отлично работает, не греется, заряжает быстро. Доставка быстрая, менеджер внимательный.

• Анна Н***

Замовлення прийшло швидко. Все Чудово працює, недоліків немає. Дякую

• Олена П***

Замовлення прийшло швидко, працює. Дякую

• Тетяна О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Сервісом магазину задоволена, зарядка працює без нарікань. Рекомендую!

• Марина І***

Якість чудова

• Вероніка Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Дуже задоволена сервісом , зарядка працює , обслуговування на вищому рівні , рекомендую до придбання зарядку )

• Влад М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Заявлено як швидка зарядка, але за годину заряджає лише близько 6% заряду. Абсолютно не відповідає опису та очікуванням.

Недостатки:
    Дуже повільно заряджає.
    • Продавец  Lemeshop

Дякуємо за ваш відгук!
      Шкода, що зарядка не виправдала очікувань. Зазначений адаптер підтримує швидку зарядку, але її швидкість залежить також від кабелю, моделі пристрою та його стану акумулятора. Якщо все підключено правильно, але проблема зберігається — будь ласка, зверніться до нас для перевірки або обміну.

• Тетяна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Швидка зарядка, як і заявлено. Претензій не маю

• Єкатерина Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Все супер , дуже якісний товар та ще й ціна топ)

• Юлія І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Чудовий блок живлення, якісний, добре заряджає.

• Арсеній К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Быстро заряжает, отличная зарядка для Айфона

• Ян Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Блочок сподобався, недоліків не знайшов!

• Ілля М***

Дякую! Чудово працює!

• Алина Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Хороша якість. Добре працює! Всім рекомендую!