- Аліна З***Отзыв от покупателя. Продавец: MyChoice
Дуже добре!дякую!
- Ірина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: MyChoice
Придбала LED-дзеркало і залишилася дуже задоволена! Світло яскраве, рівномірне, не спотворює кольори — ідеально для макіяжу. Дзеркало виглядає стильно та сучасно, швидко монтується й має зручне сенсорне керування. Якість на висоті, повністю виправдало очікування!
- Руслан Р***Отзыв от покупателя. Продавец: MyChoice
Перед отправкой нужно проверять товар ...
Не работает подсветка,из за неработающей кнопки.... - Анастасія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: MyChoice
Чудове дзеркало, різні підсвітки. Коли немає світла - додаткова підстраховка, щоб нафарбуватися :)
- Катерина В***Отзыв от покупателя. Продавец: MyChoice
Чудове дзеркало,користуюсь постійно,жодних нарікань немає,покупкою задоволена.
- Наталя К***Отзыв от покупателя. Продавец: MyChoice
Дзеркало дуже сподобалось,гарненьке таке,режими підсвітки працюють,сенсор чутливий до касань.
- Марія Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: MyChoice
Дуже швидко доставили) яскраво світить, добре підсвічує обличчя. Я задоволена, але воно виявилося трохи менше ніж я очікувала, але то не проблема) і так все супер
- Достоинства:
- Гарно і яскраво світиться, є декілька режимів
- Наталія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: MyChoice
Дякую! Тепер така рутинна справа, як нанесення макіяжу, стала значно цікавіша. Завдяки підсвітці що змінюється, можна представити як це буде виглядати при різному освітленні.
- Вероніка Л***Отзыв от покупателя. Продавец: MyChoice
Супер практичне, користуюсь кожен день, якість нормальна, є декілька режимів світла. Все працює гарно, дякую продавцю
- Оксана Л***Отзыв от покупателя. Продавец: MyChoice
Нормально працює. Три режима. Якісно зібрано, не хліпке.
- ІринаОтзыв от покупателя. Продавец: MyChoice
Класне дзеркало, зручне, легке. Має три режима світла, має ніжку. Досить якісне як за таку ціну, раджу)
- Достоинства:
- Дуже практичне
- Маргарита С***Отзыв от покупателя. Продавец: MyChoice
Думаю за ці гроші це дуже гарний варіант
- Софія Д***Отзыв от покупателя. Продавец: MyChoice
Чудове дзеркало.Якісна підсвітка,не занадто яскрава,зовсім не заважає.