- Юлія П***Отзыв от покупателя. Продавец: Early Morning. Объем: 75 мл
дуже швидка робота і приємні працівники
- Вікторія Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Moon Group. Формат: Стандартный. Объем: 75 мл
Дуже задоволена. Швидко зробили відправлення, товар відповідав замовленню. Продавець постійно інформував про стан замовлення.
Дякую та рекомендую.- Продавец Moon Group
Щиро вдячні за Ваш відгук !
- Ольга К***Отзыв от покупателя. Продавец: LUCK. Формат: Стандартный. Объем: 75 мл
Це улюблений аромат мого чоловіка, тому все ок. Швидка доставка. Рекомендую
- Достоинства:
- Швидка доставка
- Недостатки:
- Анастасия Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Moon Group. Формат: Стандартный. Объем: 75 мл
Посылочку получила ,очень довольна...рекомендую продавца .Вме организованно и быстро
- Продавец Moon Group
Дякуємо за Ваш щирий відгук !
- Микола Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Moon Group. Формат: Стандартный. Объем: 75 мл
Все супер! При замовлені продавець відразу відписав щоб уточнити деталі і за годину відправили замовлення. Все максимально оперативно. Сама туалетна вода мені дуже подобається. Ще отримав пробний варіант новинки.
- Достоинства:
- Швидко і якісно
- Продавец Moon Group
Дякуємо за Ваш щирий відгук.
- Сергей Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Ririnadar22. Формат: Стандартный. Объем: 75 мл
Все сподобалось
- Ольга Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Amake-on. Формат: Стандартный. Объем: 75 мл
Вона неймовірна! Аромат приємний, стійкий, чоловік користується багато років!
- Продавец Amake-on
Дякуємо,Ольга,за замовлення та залишений відгук
Це найпопулярніший аромат серед клієнтів вже більше 20 років
Приємного користування!
- Єлизавета К***Отзыв от покупателя. Продавец: Amake-on. Объем: 30 мл
Аромат чоловічий супер, довго тримається
- Достоинства:
- Петро Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: ARFamily. Формат: Стандартный. Объем: 75 мл
Дуже приємний запах
- Достоинства:
- Все добре
- Недостатки:
Оновлений дизайн пакування, але аромат той же, середня стійкість. Швидка доставка і порядний продавець. Тому рекомендую.
- Достоинства:
- Ціна і якість
- Татьяна С***Отзыв от покупателя. Продавец: ARTSuperfamily. Объем: 75 мл
Запах люксовий.
- Олександр Х***Отзыв от покупателя. Продавец: LUCK. Формат: Стандартный. Объем: 75 мл
Скільки разів ним користувався ні разу не жалкував, приємний аромат, на речах залишається довго.
- Достоинства:
- Тримається добре, гарний аромат
- Дмитрий П***Отзыв от покупателя. Продавец: Amake-on. Объем: 30 мл
Аромат суперский,жаль не стойкий,пол часа ну на одежде максимум часик(
- Достоинства:
- приятный свежак
- Недостатки:
- не стойкий
- Роман Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Ririnadar22. Формат: Стандартный. Объем: 30 мл
Якісна
- Достоинства:
- Добре
- Татьяна Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: ARTSuperfamily. Объем: 75 мл
Все супер. Рекомендую
- Олександра П***Отзыв от покупателя. Продавец: ARTSuperfamily. Объем: 75 мл
Супер свіжий
аромат- Достоинства:
- Недорого
- Игорь Н***Отзыв от покупателя. Продавец: CareVibes. Объем: 75 мл
Чути тоді коли наніс на себе....
не держе і 10хв
Жах- Достоинства:
- Ніяких
- Продавец CareVibes
“Дякую за ваш коментар. Хочу вас запевнити, що всі наші аромати є оригінальними та відповідають високим стандартам якості. У нас є всі необхідні сертифікати, що підтверджують їхню автентичність. Якщо у вас виникли будь-які питання або сумніви, будемо раді допомогти їх вирішити. Звертайтеся до нас у приватні повідомлення.”
- Олена Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Place. Формат: Стандартный. Объем: 75 мл
Дуже задоволені. Якість не змінилася.
- Достоинства:
- Все влаштовує.
- Недостатки:
- Немає.
- Антоніна Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: ARTSuperfamily. Объем: 75 мл
Товар якісний. Аромат стійкий, ніжний. Замовляла чоловіку на подарунок. Дуже йому сподобався.
- Достоинства:
- Освіжаючий. Денний аромат.
- Недостатки:
- Вікторія Є***Отзыв от покупателя. Продавец: Place. Формат: Стандартный. Объем: 75 мл
Чудові парфуми
- Илья Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Olelia. Объем: 75 мл
Піде за свою ціну. Радий що з моменту випуску аромату його не зіпсували, такий же як і в 19 році.
- Елена З***Отзыв от покупателя. Продавец: Ririnadar22. Формат: Стандартный. Объем: 30 мл
Нормально на свою ціну
- Алексей З***Отзыв от покупателя. Продавец: Тамарикс. Формат: Стандартный. Объем: 75 мл
Всё чётко, быстро и качественно. Продавец отличный
- Достоинства:
- Быстро
- Недостатки:
- ОлексійОтзыв от покупателя. Продавец: Place. Формат: Стандартный. Объем: 75 мл
Доьра недорога туалетна вода.
Сезон - осінь, зима. - Ольга З***Отзыв от покупателя. Продавец: Ririnadar22. Формат: Стандартный. Объем: 30 мл
Продавец отличный и товар хорошего качества. Рекомендую.
- Достоинства:
- Приятный запах и хорошая цена
- Недостатки:
- Евгения Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Place. Формат: Стандартный. Объем: 75 мл
Спасибо за быструю доставку,вснсупер.
- Ірина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Ririnadar22. Формат: Стандартный. Объем: 30 мл
Купую не вперше. Все добре. Гарний аромат.
- Роман Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Amake-on. Формат: Стандартный. Объем: 75 мл
Сподобались,як довго тримаються хз.
- Андрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Amake-on. Формат: Стандартный. Объем: 75 мл
Супер на свої гроші
- Продавец Amake-on
Дякуємо за замовлення та залишений відгук
Приємного користування!
- Антон К***Отзыв от покупателя. Продавец: Place. Формат: Стандартный. Объем: 75 мл
Продавця рекомендую!
Товар відповідає дійсності- Достоинства:
- Недостатки:
- Катерина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: LUCK. Формат: Стандартный. Объем: 75 мл
Чоловік дуже любить цей запах.. вже скільки років використовує саме його.
- Достоинства:
- Ціна, якість
- Недостатки:
- Не виявила
- Олександр Ш***
Скільки років вашому чоловіку?
- Олександр С***Отзыв от покупателя. Продавец: LUCK. Формат: Стандартный. Объем: 75 мл
Дуже подобається цей аромат. Купую Full Speed вже протягом багатьох років.
- Достоинства:
- Приємний аромат
- Недостатки:
- Мантула Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Amake-on. Формат: Стандартный. Объем: 75 мл
Швидка доставка, все супер
Дякуємо,Надія
Будемо раді бачити вас знову у своєму магазині
- Геницой Е***Отзыв от покупателя. Продавец: LUCK. Формат: Стандартный. Объем: 75 мл
Чоловіку дуже подобається. Постійно замовляю.
- Достоинства:
- Подобається
- Недостатки:
- Вікторія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: LUCK. Формат: Стандартный. Объем: 75 мл
Швидке обслуговування. Товар відповідає
- Инна К***Отзыв от покупателя. Продавец: LUCK. Формат: Стандартный. Объем: 75 мл
Приємний запах туалетної води, прекрасне обслуговування продавця. Покупкою задоволена. Дякую.
- Достоинства:
- Все чудово