Отзывы покупателей о Микроскоп детский учебный портативный с экраном Monty цифровой переносной школьный для детей подростка школьников детские микроскопы

Код:  498322014
Оценка пользователей 4.89/5
  • Отзывы про товар продавца ZEMED
  • Людмила Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED. Цвет: Белый

Мікроскоп сподобався і мені і дитині 5 років. Хоча для старших може ще цікавіше буде. Легкий. Доставка швидко. Все ок. Дякую

Достоинства:
    Просте користування
    Недостатки:
    Поки не має
  • Тамара В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED. Цвет: Белый

Дитина більше ніж задоволена, що тільки не було досліджене: сніжинки, сіль, тканини, пікселі. Зручно, що можна зробити фото і перенести його до комп'ютера. Цікавий дизайн у вигляді зайчика, але вушка знімаються. З обслуговування і доставки нарікань нема.

Достоинства:
    гарна якість фото і зображення
  • Андрій П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED. Цвет: Белый

Легкий, компактний зручний. На мікроскопі дуже чітка якісна картинка. Все максимально інтуїтивно і для дітей також

Достоинства:
    Якість
  • Кузнецов А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED. Цвет: Белый

Цікавий пристрій, легкий в користуванні

• Валерий Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED. Цвет: Белый

Отличный прибор для ребенка. Отдельная благодарность людям решившим возникшую проблему с товаром.

Достоинства:
    В описании
  • Дмитро Р***

Перевіряйте перед отниманням

• Продавец  ZEMED

Доброго дня, перепрошуємо наперед і вже пишемо Вам щоб з'ясувати що саме сталось

• Фоменко Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED. Цвет: Белый

Чудовий мікроскоп, дитині дуже сподобався, фото якісні

• Інга С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED. Цвет: Белый

Мікроскоп сподобався і дитині і батькам. Якість зображення гарна. Єдине, шкода що не можна віддалити кадр, щоб помістити того самого жучка повністю.
    Як раз спіймали у кицьки блоху і вирішили її подивитись під мікроскопом. Дитина аж від неочікуваності відскочив, коли побачив збільшене зображення блохи…)

• Продавец  ZEMED

Ми раді, що Ви повністю задоволені товаром.

• Анна Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED. Цвет: Белый

Гарний дуже мікроскоп. І дитині і нам дорослим дуже цікаво все роздивлятись.

Достоинства:
    Відповідає фото
    • Продавец  ZEMED

Ми завжди намагаємося, щоб наші клієнти були задоволені і отримували лише позитивні враження від співпраці з нами. Дякуємо, що ви високо цінуєте нашу роботу)

• Дмитрий К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED. Цвет: Белый

К товару нуль претензій.Перше враження дуже сподобалось як для дитини так і дорослих. Тільки питання до продавця який не може зложити ціну).

Достоинства:
    Встиг купити по кращій ціні.
    Недостатки:
    Ціна. Не робіть вигляд що це знижка.
    • Продавец  ZEMED

Дякуємо за вашу вдячність! Ми дуже раді, що ви залишились задоволені нашими послугами.

• Анжелика Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED. Цвет: Белый

Великою перевагою є можливість підключити мікроскоп Monty до ПК через USB. Це дає можливість виводили зображення на великий монітор — це просто неймовірно! Видно найдрібніші деталі, клітинну структуру цибулі чи структуру листка.
    Цифровий зум працює коректно, зображення не розсипається на пікселі.

• Продавец  ZEMED

Дякуємо, що поділилися своїм позитивним досвідом. Ваша довіра та задоволення – наша головна мета.

• Марія М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED. Цвет: Белый

Купили цей мікроскоп для сина 8 років.
    Найбільший плюс — вбудований екран. Дитині не потрібно мружитися в один окуляр, як у старих моделях.
    Зображення чітке, яскраве, і ми можемо розглядати знахідки всією родиною одночасно. Це справжній мобільний науковий центр, який не псує зір і викликає щирий інтерес до біології.

• Продавец  ZEMED

Шановний покупець, дякуємо за чудовий відгук!

• Олена Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED. Цвет: Белый

Чудова річ, донечка теперь все роздивляється. Продавець ввічливий, вчасно відправили. Дякую.

• Продавец  ZEMED

Нам дуже приємно, що Ви не маєте жодних зауважень до нашого товару. Дякуємо за ваш відгук.

• Сергій
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED. Цвет: Белый

Купили для дочки 9 років. Простий у використанні, зрозумілий навіть дитині. Зображення гарне, заряджається швидко. Тепер кожен день приносить нам «відкриття» з навколишнього світу. Дуже задоволені покупкою

• Продавец  ZEMED

Ми раді що Вам сподобався наш товар, приємних покупок!)

• Денис М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED. Цвет: Белый

Мікроскоп яскравий і компактний. Не займає багато місця, можна брати з собою навіть у школу чи на природу. Моєму сину подобається розглядати листочки, волосся, тканини – все під мікроскопом виглядає цікаво!

• Продавец  ZEMED

Нам дуже приємно, та вдячні за Ваш відгук!

• Людмила К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED. Цвет: Белый

Придбала цей мікроскоп для сина 10 років - дуже сподобався! Легкий, яскравий дизайн, зручний екран, не треба дивитися в окулярах, очі не втомлюються. Тепер дитина проводить досліди майже щодня. Чудовий варіант для знайомства з біологією.

Достоинства:
    Якісний
    Недостатки:
    Не має
    • Продавец  ZEMED

Вдячні за зворотний зв'язок!

• Ріна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED. Цвет: Белый

Якість збірки приємно здивувала. Все працює, як заявлено, збільшення хороше, картинка на екрані чітка. Донька у 12 років захопилась наукою ще більше. Дуже корисна річ для розвитку допитливості.

• Продавец  ZEMED

Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку!

• Александр О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED. Цвет: Белый

Брав у подарунок племіннику. Він у захваті! Особливо зручно, що є екран – можуть дивитися одразу кілька дітей. Для шкільних занять і домашніх експериментів підходить ідеально. Ціна/якість – відмінні

Дякуємо за Ваш відгук!

• Продавец  ZEMED

Щиро вдячні за Ваш відгук! Раді бачити Вас знову у нашому магаині!)

• Аня М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED. Цвет: Белый

Дуже зручний та цікавий мікроскоп для дітей. Легкий, яскравий дизайн привертає увагу, а вбудований екран робить спостереження набагато простішими без потреби дивитися у лінзу. Чітке зображення, проста у використанні конструкція – ідеальний варіант для перших досліджень у світі науки.

• Продавец  ZEMED

Щиро вдячні за Ваш відгук! Раді бачити Вас знову у нашому магаині!)

• Світлана М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED. Цвет: Белый

Чудовий дитячий мікроскоп! Легкий у користуванні, зручний для маленьких дослідників. Екран дозволяє одразу бачити всі деталі без складних налаштувань. Яскравий жовтий колір робить його ще більш привабливим для дітей. Гарний вибір для першого знайомства з наукою.

• Олександр
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED. Цвет: Белый

Брав для дитини на День народження. Дитині 9 років. Мікроскоп дуже сподобався. Скажу, що очікування від нього були менші.

Дякуємо за Ваш відгук!

• Ігор
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED. Цвет: Белый

Збільшує дуже круто, зображення якісні, заряду вистачає на тривалу прогулянку. Донька (8 років) у захваті і її тато теж :))

Але: як зберегти результати роботи? Вбудована пам'ять доволі містка, але з неї начебто неможливо скачати фото на комп'ютер (в інструкції написано, що це "заборонено з міркувань безпеки"). А якщо вставити додаткову карту пам'яті, то вона не фіксується у гнізді, працює лише з закритою захисною кришкою. І коли знімаєш захисну кришку, щоб по USB під'єднатись до комп'ютера, то карта пам'яті вистрибує -- приходиться притискати її пальцем (!), а іншою рукою відкривати файли на комп'ютері.

• Продавец  ZEMED

Дякуємо Вам за зворотній звязок!

• Наталя Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED. Цвет: Белый

Дякую, все добре! Дитина в захваті, та й доросли теж)

• Продавец  ZEMED

Щиро вдячні за Ваш відгук!) Будемо раді бачити в нашому магазині знову!)

• Юлия
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED. Цвет: Белый

Мікроскоп сподобався. Гарно збільшує дрібні деталі. Роздивитись деталь краще на рівній поверхні, поставивши мікроскоп, на вісу цього зробити не вдавалось. Цікаво роздивлятись дрібних комах, шкіру.

• Продавец  ZEMED

Дякуємо за Ваш зворотній зв'язок!)

• Ольга А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED. Цвет: Белый

Мікроскоп яскравий, легкий дитини подобається

• Продавец  ZEMED

Ми цінуємо вашу довіру та раді, що змогли вам допомогти. Дякую за ваш відгук!

• Гарбовська в***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED. Цвет: Белый

Подарували сину на день народження – дитина в захваті! Тепер розглядає все підряд: листочки, комашок, сіль, цукор, свої пальці

• Продавец  ZEMED

Ми раді, що Ви повністю задоволені товаром.

• Оксана К***

Щира рекомендація! Правда!
    Син, 8 років попросив собі мікроскоп.
    Покупка вдала ! Всі задоволені Дякуємо!

Достоинства:
    Зручний, компактний, можна заряджати від павербанки, є слот для карти пам'яті.
    Недостатки:
    Не знайшли
  • наталія С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Wumi. Цвет: Белый

Мікроскоп супер якості, повністю відповідає характеристикам і відгукам. Якісний, чудовий на подарунок дітям які цікавляться дослідженням навколишнього світу. Дуже швидка відправка в середу замовила на наступний день забрала на почті

• Катерина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK. Цвет: Белый

Дуже крутий мікроскоп.
    Дитина в захваті!

Достоинства:
    Чіткість приладу, зразки
  • Андрій
    Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK. Цвет: Желтый

Працюе відмінно.
    Дякую.

Достоинства:
    Зручний, зберігае фото відео
    Недостатки:
    немае
  • Андрій
    Отзыв от покупателя. Продавец: RNstore. Цвет: Белый

Все як в описі, відмінно. Дякую.

Достоинства:
    Наявність збереження фото і відео на карту памяті
    Недостатки:
    немае
  • Аврамова І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RNstore. Цвет: Белый

Діти в захваті і я також. Роздивлялись разом різні текстури - і шкіру, і волосся, і родимки, і фрукти, і т.д.

Достоинства:
    Дуже гарне зображення і можна робити фото
  • Олег Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Wumi. Цвет: Желтый

Дяеую! Мікроскоп був на подарунок онуці, все прийшло вчасно, справне, дістав з коробки і працює, вде вся родина побачила свої відбитки пальців, вивчені всі комази які попались)

• Діана Д***

чудовий подарунок дитині

• Ксенія С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Wumi. Цвет: Белый

Прикольний мікроскоп. Є навіть можливість робити фото і зберігати в галерею. Є слот для карти пам'яті. Сину подарували на 7 років. Він у захваті.

• Огійченко А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK. Цвет: Желтый

Найшвидша доставка, приїхало все добре запаковано. Сподіваюсь, що дитині сподобається подарунок