Передзамовляйте з вигодою до 10000₴ смартфони Samsung Galaxy Fold8 Ultra та Galaxy Fold8, з вигодою до 5000₴ Galaxy Flip8, беріть участь у розіграші трьох новинок - смарт годинників Samsung Galaxy Watch9

Отзывы покупателей о Микроскоп детский учебный портативный с экраном Monty цифровой переносной школьный для детей подростка школьников детские микроскопы

Код :  498322014
Оценка пользователей 4.9/5
  • Отзывы про товар продавца ZEMED
  • Юлія Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED. Цвет: Белый

Все сподобалося, дитина задоволена, дякую!

• Альона О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED. Цвет: Белый

Дуже чітке зображення, роздивлятися цікаво і дитині, і дорослим, користувалися ще не всіма функціями, але поки недоліків не виявили.

• Лілія Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED. Цвет: Белый

Все супер! Дитина як дитина, а от мама в захваті.Виявилося, що мікроскоп більше купували мамі, ніж дитині. Дитячий гештальт успішно закрито!
    Здається, жоден одеський жучок, павучок чи гусениця не залишилися без «наукового дослідження» під мікроскопом. Уже передивилися все, що тільки можна. Працює чудово, покупкою дуже задоволені. Дякуємо!

Достоинства:
    Гарне збільшення, чітка картинка, простий у використанні.

• Інна Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED. Цвет: Белый

Мікроскоп сподобався. Цікаво розглядати різні предмети, дитина задоволена. Все працює, користуватися легко. Рекомендую!

• Зоя К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED. Цвет: Белый

Цікава та корисна іграшка. Дітки грались годинами та й дорослі теж)

• Валентина Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED. Цвет: Белый

Мікроскоп прийшов гарно запакований. Сама коробочка була цілою, що дуже чудово, так як це був подарунок. Функції свої виконує

• Ірина К***

Чудова іграшка. Дитина в захваті. Велике дякую

• Анастасія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED. Цвет: Белый

Дуже задоволені покупкою! Дитині мікроскоп дуже сподобався – користуватися ним легко та цікаво. Екран яскравий і чіткий, зображення добре видно, не потрібно дивитися одним оком, як у звичайних мікроскопах. Уже встигли роздивитися листочки, комах, тканину та інші дрібні предмети – дитина у захваті! Якість збірки хороша, заряд тримає достатньо довго. За свою ціну – чудовий варіант для навчання, розвитку допитливості та знайомства зі світом мікроскопії. Рекомендую!

• Людмила Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED. Цвет: Белый

Мікроскоп сподобався і мені і дитині 5 років. Хоча для старших може ще цікавіше буде. Легкий. Доставка швидко. Все ок. Дякую

Достоинства:
    Просте користування
    Недостатки:
    Поки не має
  • Тамара В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED. Цвет: Белый

Дитина більше ніж задоволена, що тільки не було досліджене: сніжинки, сіль, тканини, пікселі. Зручно, що можна зробити фото і перенести його до комп'ютера. Цікавий дизайн у вигляді зайчика, але вушка знімаються. З обслуговування і доставки нарікань нема.

Достоинства:
    гарна якість фото і зображення
  • Андрій П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED. Цвет: Белый

Легкий, компактний зручний. На мікроскопі дуже чітка якісна картинка. Все максимально інтуїтивно і для дітей також

Достоинства:
    Якість
  • Кузнецов А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED. Цвет: Белый

Цікавий пристрій, легкий в користуванні

• Валерий Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED. Цвет: Белый

Отличный прибор для ребенка. Отдельная благодарность людям решившим возникшую проблему с товаром.

Достоинства:
    В описании
  • Дмитро Р***

Перевіряйте перед отниманням

• Продавец  ZEMED

Доброго дня, перепрошуємо наперед і вже пишемо Вам щоб з'ясувати що саме сталось

• Фоменко Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED. Цвет: Белый

Чудовий мікроскоп, дитині дуже сподобався, фото якісні

• Інга С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED. Цвет: Белый

Мікроскоп сподобався і дитині і батькам. Якість зображення гарна. Єдине, шкода що не можна віддалити кадр, щоб помістити того самого жучка повністю.
    Як раз спіймали у кицьки блоху і вирішили її подивитись під мікроскопом. Дитина аж від неочікуваності відскочив, коли побачив збільшене зображення блохи…)

• Продавец  ZEMED

Ми раді, що Ви повністю задоволені товаром.

• Анна Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED. Цвет: Белый

Гарний дуже мікроскоп. І дитині і нам дорослим дуже цікаво все роздивлятись.

Достоинства:
    Відповідає фото
    • Продавец  ZEMED

Ми завжди намагаємося, щоб наші клієнти були задоволені і отримували лише позитивні враження від співпраці з нами. Дякуємо, що ви високо цінуєте нашу роботу)

• Дмитрий К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED. Цвет: Белый

К товару нуль претензій.Перше враження дуже сподобалось як для дитини так і дорослих. Тільки питання до продавця який не може зложити ціну).

Достоинства:
    Встиг купити по кращій ціні.
    Недостатки:
    Ціна. Не робіть вигляд що це знижка.
    • Продавец  ZEMED

Дякуємо за вашу вдячність! Ми дуже раді, що ви залишились задоволені нашими послугами.

• Анжелика Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED. Цвет: Белый

Великою перевагою є можливість підключити мікроскоп Monty до ПК через USB. Це дає можливість виводили зображення на великий монітор — це просто неймовірно! Видно найдрібніші деталі, клітинну структуру цибулі чи структуру листка.
    Цифровий зум працює коректно, зображення не розсипається на пікселі.

• Продавец  ZEMED

Дякуємо, що поділилися своїм позитивним досвідом. Ваша довіра та задоволення – наша головна мета.

• Марія М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED. Цвет: Белый

Купили цей мікроскоп для сина 8 років.
    Найбільший плюс — вбудований екран. Дитині не потрібно мружитися в один окуляр, як у старих моделях.
    Зображення чітке, яскраве, і ми можемо розглядати знахідки всією родиною одночасно. Це справжній мобільний науковий центр, який не псує зір і викликає щирий інтерес до біології.

• Продавец  ZEMED

Шановний покупець, дякуємо за чудовий відгук!

• Олена Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED. Цвет: Белый

Чудова річ, донечка теперь все роздивляється. Продавець ввічливий, вчасно відправили. Дякую.

• Продавец  ZEMED

Нам дуже приємно, що Ви не маєте жодних зауважень до нашого товару. Дякуємо за ваш відгук.

• Сергій
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED. Цвет: Белый

Купили для дочки 9 років. Простий у використанні, зрозумілий навіть дитині. Зображення гарне, заряджається швидко. Тепер кожен день приносить нам «відкриття» з навколишнього світу. Дуже задоволені покупкою

• Продавец  ZEMED

Ми раді що Вам сподобався наш товар, приємних покупок!)

• Денис М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED. Цвет: Белый

Мікроскоп яскравий і компактний. Не займає багато місця, можна брати з собою навіть у школу чи на природу. Моєму сину подобається розглядати листочки, волосся, тканини – все під мікроскопом виглядає цікаво!

• Продавец  ZEMED

Нам дуже приємно, та вдячні за Ваш відгук!

• Людмила К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED. Цвет: Белый

Придбала цей мікроскоп для сина 10 років - дуже сподобався! Легкий, яскравий дизайн, зручний екран, не треба дивитися в окулярах, очі не втомлюються. Тепер дитина проводить досліди майже щодня. Чудовий варіант для знайомства з біологією.

Достоинства:
    Якісний
    Недостатки:
    Не має
    • Продавец  ZEMED

Вдячні за зворотний зв'язок!

• Ріна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED. Цвет: Белый

Якість збірки приємно здивувала. Все працює, як заявлено, збільшення хороше, картинка на екрані чітка. Донька у 12 років захопилась наукою ще більше. Дуже корисна річ для розвитку допитливості.

• Продавец  ZEMED

Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку!

• Александр О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED. Цвет: Белый

Брав у подарунок племіннику. Він у захваті! Особливо зручно, що є екран – можуть дивитися одразу кілька дітей. Для шкільних занять і домашніх експериментів підходить ідеально. Ціна/якість – відмінні

Дякуємо за Ваш відгук!

• Продавец  ZEMED

Щиро вдячні за Ваш відгук! Раді бачити Вас знову у нашому магаині!)

• Аня М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED. Цвет: Белый

Дуже зручний та цікавий мікроскоп для дітей. Легкий, яскравий дизайн привертає увагу, а вбудований екран робить спостереження набагато простішими без потреби дивитися у лінзу. Чітке зображення, проста у використанні конструкція – ідеальний варіант для перших досліджень у світі науки.

• Продавец  ZEMED

Щиро вдячні за Ваш відгук! Раді бачити Вас знову у нашому магаині!)

• Світлана М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED. Цвет: Белый

Чудовий дитячий мікроскоп! Легкий у користуванні, зручний для маленьких дослідників. Екран дозволяє одразу бачити всі деталі без складних налаштувань. Яскравий жовтий колір робить його ще більш привабливим для дітей. Гарний вибір для першого знайомства з наукою.

• Олександр
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED. Цвет: Белый

Брав для дитини на День народження. Дитині 9 років. Мікроскоп дуже сподобався. Скажу, що очікування від нього були менші.

Дякуємо за Ваш відгук!

• Ігор
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED. Цвет: Белый

Збільшує дуже круто, зображення якісні, заряду вистачає на тривалу прогулянку. Донька (8 років) у захваті і її тато теж :))

Але: як зберегти результати роботи? Вбудована пам'ять доволі містка, але з неї начебто неможливо скачати фото на комп'ютер (в інструкції написано, що це "заборонено з міркувань безпеки"). А якщо вставити додаткову карту пам'яті, то вона не фіксується у гнізді, працює лише з закритою захисною кришкою. І коли знімаєш захисну кришку, щоб по USB під'єднатись до комп'ютера, то карта пам'яті вистрибує -- приходиться притискати її пальцем (!), а іншою рукою відкривати файли на комп'ютері.

• Продавец  ZEMED

Дякуємо Вам за зворотній звязок!

• Наталя Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED. Цвет: Белый

Дякую, все добре! Дитина в захваті, та й доросли теж)

• Продавец  ZEMED

Щиро вдячні за Ваш відгук!) Будемо раді бачити в нашому магазині знову!)

• Юлия
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED. Цвет: Белый

Мікроскоп сподобався. Гарно збільшує дрібні деталі. Роздивитись деталь краще на рівній поверхні, поставивши мікроскоп, на вісу цього зробити не вдавалось. Цікаво роздивлятись дрібних комах, шкіру.

• Продавец  ZEMED

Дякуємо за Ваш зворотній зв'язок!)

• Ольга А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED. Цвет: Белый

Мікроскоп яскравий, легкий дитини подобається

• Продавец  ZEMED

Ми цінуємо вашу довіру та раді, що змогли вам допомогти. Дякую за ваш відгук!

• Гарбовська в***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED. Цвет: Белый

Подарували сину на день народження – дитина в захваті! Тепер розглядає все підряд: листочки, комашок, сіль, цукор, свої пальці

• Продавец  ZEMED

Ми раді, що Ви повністю задоволені товаром.

• Наталка Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK. Цвет: Желтый

Упаковка була пом'ята, але всередині все ціле, працює. Це скоріше гарна електронна лупа, а не мікроскоп, але дуже цікава штукенція! Купували на подарунок 6 р хлопчику, а залипли самі з чоловіком)
    А ви знали, що у випавших кошачих вусів є корінці?)

• Наталія Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Wumi. Цвет: Желтый

Замовляла на подарунок. Сподобався.