Сток. Розпродаж залишків до −60%

Отзывы покупателей о Смарт-часы X7 силиконовый ремешок White (17649)

Оценка пользователей 2.25/5
  • Єлизавета З***

норм

Достоинства:
    за свою ціну класний
    Недостатки:
    не як на фото
    • Продавец  Klever

Дякуємо за ваше замовлення та відгук.

• Тетяна О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Klever. Цвет корпуса: Golden. Цвет ремешка: Black

Годинник сам рахує кроки, навіть коли нічого не робив, якщо купляєте для рахування уроків чи для чогось подібного, то він сто відсотків не підійде для таких цілей

Достоинства:
    Гарно виглядає
    Недостатки:
    Неправильно рахує кроки, калорії.
    Ремінець дуже не якісний і ненадійний
    Взагалі не зрозуміло як налаштовувати, чи є додаток до нього інструкції китайська, і нічого не зрозуміло
    • Продавец  Klever

Добрий день. Ми працюємо без обов'язкової передоплати, нам немає сенсу обманювати і відправляти свідомо непридатний товар і потрапляти у неприємні ситуації. Одержувач завжди має повну можливість оглянути і перевірити товар перед підтвердженням його отримання. Якщо товар не підходить, то ви можете обміняти чи повернути його протягом 14 днів з дня отримання.

• Олександр Л***

Не рекомендую нікому,зарядку держе 15-20 хв

Достоинства:
    Недостатки:
    Часи сам недолік
    • Продавец  Klever

Дякуємо за ваш відгук. Нам прикро, що у вас склалося негативне враження від користування смарт-годинником. Хочемо звернути увагу, що на роботу акумулятора сильно впливає спосіб заряджання. Рекомендуємо використовувати звичайний зарядний блочок на 1 А, не призначений для швидкісної зарядки. Також важливо залишати годинник на зарядці мінімум на 2–3 години, навіть якщо індикатор показує повний заряд раніше. Під час перших кількох циклів заряджання акумулятор може працювати нестабільно. Якщо після дотримання цих рекомендацій проблема зберігається, зверніться до нас для перевірки пристрою.

• Діана К***

• Продавец  Klever

Дякуємо за відгук! Ми раді знати, що Ви задоволені покупкою в нашому інтернет-магазині.