Летняя фешн распродажа до -70%

• Ігор С***

Ефективна. Рекомендую.

• Віра Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Яскраві хвилини життя

Це все обман як звичайна пудра дитяча ні якого ефекту не дає

Достоинства:
    Ніяких
    Недостатки:
    Не відповідає якості
    • Продавец  Яскраві хвилини життя

Пані Віра доброго дня, мені дуже шкода що ви отримали негативну ємоцію, але не можу з вами погодитись, бо я особисто відчуваю колосальну різницю, і у цьому році цієї пуди придбали більше 400 єдиниці на наших сайтах, можливо давайте спробуєте ще раз її спробувати. Я вам зараз нище пропишу інструкцію подробну по використанню.
      Щоб деопудра максимально ефективно проявила свій антигідрозний, антибактеріальний та дезодоруючий ефект, дуже важливо правильно її наносити. Дотримуйтесь наступних кроків:
      Ранковий догляд:
      1. Очистіть шкіру пахв
      Ретельно вимийте пахви з милом або гелем для душу, щоб видалити залишки попередніх дезодорантів, антиперспірантів чи поту.
      2. Добре висушіть шкіру
      • Спершу витріть пахви чистим рушником.
      • Потім додатково промокніть зону пахв сухою серветкою, щоб шкіра була абсолютно суха.
      3. Підготуйте флакон з деопудрою
      • Струсіть флакончик у закритому стані кілька разів, щоб активізувати склад.
      4. Нанесіть пудру
      • Насипте деопудру на пальці або на ватний диск.
      • Легкими масажними та вдавлюючими рухами наносьте засіб на всю зону пахви.
      • Промасажуйте кожну зону приблизно 30 секунд, щоб засіб добре вбрався.
      5. Приберіть надлишки
      Якщо залишилися надлишки продукту — акуратно зніміть їх сухою серветкою.
      Чому це працює:
      Антигідрозний ефект — зменшує потовиділення
      Антибактеріальна дія — запобігає появі неприємного запаху
      Безпечна для одягу — прозора на шкірі, не залишає слідів
      Порада на день:
      Візьміть пудру із собою в сумочку. У другій половині дня, за потреби

• Наталья Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Яскраві хвилини життя

Працює дуже добре. дуже задоволена

• Продавец  Яскраві хвилини життя

Дякуємо за ваш теплий відгук! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені покупкою. Завжди раді бачити вас знову!

• Юлія

Рекомендую

• Тетяна С***

сподобався

• Вероніка С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Яскраві хвилини життя

Пудра працює. Мінімум вполовину менше поту навіть у сильну спеку. Трохи незручно наносити. Можна наносити подушечкою для пудри або пензликом для косметики. Комбіную з дезодорантом з запахом - спочатку його, а потім зверху пудрою

Достоинства:
    працює
    Недостатки:
    трохи незручний дозатор
    • Продавец  Яскраві хвилини життя

Доброго дня! Щиро дякуємо за відгук. Виробник рекомендує робити саме так , надсилаю інструкцію.

Інструкція з нанесення антигідрозної деопудри

Ранковий догляд:
      1. Очистіть шкіру пахв
      Ретельно вимийте пахви з милом або гелем для душу, щоб видалити залишки попередніх дезодорантів чи поту.
      2. Добре висушіть шкіру
      • Витріть пахви рушником.
      • Потім додатково промокніть зону пахв сухою серветкою.
      3. Підготуйте флакон з деопудрою
      • Струсіть флакон у закритому стані кілька разів.
      4. Нанесіть пудру
      • Насипте на пальці або ватний диск.
      • Легкими масажними та вдавлюючими рухами наносьте на всю зону пахви.
      • Масажуйте кожну зону ~30 секунд.
      5. Приберіть надлишки
      Якщо залишились — зніміть сухою серветкою.

Чому це працює:

Зменшує потовиділення
      Запобігає появі запаху
      Прозора — не залишає слідів на одязі

Порада на день:
      Візьміть пудру із собою в сумочку. У другій половині дня, якщо треба — просто промокніть пахви сухою серветкою та нанесіть трохи пудри ще раз.

• Володимир Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Яскраві хвилини життя

Товар відповідає опису, оформлення й доставка дуже швидко, дякую.

• Дарина Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Яскраві хвилини життя

якщо сумніваєтесь чи брати - беріть обов'язково!

із мінусів: формат, незручний дозатор, розсипається на все і всюди. краще якби робили такі штуки пресованими як декоративна пудра

ПЛЮСИ: класно тримає, піт не стікає рікою, його взагалі нема! якщо використовувати велику щітку для макіяжу - взагалі імба, не містит запаху, білих слідів не лишає, натуральний склад, на руки, на ноги, пахви, ОБЛИЧЧЯ!

кароч продукт ТОП

• Катерина Б***

Доброго дня!
    Хочу сказати, що особисто в мене ця пудра справляється зі своїм завданням на всі 100!
    Якщо дотримуватись рекомендації щодо застосування, то я впевнена, що всім підійде)
    Дякую, за якісний продукт та швидку доставку)

• Леся П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Яскраві хвилини життя

Замовила просто для перевірки чи працюєі чесно була здивована. Да,не на всі 100% але працює.Дякую

Достоинства:
    Легка текстура
    Зберігає шкіру сухою
    Недостатки:
    Поки що не побачила
    • Продавец  Яскраві хвилини життя