Отзывы покупателей о Муслиновое покрывало хлопковое двухстороннее узор ромб бело-бежевого цвета полуторный 150х220 см (MAL001_1)

Оценка пользователей 4.89/5
  • Наталія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Good Vibes. Цвет: Серый с белым. Размеры: 210x240

Чудове муслінове покривало! Гарна якість та приємна ціна. Можна користуватися на дві сторони.Підхід Світлани до роботи на висоті! Рекомендую!

Достоинства:
    Якість, приємне на дотик.
    Недостатки:
    Не знайшла
  • Ольга П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Good Vibes. Цвет: Кофе с молоком. Размеры: 150x220

Чудове покривало та швидкий сервіс!
    Дуже задоволена покупкою! Покривало виявилося надзвичайно приємним на дотик і, що важливо, не електризується. Прати його легко, а в шафі воно займає мінімум місця. Окремо хочу відзначити оперативну доставку та дуже ввічливе спілкування з менеджером.
    Найбільше вразили бонуси: мила листівка з подякою та пакетик смачного чаю для затишного вечора! Це той рівень уваги до клієнта, за який хочеться повертатися. Щиро дякую!

• Продавец  Good Vibes

Дякуємо за відгук! Він підтверджує якість товару й допомагає іншим зробити правильний вибір. Нам дуже приємно!

• Елена С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Good Vibes. Цвет: Кофе с молоком. Размеры: 210x240

....

• Продавец  Good Vibes

Дякуємо за Вашу оцінку! Вона підтверджує якість товару й допомагає іншим зробити правильний вибір. Нам дуже приємно!

• Олена С***

Співвідношення ціна якість. Приємне на вигляд та дотик

• Ольга К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Good Vibes. Цвет: Белый с бежевым. Размеры: 210x240

Покривало має приємну тканину, не дуже грубе, відносно легке, гарний колір, як на фото

Достоинства:
    Чудова тканина і принт, швидка доставка

• Коряк Л***

Рекомендую, на літо просто чудовий варіант

Достоинства:
    Приємне на дотик.
    • Продавец  Good Vibes

• Галина Б***

Дуже гарної якості, доволі товстеньке, приємне до тіла, і колір все як на фото) покупкою задоволена на всі 100%

• Володимир Н***

Чудове якісне покривало із натуральних матеріалів! Фото достовірно передає характеристики товару - отримали те, на що й сподівалися! Миттєвий контакт з продавцем навіть у вихідний день! Дуже швидка доставка УкрПоштою, що на сьогоднішній день рідкість. Дякуємо компанії Good Vibes і її представнику Світлані за комфортну співпрацю. Успіхів вам і Перемоги!

Достоинства:
    Висока якість
  • Елена Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Good Vibes. Цвет: Белый с бежевым. Размеры: 150x220

Покривало дуже якісне,виглядає стильно.Прийшло швидко.Я задоволена,дякую продавцю.

Достоинства:
    Якість,стильне.