- Федор Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оптика в комплекте: RF-S S18-45mm f/4.5-6.3 IS STM
Ок
- Анастасія Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оптика в комплекте: RF-S S18-45mm f/4.5-6.3 IS STM
неймовірний фотоапарат, користуюсь вже більше пів року, брала для навчання
для початківця–ідеально
тримає заряд довго, зручно тримати в руках, швидко робить фото, тихенький
користуватись одне задоволення!- Достоинства:
- компактність, зрозумілість, сучасний, тихий, чудова якість зйомки
- Недостатки:
- Михайлова Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оптика в комплекте: RF-S S18-45mm f/4.5-6.3 IS STM
Спалаху не має в комплекті,карту памʼяті не знаходить,тому взагалі поки не можу дати оцінку.Поки трохи розчарування
Представник брендуДоброго дня! Будь ласка, напишіть нам в дірект Інстаграм або Фейсбук(Canon Україна) і ми надамо вам необхідну інформацію для налаштування вашої техніки.
- Олександр М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оптика в комплекте: RF-S S18-45mm f/4.5-6.3 IS STM
Задоволення
- Ірина С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оптика в комплекте: RF-S S18-45mm f/4.5-6.3 IS STM
- Достоинства:
- Чудово
- Недостатки:
- Олександра Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оптика в комплекте: RF-S S18-45mm f/4.5-6.3 IS STM
Камера сподобалась. Для початківця в самий раз
- Достоинства:
- Легка по вазі, зрозуміла в користуванні
- Недостатки:
- Андрій П***Продавец: Rozetka. Оптика в комплекте: RF-S S18-45mm f/4.5-6.3 IS STM
Порадьте, будь ласка, який до нього підійде футляр для надійного зберігання?
- Достоинства:
- Все працює
- Недостатки:
- Не виявив
Представник брендуДоброго дня! Для надійного зберігання Canon EOS R100 з об’єктивом RF 18-45 радимо обирати футляр, який вміщує камеру з прикріпленим об’єктивом і має регульовані внутрішні перегородки або щільну поролонову вкладку. Це дозволить закріпити корпус та одночасно залишити місце для додаткового об’єктива й зарядного пристрою. Бажано, щоб корпус футляра був стійким до намокання зовні та мав жорстку або напівжорстку оболонку для захисту від ударів під час перевезення, а всередині м’яке покриття.
- ДЕНИС Б***Продавец: Rozetka. Оптика в комплекте: RF-S S18-45mm f/4.5-6.3 IS STM
Чудовий фотоапарат. Підійде для новачків.
- Достоинства:
- Непоганий обьектив в комплекті RF55-210
- Сергій Д***
Можна ще десь глянуть равки?
Представник брендуДоброго дня! Будь ласка, напишіть нам в дірект Інстаграм(Canon Україна) і ми надамо вам необхідну інформацію для перевірки можливостей даної фотокамери.
- Олена Н***Продавец: Rozetka. Оптика в комплекте: RF-S S18-45mm f/4.5-6.3 IS STM
Поставляється не в повному комплекті. Продавець не надав об'єктив та карту пам'яті, що зазначено в розділі комплектації. Неможливо оцінити .
- Достоинства:
- Canon
- Недостатки:
- Продавець не надав комплектацію згідно опису
- Светлана С***
Де ви це бачите? Об'єктив же в камері! А про карту пам'яті взагалі мова не йде
- Андрій С***
Об'єктив мусив бути у комплекті! Навіть характеристики об'єктива вказані в комплектації! Ну як так?! Тепер боюсь купувати, бо колись мав біду - приїхали пуств коробки і от такий відгук...