- Зведений відгук із відкритих джерелГеймери та ентузіасти мультимедіа розглядають Poco F7 Pro 12/512GB Silver як потужний flagship killer, що балансує між ціною та топовим залізом Snapdragon 8 Gen 3.Цей огляд згенеровано ШІ на основі даних з відкритих джерел.Користувачі хвалять пристрій за геймерські марафони без лагів, де WildBoost рятує частоту кадрів навіть у важких іграх на кшталт Genshin Impact.Власники відзначають преміальну якість 2K AMOLED екрана, який залишається читабельним на сонці, проте деякі покупці скаржаться на втому очей через мерехтіння в темряві.Для багатьох покупців автономність стала вирішальним фактором, оскільки акумулятор на 6000 мАг витримує до двох днів роботи, а швидка зарядка 90W відновлює ресурс за пів години.Деякі користувачі попереджають про гарячий задник під час тривалих сесій та милий ультраширик, який видає недостатню деталізацію при нічній зйомці.Переваги: Продуктивність Snapdragon 8 Gen 3, екран 2K AMOLED 120 Гц, швидка зарядка 90W, ємний акумулятор 6000 мАг, тач як миша з відгуком 2560 ГцНедоліки: Троттлінг після 30 хв навантаження, реклама в шелі HyperOS 2, середня камера вночі, маркий срібляк корпусу, відсутність FM-радіо
- Олександр П***Отзыв от покупателя. Продавец: Spirite. Цвет: Black. Встроенная память: 256 ГБ
Все супер
- Достоинства:
- Літає
- Недостатки:
- Продавец Spirite
Раді що вам сподобалось) звертайтесь
- Олександр Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Spirite. Цвет: Blue. Встроенная память: 512 ГБ
Файний Апарат
- Продавец Spirite
Раді що вам сподобалось)звертайтесь
- Роман К***Отзыв от покупателя. Продавец: DMS. Цвет: Black. Встроенная память: 256 ГБ
Працює добре.
Сподобався. - Олег Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: DMS. Цвет: Black. Встроенная память: 512 ГБ
Норм без лагов
- Продавец DMS
Щиро вдячні Вам за позитивний відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені нашим товаром і сервісом. Чекаємо на нові звернення!
- Максим Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Beelife. Цвет: Black. Встроенная память: 256 ГБ
Телефон оригинальный, полный комплект, пользуюсь порядка месяца ни каких проблем.
Отзывы про товар продавца Spirite
Отзывы про товар у других продавцов