Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Универсальный цифровой мультиметр DT UT 61A профессиональный 1017

Оценка пользователей 4.8/5
  • Денис П***

Работает отлично

• Продавец  WOLFSHOP

Доброго дня! Дуже дякуємо за високу оцінку магазину та чудовий відгук! Користуйтесь із задоволенням, будемо раді співпрацювати й надалі!

• Юрій Б***

Нормальний китайський пристрій

• Продавец  WOLFSHOP

Доброго дня!) Дякуємо за вашу лояльність та оцінку. Будемо сподіватись, що в майбутньому ми зможемо співпрацювати з вами ще. Гарного дня!)

• Эдуард
    Отзыв от покупателя. Продавец: KalushVV

Отличный девайс за свои деньги. Проверил почти все параметры, погрешность измерений в пределах указанных производителем в инструкции

• Денис Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KalushVV

Хороший мультиметр. Батарейка в комплекті. Брав на заміну старому, в якого на корпусі були тримачі для щупів, а на цьому немає. Це єдине, що незручно.
    Побавився термопарою - температуру показує з точністю до 1°-2°)
    Підсвітку можна вмикати і вимикати.

Достоинства:
    Зручний, приємно тримати в руках, підсвітка екрану
    Недостатки:
    Немає кріплення на корпусі для щупів
    • Продавец  KalushVV

Дякуємо Денис за позитивний відгук. Користуйтесь із задоволенням)

• Сергій Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: WOLFSHOP

Дуже корисна, багатофункціональна річ. Якість матеріалів, зборка корпусу на високому рівні. Навіть незважаючи на те, шо це репліка, працює бездоганно. Вимірює практично всі побутові параметри. Великий плюс, є щуп задля вимірювання температури будь якого тіла або рідини. Рекомендую до придбання.

Достоинства:
    Багатофункціональний прилад.
    Недостатки:
    Не знайшов.
    • Продавец  WOLFSHOP

Вітаємо, Сергій! Дякуємо за високу оцінку нашого магазину! Ми раді, що ви залишились задоволені нами! Будемо раді співпрацювати і надалі.