Отзывы покупателей о Cмарт проектор для фильмов 2/8GB яркость 600 ANSI портативный SMART 4K Projector Ultra HD до 150 дюймов HDMI-совместимый на Android 13 IsmartX 14 - V1 Model Android TV/AI поддержка Bluetooth Wi-Fi мультимедийный домашний кинотеатр

Оценка пользователей 4.17/5
  • Артём Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AMPERE

​П'ять місяців у використанні. Картинка ввечері — вогонь, навіть на звичайній стіні. Додатки працюють стабільно, хоча на старті був «гемор» з налаштуваннями через застарілий Android.
    ​З нюансів: у браузері відео іноді підторможує, якщо не спрацьовує рідний плеєр. Але для перегляду фільмів через застосунки — те що треба. Як бюджетне рішення для вечірнього релаксу — рекомендую

Достоинства:
    Гарна яскравість, гарний динамік
    Недостатки:
    Застарілий Android, підвисання android, вимикання проектору з першого разу неможливе, після перезапуску вимикається
  • Марина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AMPERE

На сьомий день користування перестав працювати пульт. Написали менеджеру, обіцяли зв'язатися і так до цього часу, вже два тижні пройшло

Доброго дня, Марино!)
      Дякуємо за ваш відгук.

Справді, після вашого звернення ми неодноразово намагалися з вами зв’язатися, але, на жаль, не вдалося додзвонитися. Згодом з нами вийшов на зв’язок ваш чоловік, і ми оперативно зробили обмін на новий пульт.

Сподіваємося, що тепер усе працює справно та ви задоволені використанням проєктора. Якщо виникнуть будь-які питання — ми завжди на зв’язку та готові допомогти.

• Марина К***

Так, проблему вирішено,дуже дякуємо за оперативність!))

• Владислав Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AMPERE

За свої гроші непогана штука.

Достоинства:
    компактний, дешевий
    Недостатки:
    Чомусь додаток Нетфлікса не запрацював. Спробував видалити, а потім не зміг поставити, так як виявилось його нема в сторі.

Ще дуже не вистачає автофокуса, бо висить під стелею.
    • Продавец  AMPERE

Вітаємо, Владислав!)
      Дякуємо за об'єктивну оцінку продукта

• Владислав Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AMPERE

Дуже класний проектор, яскравий та насичено передає зображення,
    інтуітивно зрозуміле меню та інтерфейс, загалом я задоволений

Дякуємо за ваш відгук!
      Раді, що вам сподобався проєктор і його якість зображення.
      Бажаємо приємного користування та яскравих вражень!

• Олексій Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AMPERE

Легко зрозумів що до чого, швидко підключив та почав користуватися
    Крута річь для перегляду фільмів, зручне меню та навігація

• Продавец  AMPERE

Дякуємо за відгук! Радий, що все вдалося легко підключити і вже користуєтесь з задоволенням. Гарних переглядів!

• Никита К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AMPERE

Прийшов проектор швидко, добре запакований, прийшов додому - підключив і почав дивитись ютуб, взагалі імба

Достоинства:
    Прийшов підключив та користуйся
    Недостатки:
    Не виявив