Сток. Уцінені, вживані, відновлені товари. До -60% на обране

Отзывы покупателей о Беруши для сна от храпа бируши многоразовые с высоким шумоподавлением берушки в самолет затычки от шума силиконовые в маленькие уши и для детей Темно-синий

Есть в наличии

4.5/5
Оценка пользователей 4.5/5
  • Влад

рекомендую

Достоинства:
    гнучкі; не заважають; достатньо глушать звуки оточення
  • Олег Б***

Все добре. Рекомендую.

• Наталя Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NexiS

Мені підійшли. Вони глушать на 70% десь. В першу ніч випали, але я ще не визначилася з розміром, тому ок. З ними швидше засинаю і краще сплю. І головне від них не болять вуха. На свої гроші хороше співвідношення ціна/якість.

Достоинства:
    Вони працюють
    Недостатки:
    Може випасти з вуха
  • Людмила Є***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NexiS

Швидко доставили , акуратно запакований товар .

Достоинства:
    Зручні у використанні
    Недостатки:
    Не помітила
  • Тетяна Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NexiS

Мені підійшов розмір насадок xs. Всі інші насадки так і будуть лежати вічно в упаковці або підуть у смітник.
    Гарно подавляють звуки, зручні та мʼякенькі. Гарний колір. Нарешті підійшов розмір насадок. Хотілося, щоб беруші виробляли з кількома парами одного розміру, а не так як є, багато різних розмірів.

Достоинства:
    Виконують свою функцію
    Недостатки:
    Увесь комплект змінних насадок ніколи не буде використовуватися
  • Полина Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NexiS

Дуже сподобались біруші. Брала щоб хоча б трішки приглушити звуки під час нічних атак і загалом покращити якість сну. Сподобалось що дійсно засинаєш з ними швидше і не заважають зайві звуки. Для вух досить зручні, але перший час може бути незвично, хоча я швидко звикла. Чудовий варіант якщо маєте на меті покращити якість сну.

• Надія Д***

все добре

Достоинства:
    зручні, гарний вибір вкладок, кейс
    Недостатки:
    відсутні
  • Андрей Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NexiS

Удобные, компактные, хорошо фиксируются. Простые в уходе. Под домом дорога 6 полос. После покупки начал высыпаться ).снижение шума более 60-70 %. Важно правильно подобрать насадки. Что бы плотно сидели, но без фанатизма.

• Юлія Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NexiS

Мені сподобались беруши, дуже легкі у використанні. Звук приглушають не на 100% (для мене це коли повний вакуум), але достатньо, щоб гучні і зайві звуки не заважали спати, або знаходитись десь, де дуже гучно і галасливо. В цілому я дуже задоволена.

Достоинства:
    Беруши зручні, легкі, компактні. В комплектацію входить набір з насадками різного розміру, це дозволяє індивидуальний підбір. Також є міні чехол для зберегання.
    Недостатки:
    Не знайшла.
    • Продавец  NexiS

Щиро дякуємо за відгук! Дуже раді, що беруші вам сподобались та стали корисними у повсякденному використанні. Бажаємо вам лише комфортного відпочинку та приємного користування!

• Марія А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NexiS

Маленькі, зручні, не випадають. Користуюсь щодня

• Олександра К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NexiS

Чудово справляються зі сторонніми звуками, особливо в гуртожитку)

• Павло Ц***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NexiS

За свою ціну - відмінний варіант, повністю задоволений

• Дмитро К***

Випадають, шум не поглинають,
    Гроші на вітер.

• Продавец  NexiS

Дякуємо за ваш відгук. Нам прикро, що беруші не виправдали ваших очікувань.
      Хочемо зазначити, що ефективність берушів значною мірою залежить від правильного підбору розміру та щільності прилягання до вуха. У комплекті є кілька насадок різних розмірів, рекомендуємо спробувати інший варіант – і тоді беруші перестануть випадати і буде краще шумопоглинання.

Щодо пінних берушів з аптеки – так, вони можуть забезпечувати трішки кращу звукоізоляцію, але часто тиснуть і швидко втрачають форму. Тому для щоденного використання, особливо для сну, силіконові – оптимальний вибір. Вони створені для комфортного зниження шуму до безпечного рівня, щоб сон залишався природним і не викликало дискомфорту у вухах.

• Ірина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NexiS

Користуюсь цими берушами вже два тижні. раніше брала тільки пінні. Пінні звісно трохи краще приглушують шум, бо розширюються у вусі але швидко зношуються і не дуже гігієнічні. Ці ж виявились значно зручнішими, м’які, не тиснуть, легко миються. Якщо правильно підібрати розмір насадки, то теж добре ізолюють звук. Для щоденного використання мені ці силіконові сподобались більше.

• Артем В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NexiS

Сидять в усі комфортно, не тиснуть і не випадають вночі. Шум не прибирають повністю, але добре приглушують. Зручно, що можна підлаштувати під себе, тому підійдуть майже кожному.

• Софія Ю***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NexiS

Спочатку була трохи розчарована цими берушами, здавалося що вони майже не працюють і не дають очікуваного ефекту. Але з часом зрозуміла що просто неправильно їх використовувала. Нажаль інструкція що на коробочці не дуже зрозуміла. Коли навчилася правильно вставляти, різниця стала відчутною.

Беруші не роблять повну тишу (і це нормально), але добре приглушують шум до комфортного рівня. Тепер сон значно спокійніший, не прокидаюся від сторонніх звуків. За свою ціну це дуже хороший варіант.

Достоинства:
    хороша якість, зручний кейс
    Недостатки:
    немає нормальної інструкції
    • Анастасія

а як правильно вставляти?

• Софія Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NexiS

Беруші чудові, спати зручно і на ранок не болять вуха. Хропіння все ж чутно, але воно більше не заважає. Буду користуватися і ще пограюся із розміром, на щастя є з чого обирати!

Достоинства:
    Зручні, можна підібрати свій розмір
    Недостатки:
    Для себе не знайшла
  • Солодка О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NexiS

Гарні біруші, свою функцію виконують добре:)

• Поліна Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NexiS

Беруші супер, тепер сплю набагато краще

• Гордиенко Ю***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NexiS

Гарна якість, добре виконують свою функцію.

• Андрій Г***

Підійшли, дякую!

• Олександр
    Отзыв от покупателя. Продавец: NexiS

Худшее, что я покупал на розетке

Недостатки:
    Абсолютно бесполезные и неудобные
    • Продавец  NexiS

Дякуємо за ваш відгук і що поділилися своїм досвідом. Нам дуже шкода, що беруші вам не підійшли. Кожна людина має індивідуальну анатомію, тому відчуття можуть відрізнятися та залежать від особливостей вушного каналу.

Також хочемо зазначити, що силіконові беруші призначені не для повного блокування всіх звуків, а для комфортного зниження рівня шуму до безпечного, щоб сон залишався природним і без дискомфорту для вух.

Ефективність берушів також значною мірою залежить від правильного підбору розміру та щільності прилягання до вуха. У комплекті є кілька насадок різних розмірів — рекомендуємо спробувати інший варіант.

• Дар'я Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NexiS

Якісні беруші, гарно зроблені та добре підходять)
    Кейсик з ними можна брати з собою ккди завгодно)

• Максим Р***

Виспався

• Ілля Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NexiS

Нормально зменшують сторонні звуки. Для сну підходять, за свою ціну хороший варіант.

• Марина И***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NexiS

Гарні, комфортні, але храп чуеш

• Продавец  NexiS

Дякуємо за ваш відгук і що поділилися своїм досвідом. Кожна людина має індивідуальну анатомію, тому відчуття можуть відрізнятися та залежать від особливостей вушного каналу.

• Костянтин Ф***

Супер!

• Ірина С***

Гарні.компактні)
    Зі своєю задачею справляються на 95%
    Раджу

• Ксенія С***

Підійшли, дякую.

Достоинства:
    Гарна якість
    Недостатки:
    Для мене немає
  • Татьяна
    Отзыв от покупателя. Продавец: NexiS

Користуюся майже рік ,так от ,хочу сказати ,що ці беруші ,це щось неймовірне . Не дайте гроші ,вони варті такої ціни . Одягаючи ці беруші ,шум зникає ! Ефект супер . Я дуже чутлива до шумів,і не можу заснути , тому ці беруші це просто знахідка . Вони м'які , не давлять ,спати на боку комфортно . Дякую виробнику і постачальнику ! А ще вони дуже стильно виглядають ,і така коробочка для них прикольна

Достоинства:
    Не давлять ,гарно поглинають шум ,приємні на дотик
    • Продавец  NexiS

Дякуємо вам за такий теплий відгук! Нам дуже приємно, що беруші вже тривалий час допомагають вам комфортно спати та ефективно знижують рівень шуму.
      Бажаємо вам і надалі тихих і спокійних ночей.

• Вика Н***

Х***я полная,не работает

Достоинства:
    Недостатки:
    Один сплошной недостаток
    • Продавец  NexiS

Дякуємо, що залишили відгук. Нам дуже шкода, що беруші вам не підійшли.

Більшості наших покупців ці беруші підходять, про що свідчать позитивні відгуки та повторні замовлення, але ми розуміємо, що відчуття можуть бути індивідуальними.

Хочемо зазначити, що силіконові беруші призначені не для повного блокування всіх звуків, а для комфортного зниження рівня шуму до безпечного, щоб сон залишався природним і без дискомфорту для вух.

• Вадим Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NexiS

Найкращі беруші, що коли-небудь купляв. Дуже м'які та не напрягають під час сну.

• Евгения Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NexiS

Брала у потяг. Зайвий шум був достатньо приглушений

Достоинства:
    Стильні
  • Анна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NexiS

Користуюсь тиждень — працюють відмінно. Хропіння майже не чути.

• Альона К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NexiS

Дуже класні беруші. Пласкі, зручні, комфортно сидять у вусі і непогано заглушать звуки. А ще мають дуже зручний маленький чохол

Достоинства:
    Розмір, форма, чохол
  • Любава М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NexiS

Хороші беруші. Коробочка тільки трішки була прим'ята, але це не вина продавця.

Достоинства:
    Комфортні