- АннаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: M. Цвет: Черный
Хороша та практична, нарікань нема
- Достоинства:
- швидка доставка, зручна та тепла
- Недостатки:
- відсутні
- Діана Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: M. Цвет: Черный
Як за свої кошти – просто чудесна, не бачу сенсу переплачувати, якість і наповнювач, як і всюди
- Татьяна Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: S. Цвет: Пастельный синий
Куртка очень большемерит. На вид хорошая, невесомая. При дожде, снеге промокает, вся в пятнах. На до 0 и то не гулять, а пробежаться
- Достоинства:
- Легкая, невесомая удобная
- Недостатки:
- Промокает очень сильно, холодная
Соответствие размерной сетке
Большемерит
Комфортно для температуры до
+5°C
- Анна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: L. Цвет: Бежевый
Це дуже погана річ. Залишаються плями від води,навіть найменшої крапельки, ще й розводи розходяться, а комірець брудниться так,ніби ти місяць не вмивався, просто від чистої шкіри. Жах та й годі. На жаль,не моду повернути,бо носила,хоча дуууже хотілося б виробнику в очі подивитися, ЯК модно таке не те що продавати, та ще й не за салі гроші, а взагалі виробляти. Повне розчарування.
- Аліна Л***Продавец: Rozetka. Размер: XL. Цвет: Бежевый
Якісь дуже погана ,залишають плями від дощу, снігу, тканина промокає швидко ! не для холодної зими точно.
А ще я думаю якщо прати буду, воно зібєтся в комочки наповнення куртки !
Придбала цього бренду спортивних костюм то задоволена на всі %
Тому думала що пальто теж хороше ((- Достоинства:
- Колір , вільний крій ,легке
- Недостатки:
- Плями, промокає, холодна
- ВікторіяПродавец: Rozetka. Размер: XS. Цвет: Черный
На холод дуже тоненька, відмовилась.. але якщо брати на не великий холод дуже класна куртка раджу
- Достоинства:
- Недостатки:
- Тонка
- Татьяна Т***Продавец: Rozetka. Размер: S. Цвет: Пастельный синий
Мне куртка подошла. Размер XL на наш 52р . Красивый цвет. Легкая. Где то на 0--5 будет нормально.
- Достоинства:
- Качество, цвет.
- Іванна Б***Продавец: Rozetka. Размер: XS. Цвет: Бежевый
Залишу відгук,хоча міряла цю куртку не тут. Розмір XS на 83/67/89 досить вільно на зріст 162см довжина трохи нижче коліна. Я шукаю теплу куртку,то ця по відчутті і наповненні наповнювача здається тонкою і зовсім не теплою,що дуже мене розчарувало. Кому демисезонний варіант - підійде. Але по повній ціні не вартує своїх грошей точно,бо тканина простувата верхня. З плюсів : каптур має затяжки внутрішні,можна від вітру затягнути і плюс колір такий люблю ,тому і звернула на цю куртку увагу. Фасон лаконічний,нічого зайвого,це теж для мене плюс. Але холодна куртка