Отзывы покупателей о Детская зимняя лыжная куртка для девочки 4F 4FJAW23TTJAF292-52S 128 см Фиолетовая (5904698545162)

Код:  392076792
Оценка пользователей 3.4/5
  • Євгенія П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Рост: 122. Цвет: Фиолетовый

Крутезна куртка. Є бокові кармани. Навіть якщо довгі рукава,їх можна на липучках зробити короткими.Зиму ще не зимували,не можу сказати,тепла чи ні

Достоинства:
    Брали на виріст . До наступної зими
  • Валерия Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Рост: 128. Цвет: Фиолетовый

Отвратительный сервис . Второй раз присылают совсем не ту куртку .

Достоинства:
    Недостатки:
    Отвратительный сервис.

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Приносимо свої вибачення за спричинені незручності. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням.

• Валерия Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Рост: 128. Цвет: Фиолетовый

Заказала такую куртку. Прислали совсем другую .

Достоинства:
    Недостатки:
    Не та куртка .

• Катерина В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Рост: 152. Цвет: Насыщенный сиреневый розовый

Для мене було відкриття, що за такі гроші можна отримати якісний товар! Але на диво - якість пошиття на досить високому рівні - все до деталей. Жодних кривих швів чи стирчащих не закріплених ниток, все гарно прошито.
    Дуже добре, що продавець надав усі розміри(перемірила дитину перед тим, як замовити, щоб жодних неприємних сюрпризів).
    Куртка тепла, хоч і легенька. Якраз на цю зиму буде.
    Щодо того, як тканина покаже себе на забруднення чи прання - поки сезон не поносить, не дізнаємось, але в принципі це куплялось на один сезон, то думаю, що в нашому випадку цей показник не критичний. Це не рейма, яку ми брали на кілька сезонів і тому зважали на брудовідштовхування тканини.
    Дуже вдала і продумана модель - і для активних видів діяльності взимку, і просто на кожен день.
    Дякую! Дуже задоволена покупкою!

Достоинства:
    Тепла, легенька, якісно пошита, продумана до деталей. Ціна акційна - взагалі вогонь!
    Недостатки:
    Не помітили
  • Юлія Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Рост: 158. Цвет: Насыщенный сиреневый розовый

Хороша курка, якісна, яскрава, стильна

• Аліна П***
    Продавец: Rozetka. Рост: 128. Цвет: Фиолетовый

Фото куртки під розміром 128 не відповідає дійсності! Прийшла зовсім інша модель!

Достоинства:
    Недостатки:
    Приходить куртка не така , як на фото!