Отзывы покупателей о Массажный мяч 4FIZJO EPP Ball 08 Black/Yellow (P-5907222931240)
- Ольга Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный + Зеленый
Зручний в використанні, добре промасажує різні частини тіла, твердість, як на мене, середньої жорсткості, якщо стати на мяч він стане продовгуватим, після чого його можна виправити, розмір підходящий для мене, зручний, якість добра, колір приємний, сторонніх запахів немає, відправили бистро.
- Достоинства:
- Відповідає опису, розмір, якість
- Недостатки:
- не виявлено
- Сергій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный + Синий
Хороший мячик
- Ірина Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Желтый + Черный
Добре виконує свої функції
Доброго дня, Ірино! Дякуємо за ваш коментар та те, що обрали бренд 4FIZJO. Щиро раді, що Ви оцінили переваги масажного м'яча нашого бренду та задоволені від покупки. Бажаємо продуктивних тренувань
- РоксоланаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Желтый + Черный
Гарний мʼячик,зручно масажувати сідничні мʼязи точково і глибоко,коли на роллері це не дуже виходить
- Достоинства:
- Зручний,багатофункціональний
Добрий день, Роксолано! Дякуємо за ваш відгук, та те, що обрали бренд 4FIZJO. Бажаємо приємного користування.
- СвітланаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Желтый + Черный
Хороший та корисний м'ячик. Його зацінила не лише я, але й кіт та пес :)
Добрий день, Світлано! Дякуємо за ваш відгук, та те, що обрали бренд 4FIZJO. Бажаємо приємного користування.
- Елена С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Желтый + Черный
Хорошее обслуживание
- Станислав Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный + Зеленый
Моя спина довольна = я доволен :)
- Достоинства:
- Хорошо справляется с своей массажной задачей
- Недостатки:
- Скрипит при нагрузке
Доброго дня, Станиславе! Дякуємо за ваш відгук та те що обрали бренд 4FIZJO. Бажаємо приємного користування.
- Анна В***Продавец: Rozetka. Цвет: Черный + Синий
Мячик из твердого пенопласта. Неприятно держать в руках
- Достоинства:
- Недостатки:
- Неприятный на ощупь
- Александр С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Желтый + Черный
Не стоит тех денег
Тупо как какой то уплотненный паралон
Меняет форму после 3-5 минут использования
Уж лучше взять тяжелый резиновый мячик за меньше денег - Олександр К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный + Синий
Не подходит для активного использования, например, для мфс-массажа тригерных точек с постоянным приложением усилия, т.к. в таком случае через пару месяцев использования теряет форму(форма становится, как яйцо). Для активного использования лучше подойдет каучуковый(резиновый) за такую же цену. Если планируете использовать иногда и без особого усилия, то, возможно, прослужит дольше.
- Недостатки:
- не подходит для активного использования
Доброго дня, Олександре.
Дякуємо, що поділилися своїми думками.
Складно якось ґрунтовно коментувати ваші слова не розуміючи сценарії використання та параметрів користувача.
Перш за все, дані м'ячі якраз таки відмінно підходять для масажу тригерних точок. З нами працює багато тренерів та фізіотерапевтів, які роками використовують нашу продукцію та рекомендують своїм клієнтам, тому зворотного зв'язку за весь час ми зібрали гігантську кількість.
Якщо порівнювати зі силіконовими м'ячами Lacrosse Ball, які також є в асортименті виробника, то це дещо різні інструменти. Вони менші та мають більшу твердість, відповідно використовуються для глибшого проникнення та для менших м'язів, наприклад на стопах, руках, сідничних м'язах і т.д. Потрібно враховувати, що в кожної людини різна чутливість та тілобудова, тому однакових порад для всіх бути не може.
В ідеалі потрібно мати різні м'ячі та роли для різноманітних цілей та сценаріїв використання. Однак твердження, що дані м'ячі не підходять для МФР масажу є хибним.
Наш фахівець готовий з вами сконтактувати для вияснення ситуації, для цього просимо вас залишити ваші контакти через наш телеграм-чат підтримки:
ссылка
Дякуємо.
- Олександр К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный + Синий
...(добавляю к моему предыдущему отзыву) роллы бренда 4FIZJO(в отличие от мячей) справляются со своей функцией отлично и держат форму даже при активном длительном использовании
- Анна З***Отзыв от покупателя. Продавец: forFIZJO. Цвет: Черный + Синий
Я фізіотерапевт зі стажем 9 років, раніше працювала з брендом блекрол, але він далеко не всім по кишені. Три роки тому я натрапила на польський бренд 4FIZJO, моєму здивуванню не було меж, коли після перших випробувань я побачила, що різниці по якості і характеристиках від блекролу взагалі НЕМАЄ. З того часу через мене пройшло близько 400 клієнтів, які приходили до мене на курс і всім я рекомендую продукцію 4FIZJO. Зазвичай на 2-3 заняття людина приходить до мене вже зі своїми м'ячиками та ролами і всі тільки позитивно відгукувались про їх якість.
Ситуація описана нижче коментатором надзвичайно показова. Таке трапляється, коли людина купує певний інструмент, але поняття немає, що із ним робити. А ще гірше, коли людина думає, що все знає і своїми кривими руками ламає той інструмент, розказуючи потім, що "все погано".
Тому або консультуйтеся з фахівцем, або принаймні розберіться у вправах, інструментах та їх правильному використанні.- Достоинства:
- Якість перевірена часом та досвідом професіоналів
- Недостатки:
- їх не може бути
- ДианаОтзыв от покупателя. Продавец: forFIZJO. Цвет: Черный + Синий
Отличное качество за такую цену, уже год пользуюсь, как новый.
- Достоинства:
- Качество отличное !
- Игорь П***Отзыв от покупателя. Продавец: forFIZJO. Цвет: Черный + Синий
Качественный товар, точная копия Blackroll, покупкой доволен.
- Игорь М***Отзыв от покупателя. Продавец: forFIZJO. Цвет: Черный + Синий
Недостаточно плотный материал.
- Недостатки:
- Превратился в яйцо
- Денис И***Отзыв от покупателя. Продавец: forFIZJO. Цвет: Черный + Синий
Брал для массажа трапеции возле стены, для меня оказался мягковат
- Достоинства:
- Легкий
- Недостатки:
- Мягкий
- Представник 4***
Добрий день, дякуємо за Вашу особисту думку. Само собою, що чутливість тіла у кожного є різною. Для Вас в такому разі більше підійде Масажний м'яч 4FIZJO Lacrosse Ball 6.25 см 4FJ1196 Black.
Нам дуже прикро, що Ви залишили низьку оцінку до товару, так як у клієнтів складеться хибне враження, що м'яч м'ягкий, а це зовсім не так. Є певна відповідність матеріалу виробу та його розміру до твердості. І даний м'яч з цього матеріалу та розміром 8 см має твердість саме таку, як початково закладено фахівцями при його розробці.
Тому якщо Ви сумніваєтесь чи підійде Вам конкретний товар, то краще передзвонити та отримати консультацію наших спеціалістів, це зменшить ймовірність неправильного вибору.
- Игорь М***Отзыв от покупателя. Продавец: forFIZJO. Цвет: Черный + Синий
Re: Представник компанії 4FIZJO
А с чего Вы решили, что я не профессиональный спортсмен и мне нужны рекомендации?
Поправка: плотность достаточная, а качество недостаточное, форму он не сохранил.
Изначально был круглой формы. Стал 73х78 мм, фото прилагаю. катается соответственно.
Использовался довольно мало, для прокатки задней поверхности бедра.
Хорошего Вам качества продукции.
P.s. Брал ваш же меньшего размера, он из другого материала, качество отличное.- Недостатки:
- Превратился в яйцо