Можлива затримка доставки замовлень

Отзывы покупателей о Каркасные полустельки 4Rest-Orto 09-908 р-р 36-40

Оценка пользователей 4.47/5
  • Наталія С***

Зручна річ. Для мене - значно знижує навантаження на п'яти і легше довго ходити.

Добрий день, Наталіє! Дуже раді, що ви задоволені устілками і дякуємо велике за відгук!

• Галина Ш***

Свекровь оценила, сказала, что раньше она могла ходить 1.5 часа, потом была сильнейшая боль в пятке. Сейчас может целый день ходить в этих стельках.

Достоинства:
    Работают

Добрий день, Галино! Дуже раді, що ви задоволені покупкою і дякуємо вам велике за відгук!

• Валентина О***

Спочатку було дуже незвично їх носити і здавалося що воно навпаки приносять більше дискомфорту, але через деякий час у мене повністю перестала боліти одна нога, та і інша з мазюками швидко приходить в норму. Я вже і не відчуваю, що вони там є.

Ну і єдина моя проблема з ними, що без лопатки не вдінеш, а так - дуже гарні. Ще чудово, що вони підписані L і R (бо так і хочеться покласти їх неправильно). Дуже хотілося аби ще були чорні на такі розміри.

Доставили швидко, взагалі без проблем.

Достоинства:
    допомагають зняти навантаження
    Недостатки:
    треба час на звикання; якщо вдягати без лопатки, то їдуть

Добрий день, Валентино! Дуже раді, що ви задоволені усліками і дякуємо вам велике за відгук! Окрема подяка за те, що звернули увагу на момент звикання та зробили на цьому акцент. Нашим покупцям це буде дуже корисно.

• Светлана

Стельки не сразу, но после некоторого привыкания немного уменьшили боль в пятке. Но через месяц ежедневного ношения в кроссовках изменили свои размеры и форму за счёт давления ноги, удлинились примерно на 1.5 см за счёт изменения формы под пяткой и под сводом стопы. Был размер 15 см, а стал 16.5. И как результат стали бесполезны.
    Интересно можно ли вернуть каким- либо методом первоначальную форму?

Достоинства:
    На первоначальном этапе помогают уменьшить боль
    Недостатки:
    Через месяц потеряли форму и оказались бесполезны.

Добрий день, Світлано! Дякуємо за ваш відгук.
      Ми шкодуємо, що устілки не виправдали ваших очікувань після тривалого використання. Хочемо зазначити, що каркасні ортопедичні устілки моделі 4Rest-Orto призначені для підтримки стопи під час щоденних навантажень, але водночас потребують відповідного догляду та регулярного оновлення при інтенсивному використанні.

Зміна форми може бути пов’язана з індивідуальними особливостями ходи та умовами експлуатації. На жаль, після значної деформації повернути устілки до початкової форми неможливо — це особливість матеріалу каркасу, який не відновлюється після перевантаження.

Рекомендуємо звернутися до фахівця для підбору моделі з урахуванням ваших потреб, або обрати устілки з посиленим каркасом, якщо є підвищене навантаження.

Будемо раді допомогти з вибором у майбутньому!

• Антонина К***

Стельки не подошли,пятка больше стала болеть.
    Хочу вернуть.

Добрий день, Антоніно! Дякуємо за ваш відгук!
      Нам дуже шкода, що устілки не підійшли вам і спричинили дискомфорт. Зазвичай дана модель отримує позитивні відгуки від покупців, але ми розуміємо, що ортопедичні вироби є індивідуальними і не завжди можуть підійти кожному.
      Для оформлення повернення, будь ласка, зверніться до сервісу Rozetka. Вони допоможуть вам швидко вирішити питання.

• АНДРІЙ Д***

Ок

Добрий день, Андрію! Дякуємо вам велике за високу оцінку товару.

• Юрій Д***

Зручні для взуття, в яких не виймається стелька.

Достоинства:
    Гарна якість.
    Недостатки:
    Поки що не виявив.

Добрий день, Юрію! Дуже раді, що ви задоволені покупкою і дякуємо за відгук!

• Яніна Л***

І як я раніше жила без них. Ходити з ними набагато легше.

Достоинства:
    Реально полегшують ходу.
    Недостатки:

Ще раз дякуємо, Яніно, за теплий відгук! Раді, що устілки змогли полегшити вашу ходу!

• Віктор

З моменту користування - вже більше місяця перестала боліти п'ятка на нозі (не міг ступити), заради чого і купував ці устілки. Устілки зручні, гарно лягають у взуття. Спочатку коли взуваєш кросівки - неначе щось трохи не звично, але за пару хвилин вже не нічого не зручного не помічаєш. Рекомендую для покупки.

Достоинства:
    Якісний товар
    Недостатки:

Добрий день, Вікторе! Дуже раді, що ви залишилися задоволені покупкою. Дякуємо за відгук та рекомендію!

• Тетяна Г***

Устілками взагалі задоволена .При п'яточній шпорі ходити зручніше .

Недостатки:
    Ліва трошки товща за праву, і тому трохи відчувається при хотьбі

​Добрий день, Тетяно! Щиро дякуємо за ваш відгук і раді, що устілки допомагають вам при п'яточній шпорі. Ми цінуємо ваші зауваження щодо різниці в товщині між лівою та правою устілками. Це може бути пов'язано з особливостями виробництва або індивідуальними анатомічними особливостями стоп.​
      Ми рекомендуємо звернутися до служби підтримки Rozetka для вирішення цього питання. Вони зможуть надати вам додаткову інформацію або запропонувати можливі варіанти вирішення питання.
      Дякуємо за ваш зворотний зв'язок — він допомагає нам покращувати якість нашої продукції та обслуговування.

• Катерина Є***

Устілки супер. Перший раз було незвично в них ходити, а тепер майже не помічаю. Суттєво в яке взуття вкладати. Для підтримки стопи при фасциїті - те що треба! Навіть хода змінилася.

Добрий день, Катерино! Дякуємо за відгук. Дуже раді, що устілки вам підійшли і ви відчуваєте суттєві зміни та покращення!

• Ірина Ч***

Купляла напівустілки для мами: в неї "шпора". Товар надіслали швидко. Устілки розвантажили п'яту, мама задоволена.

Добрий день, Ірино! Дуже раді, що ви (мама) задоволені товаром і він виконує свої функції

• Олена Б***

Не підійшли в плані комфорту, але якість гарна

Доброго дня, Олено! Дякуємо за ваш відгук! Нам приємно чути, що ви оцінили якість устілок. Ортопедичні напівустілки мають анатомічну форму, яка може вимагати певного періоду звикання. Якщо відчуття дискомфорту зберігається, можливо, варто розглянути іншу модель, яка краще відповідатиме особливостям вашої стопи. Якщо у вас виникнуть запитання щодо вибору – будемо раді допомогти! Бажаємо вам комфорту та здоров'я.

• Аня Б***

Дуже добрі

Добрий день, Аня. Ми раді, що наша продукція приносить Вам задоволення і користь. Дякуємо, що обрали нас!!!

• Гео С***

Добрий день пара устілок чи лише на Праву ?

• Ірина Б***

Зручні,добре підтримують стопу,гарна амортизація підчас бігу

Добрий день, Ірина. Ми раді, що наша продукція приносить Вам задоволення і користь. Дякуємо, що обрали нас!!!

• Гео С***

Добрий день пара устілок чи лише на Праву ?