Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Кожаная каркасная стелька 4Rest-Orto 43 размер (09-904_43)

Код:  363220053
  • Светлана К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 45

Пятка из пластика треснула на пятый день

Достоинства:
    Недостатки:
    Качество пластика низкое

Доброго дня, пані Світлано!
      Дякуємо за ваш відгук і шкодуємо, що ви зіткнулися з такою ситуацією. Для нас дуже важлива якість продукції, тому ми обов’язково передамо вашу інформацію виробнику.
      Просимо звернутися до сервісу Rozetka для обміну або повернення пари, адже усі товари мають гарантію.
      Як постачальник, ми завжди відкриті до зворотного зв’язку та будемо раді допомогти у вирішенні питання.

• Сергей З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 45

Не качественное изделие, купил 14 февраля 2025, получил 19.02.2025 через "Розетку ", через 10 дней пятки треснули и кода начала затираться Ян

Достоинства:
    Цена
    Недостатки:
    Плохое качество
  • Паливода А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 43

Дуже гарни устилки

Достоинства:
    качественный товар очень удобно
    Недостатки:

Добрий день, Александр. Ми раді, що наша продукція приносить Вам задоволення і користь. Дякуємо, що обрали нас!!!

• Татьяна П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 37

Візуально устілки виглядають класно, зручні, але одноразові, нажаль! Ще навіть не використовували, а вони вже порвалися!

Недостатки:
    Одноразові

Дякуємо за ваш відгук та вибір нашої продукції. Нам дуже шкода, що устілки не виправдали Ваших очікувань.
      Чи могли б ви, будь ласка, надати трохи більше деталей щодо проблеми? Це допоможе нам швидше і ефективніше знайти рішення. Дякую за розуміння!"

• Олександр
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 40

Враховуючи недоліки, трохи завищена ціна

Достоинства:
    Натуральна шкіра
    Недостатки:
    Зі збіркою невеликі проблеми, устілки відвомовані по різному, погано склеєні шари

Доброго дня, Олександр. Нам шкода, що устілки не виправдали Ваших очікувань. Ми обов'язково передамо дане зауваження на виробництво. Гарного Вам дня.

• Любов Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 38

Хорошее качество . Удобные при ходьбе

Достоинства:
    Цена
    Недостатки:
    Не выявлено

Добрий день, Любов. Дякуємо за відгук, нам приємно, що наша продукція приносить Вам користь!!! Мирного неба!

• Любов Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 38

Отличное качество. Удобные в ходьбе.

Достоинства:
    Цена
    Недостатки:
    Пока не выявлены

• Ксения К***
    Продавец: Rozetka. Размер: 41

Устілки повністю себе виправдали

Достоинства:
    Комфортні
    Недостатки:
    Невиявила

Добрий день, Ксенія. Ми раді, що наша продукція приносить Вам задоволення і користь. Дякуємо, що обрали нас!!!