- AI аналіз відгуків55 відгуків: позитивний – 48%, нейтральний – 25%, негативний – 27%Виберіть, щоб дізнатися більше
- Тетяна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороші устілки. Багато ходжу, за пів року вбиваю їх. Але... вбиваю їх, а не ноги. В них зручно, на п'ятці амортизує, те що треба. Дякую
Добрий день, Тетяно! Дуже раді, що ви задоволені устілками і дякуємо за відгук!
- Олександр С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Ціна устілок не відповідає якості.
Добрий день, Олександре!
Дякуємо за ваш відгук. Нам шкода, що товар не повністю відповів вашим очікуванням.
Це бюджетна анатомічна устілка, яка розрахована на базову підтримку стопи та щоденне використання. Вона має доступну ціну, і при цьому цей товар регулярно купують наші клієнти — маємо багато постійних покупців, яким ця модель підходить.
Розуміємо, що підбір устілок є індивідуальним: комфорт і відчуття можуть залежати від форми стопи, типу взуття та особистих потреб.
Дякуємо, що поділилися своєю думкою. Ваш відгук допомагає іншим покупцям краще орієнтуватися при виборі.
- Юрій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Размеру соответствует.
Много раз брал.
Но причел к выводу что больше не куплю
Быстро приходит конец стельке
И резинка в пятке теряется часто
Может много хожу- Достоинства:
- Пойдет но часто надо покупать новые
- Недостатки:
- Цена высоковата судя из эксплуатации
Добрий день, Юрію! Дякуємо за Ваш відгук і за те, що поділилися досвідом використання устілок.
Термін служби устілок залежить від інтенсивності носіння, типу взуття, навантаження, ваги користувача та умов експлуатації. При щоденному активному використанні устілки можуть зношуватися швидше, це нормально для товарів цієї категорії.
Рекомендуємо замінювати устілки при втраті форми, зменшенні амортизації, видимому зношенні або появі дискомфорту.
Дякуємо за зворотний зв’язок — обов’язково врахуємо Ваш коментар при подальшій роботі з асортиментом.
- Денис В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Рекомендую
Добрий день, Денисе! Раді, що ви задоволені устілками і дякуємо за відгук!
- Анжеліка А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Довольна устілками, подошва ноги перестала боліти, поперекове плоскостопіє це не вирок.
- Достоинства:
- Комфорт, одразу полегшання відчуваєш.
- Недостатки:
Добрий день, Анжеліко! Ми дуже раді, що ви задоволені устілками і дуже дякуємо за відгук!
- Алексей Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Реальная длина стельки не соответствует заявленной.
Заявленная: 29,5 см
Реальная: 28 см- Вікторія
а де написано що має бути 29,5 см?
Добрий день, Олексію! Дякуємо вам за відгук. Хочемо уточнити, що зазначений розмір 29,5 см у картці товару відповідає розміру взуття (EU 45), а не фактичній довжині устілки. Фактична довжина устілки для цього розміру становить близько 28 см, що відповідає стандартній розмірній сітці.
Можливо, виникла плутанина через те, що в таблиці вказано відповідність розміру взуття та рекомендованої довжини стопи і в назві товару вказано, що устліка підходить з 40-45-й розмір. Дякуємо, що звернули увагу ми зробимо опис товару зрозумілішим для покупців. - Представник постачальника
Добрий день, Вікторіє! У картці товару є світлина, де є підказка як орієнтуватися у розмірах взуття, щоб підібрати устліку. Довжина устліки - 28 см. Плутанина через те, що в таблиці вказано відповідність розміру взуття та рекомендованої довжини стопи і в назві товару вказано, що устліка підходить з 40-45-й розмір. Дякуємо, що звернули увагу ми зробимо опис товару зрозумілішим для покупців.
- Володимир П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Рекомендую, гарне рішення якщо виникли проблеми з ходьбою. Стало на багато приємніше ходити по вулиці.
- Достоинства:
- Скользіння немає під час потіння ніг, армотизація приємна
Добрий день, Володимире! Дуже раді, що ви задоволені устілками і дякуємо ща відгук!
ОК підходять
- Недостатки:
Добрий день, Олександре! Раді, що вам підійшлт устілки і дякуємо за відгук!
- Олег Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Досить бюджетна (тонка), зявляється запах
Добрий день, Олеже! Дякуємо за ваш відгук.
Хочемо зазначити, що устілки 4Rest-Orto виготовляються з матеріалів, які можуть мати легкий специфічний запах одразу після розпакування. Це пов’язано з особливостями виробництва та є нормальним явищем для нових виробів. Зазвичай запах зникає після короткого провітрювання.
Щодо товщини — дана модель є універсальною та розрахована на використання у більшості типів взуття, зокрема у взутті з обмеженим внутрішнім простором. Дякуємо, що поділилися вашим досвідом!
- Андрій П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Товар повністю відповідає опису. П'ята до використання боліла прямо капець, стало набагато краще. Дякую!
- Недостатки:
- Поки що не знайшов
Добрий день, Андріє! Дуже раді, що ви задоволені покупкою і дяккуємо за відгук!
- Юлия Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Швидка доставка
Добрий день, Юліє! Дякуємо вам за відгук, носіть із задоволенням!
- Вікторія Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Зручні мені подобаються
Добрий день, Вікторіє! Дуже раді, що ви задоволені устілками і дякуємо велике за відгук!
- Елена Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудові устілки для взуття. Набагато легше стало ходити.
- Достоинства:
- Зручні, можна вирізати устілки по своєму розміру.
- Недостатки:
- Не знайшла.
Добрий день, Олено! Дуже раді, що ви задоволені устілками і дякуємо за відгук!
- Максим П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже прикро,але це не 45...... Максімумт44
Добрий день, Максиме! Довжина устілки - 29 см, виходить, що трохи маломірять, так. Тобто ближче до 44-го.
- Денис В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Мої улюблені речі.Дуже рекомендую тим хто займається активним спортом.
Добрий день, Денисе! Дякуємо раді, що ви задоволені і дякуємо за відгук!
- Олександр Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарні устілки.
- Достоинства:
- Приємні тогенькі
- Недостатки:
- Хотілося б трішки більші. На 45розмір малі. На 44 саме то.
Добрий день, Олександро! Раді, що ви задоволені устліками і дякуємо за відгук!
- Дмитро К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все норм
Добрий день, Дмитре! Дякуємо вам за відгук та високу оцінку!
- Андрей Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Нормальна в принципі устілка. Купую вже не перший раз.
Добрий день, Андріє! Раді, що ви задоволені покупкою і дякуємо за відгук!
- Святослав М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дешева але непогана штука, за місяць перестала виконувати свої функції, але спочатку було дуже добре, свої гроші відпрацювала
- Достоинства:
- Бюджетна
- Недостатки:
- Не довговічна
Добрий день, Святославе! Дуже дякуємо вам за відгук.
- Артур Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Допомогло.
Добрий день, Артуре! Дуже раді, що ви задоволені покупкою і дякуємо за відгук!
- Іван Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Божествєєнні!
Добрий день, Іване! Дуже раді, що ви задоволені покупкою і дякуємо велике за чудовий відгук!
- Марина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Добрий день, Марино! Дякуємо велике за відгук!
- Вікторія Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не соответствует описанию
Вітаємо Вікторія. Нам дуже шкода що ви залишились незадоволені нашими товарами. Чи можете ви більш детально описати проблему з якою стикнулися?
- Зоряна М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Якість мені не дуже сподобалась
- Недостатки:
- Могли бути краще
- Ірина Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Під кінець робочого дня відчувала сильний біль в 'п' ятах.
- Достоинства:
- Приємні у використанні, зручно обрізати за своїм розміром
- Недостатки:
- Не знімають навантаження під п'ятою. Хотілося б, щоб селіконова вставка була м' якшою або, щоб її не було взагалі
Дякуємо за ваш відгук і за те, що поділилися своїм досвідом використання наших ортопедичних устілок. Ми раді, що ви оцінили зручність та можливість підлаштування розміру під ваші потреби.
Добрий день, Ірина. Ми дуже шкодуємо, що устілки не повністю виправдали ваші очікування щодо зняття навантаження з п'ят. Ваша пропозиція щодо м'якшої вставки заслуговує на увагу, і ми обов'язково передамо її до відділу розробки для розгляду майбутніх вдосконалень продукту.
- Євгеній К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Як на мене найкращі устілки за свої гроші
- Достоинства:
- Зручні і універсальні
- Недостатки:
Добрий день, Євгеній. Ми раді, що наша продукція приносить Вам задоволення і користь. Дякуємо, що обираєте нас!!!
- ИванОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
На размер 44.5 (28.5см стелька) сели идеально, без обрезания
Хорошая амортизация пятки, для спорта самое то!- Представник постачальника
Добрий день, Іван. Ми раді, що наша продукція приносить Вам задоволення і користь. Дякуємо, що обираєте нас!!!
Беру вже другий раз
Добрий день, Олександр. Ми раді, що наша продукція приносить Вам задоволення і користь. Дякуємо, що обираєте нас!!!
- Авксент А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Ужасно, вроде бы и мягко но чем больше ходишь тем больше дискомфорт
- Достоинства:
- Якобы амортизация, она есть, но толку нету
- Недостатки:
- Есть
Добрий день, Авксент Автоном. Нам дуже шкода, що ви стикнулися з проблемами під час використання наших устілок. Ми прагнемо забезпечити наших клієнтів високоякісною продукцією та цінуємо ваш відгук. Чи могли б ви уточнити, чи була устілка використана згідно з нашими рекомендаціями? Це допоможе нам краще зрозуміти проблему.
- Авксент А***
она то качественная, но она не мягкая и жосткая, амортизация работает не так как надо
- Олександр К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже погана якість, занадто тонкі, не анатомічні, не підходять для щоденної носки. Протерлися за три дні, на бойових. Розчарований повністю. Військові зверніть увагу!!!
Минулого разу брав такі ж самі, але іншої якості і як мінімум в три рази товще. Фото нижче.- Достоинства:
- Відсутні.
- Недостатки:
- Одноразові. Занадто тонкі.
- Алекс А***
Скажіть, будь ласка, де Ви брали устілки перший раз і за яку ціну? Дякуємо ЗСУ!
Доброго дня! Ціна, що вказана на сайті Rozetka, є актуальною. Замовити устілки можна безпосередньо тут на сторінці товару.
- ІванОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Просто жахливі устілки. У перші 15 хвилин використання пошкодував, що купив.
Заявлено, що добре підтримує склепіння стопи, але насправді проставка, яка мала би цим займатись, надто жорстка, так ще й тисне на п'ятку, що робить використання просто нестерпним.
Не рекомендую до покупки- Достоинства:
- Жодних
- Недостатки:
- Проставка, яка має "підтримувати стопу у правильному положенні" тисне на п'ятку, чим чинить значний дискомфорт
Добрий день, Іван. Нам дуже шкода, що ви стикнулися з проблемами під час використання наших устілок. Ми прагнемо забезпечити наших клієнтів високоякісною продукцією та цінуємо ваш відгук.
- Оксана А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Стільки супер, ходжу як на пружинах
- Достоинства:
- Удобні
Добрий день, Оксана. Ми раді, що наша продукція приносить Вам задоволення і користь. Дякуємо, що обрали нас!!!
- Вячеслав С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Ціна і якість співпадає
- Достоинства:
- Можливість вирізати під взуття. Полегшує ходу.
- Недостатки:
- Трохи запрівали стопи
Добрий день, Вячеслав. Ми раді, що наша продукція приносить Вам задоволення і користь. Дякуємо, що обрали нас!!!
- Олександр Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Зручні!
Добрий день, Олександр. Ми раді, що наша продукція приносить Вам задоволення і користь. Дякуємо, що обрали нас!!!
- Андрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Зиму відходив, вставив у зимове взуття, стан хороший, по кофморту і довготривалості експуатації завололений.
Добрий день, Андрій. Ми раді, що наша продукція приносить Вам задоволення і користь. Дякуємо, що обрали нас!!!
- ВладимирОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Добрий день, Володимир. Ми раді, що наша продукція приносить Вам задоволення і користь. Дякуємо, що обрали нас!!!