- Оксана Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: MCXII_shop
Одна працює. А інша перестала через тиждень. Якийсь глюк. Не рекомендую.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не працює
- Продавец MCXII_shop
Добрий день. Шкода, що виникла така ситуація і ви не одразу звернулись до нас за допомогою, а тільки через 5 місяців після отримання камери. Термін гарантії від нас 30 днів з моменту покупки. Замовлення було виконано 20.12.25 року, і звернулись тільки 21.05.26 року. Тому якщо у вас, щось перестає працювати, то пишіть будь ласка завчасно, щоб можна було вирішити ваш запит без проблем і щоб інші покупці були обізнані в тому, що ми йдемо на поступки та гарантуємо якісний продукт нашим покупцям. Також вам пропонувалась додаткова перевірка
- Ірина З***Отзыв от покупателя. Продавец: MCXII_shop
Якість хороша ,
Але непрацює нічна зйомка- Недостатки:
- Не працює нічна зйомка
- Продавец MCXII_shop
Дякуємо за відгук. Зазвичай користувачі самостійно або випадково вимикають налаштування нічного бачення. Спробуйте перезавантажити камеру або перегляньте налаштування перемикання режимів нічного бачення, а також рівень чутливості датчику.
- Лілія П***Отзыв от покупателя. Продавец: MCXII_shop
Перестала працювати через три тижня.
Спочатку було все добре .- Недостатки:
- Перестала працювати
- Продавец MCXII_shop
Вітаю. Дякуємо за відгук, написали вам у приватні повідомлення для уточнення деталей
- Світлана Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: MCXII_shop
Пропрацювала лише чотири місяці
- Продавец MCXII_shop
Вітаю. Гарантійний термін від нашого магазину на даний товар - 30днів. Наразі ми можемо запропонувати відправити камеру нам на діагностику, можливо наші спеціалісти зможуть допомогти.
- Ірина М***Отзыв от покупателя. Продавец: MCXII_shop
Сьогодні отримала камеру, налаштувала доволі швидко, але не вдалось налаштувати запис відео, камера не бачить карту пам'яті, міняла 2 шт, на 64 і 128, не бачить.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не бачить карту пам'яті
- Ірина М***
Установили камеру, вночі без лед підсвітку не видно взагалі нічого, а підсвітку спочатку вмикалась при виявленні людини, але потім перестала спрацьовувати. Мій висновок - толку від цієї камери 0
- Виталий П***Отзыв от покупателя. Продавец: MCXII_shop
Пришла быстро.Подключил через павербанк, работает ОК!
- Достоинства:
- Работает от павербанка при -15°
- Недостатки:
- Пока не увидел
- Продавец MCXII_shop
Дякуємо вам за відгук та досвід користування!
- СЕРГІЙ Т***Отзыв от покупателя. Продавец: MCXII_shop
За свою ціну камера ТОП!
- Достоинства:
- Швидко настроюється, проста в використанні.
- Недостатки:
- Не має.
- Продавец MCXII_shop
Дякуємо за ваш досвід! Гарного користування.
- Євген Б***Отзыв от покупателя. Продавец: MCXII_shop
Зв'язатись, вислали, доставили... як завжди -все добре .По камері...взагалі підключився ,і в основних функціях розібрався швидко але багато функцій задіяно через хмарне сховище, яке платне ,тому функціонал трохи обрізаний. Через постійні відключення світла камері доводиться перезавантажуватись , що інколи впливає на настройки з'єднання але всі інші налаштування залишаються. Через те що вихід живлення тайп сі можливо поставити павербанк через зарядне до мережі(ще не пробував але доведеться)ставлю 4 ,бо всеж глюки койде є...
- Продавец MCXII_shop
Вдячні за зворотний зв’язок!
- Ярослав Л***Отзыв от покупателя. Продавец: MCXII_shop
Відповідає своїй вартості.
- Достоинства:
- Зручне налаштування. Може працювати від павербанка.
- Недостатки:
- Не виявлені.
- Михаил М***Отзыв от покупателя. Продавец: MCXII_shop
Працює. Быстро підключив та налаштував. Поки зауважень немає.
- Достоинства:
- Все доступно.
- Недостатки:
- Поки не знайшов.
- Вячеслав У***Отзыв от покупателя. Продавец: MCXII_shop
Хорошо настраивается
Качественно работает- Достоинства:
- Удобная
Записывается от поверанка - Недостатки:
- Не обнаружил
- Виталий Б***Отзыв от покупателя. Продавец: MCXII_shop
Заявлених 6МП у ній нема.
Добрий день
Дякуємо за зворотній зв`язок. Камера має 3+3MP, перевірена нами особисто та від інших клієнтів маємо багато позитивних відгуків про камеру.
Ви можете виставити в додатку HD якість, для якіснішої картини зображення - Вадим Б***
Максимум 2 Мп якщо там є заявлені 1920х1080 ато і 1 Мп якщо 1280х720. Також невказано фізичний розмір матриці мабудь 1/4"
- Алексей К***Отзыв от покупателя. Продавец: MCXII_shop
Дужє швидке налаштування. Все що потрібно від вас - підвести розетку до міста де буде висіти камера. Якість зображення у статиці відмінна. У русі звісно гірше, алє це і не Dahua та не хіквіжн за 300 баксів. Повідомлення справно надсилає, налаштувань безліч. Гарний бюджетний варіант для квартири або дому. Особисто брав тому що два обьективи. Зараз бачу від воріт улицю і вліво і вправо, плюс можу покрутити та щось роздивитись уважніше. За свої оці копійки марно шукати кращого. Можу та буду рекомендувати знайомим та друзям.
- Достоинства:
- Ціна, монтаж, налаштування, два обьективи що дозволяє з одної точці роздивлятись два протилежних майже напрямки, гучний чіткий динамік, двосторонній зв'язок з відвідувачем.
- Недостатки:
- Не найпотужніша якість відео, алє ж достатня.
- Денис Г***Отзыв от покупателя. Продавец: MCXII_shop
Камера топ . Налаштовується легко . Головне щоб ваш роутер був не далеко .
- Віталій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: MCXII_shop
Все супер, продавець ввічливий і комунікабельний. Відправив з проблемою і її одразу вирішили. Дякую за швидкість
- Достоинства:
- Гарний та швидкий сервіс
- Віталій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: MCXII_shop
Гарна якість зображення, купува вже декілька разів, все ок. Продавець контактний, відправив швидко.
- Достоинства:
- Гарна якість зображення
- Олександр К***
а що за біла батарейку ви доставляли?
- Юрій П***
Це розподільна коробка, а не батарея.