Передзамовляйте з вигодою до 10000₴ смартфони Samsung Galaxy Fold8 Ultra та Galaxy Fold8, з вигодою до 5000₴ Galaxy Flip8, беріть участь у розіграші трьох новинок - смарт годинників Samsung Galaxy Watch9

Отзывы покупателей о Микрофон студийный конденсаторный профессиональный с шумоизоляцией микрофоны настольный с редуктором басов для подкастов видеоконференций записи вокала стриминга

Оценка пользователей 4.88/5
  • Олексій Я***

Чистий звук без шумів, виглядає стильно. Ідеально для відеоуроків. Раджу

Вітаємо!

Дякуємо за відгук! Раді, що вам сподобався чистий звук і стильний дизайн — ідеально для відеоуроків!

• Ігор С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TanSill

Очень удобный микрофон, веду стримы игор, и он просто идеоьно подошел, чвук четкий, крепится удобно, рекомендую

Дякуємо вам за відгук!
      Дуже приємно знати, що мікрофон чудово себе показав під час стрімів — чіткий звук і зручне кріплення справді мають значення для комфорту та якості ефіру.
      Якщо буде потреба — завжди раді допомогти!

• Вадим Ю***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TanSill

Звук у микрофона чистый, даже тихие детали слышно отлично. В корпусе добротный металл, не люфты и не скрипы. Для стрима и уроков подходит удобно, не подводит.

Вітаємо, Вадим!
      Щиро дякуємо за відгук!

Гарного вам користування!

• Борис О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TanSill

Супер, працює як треба, всьо ок.

• Алла П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TanSill

Отличный микрофон для домашней студии, мощная и чистая запись. Сигнал из соседней комнаты ловит так же ясно, как и все, что находится рядом. Встроенный в микрофон эффект реверберации работает четко. Без всяких драйверов подключается к смартфону для видеосъёмки, или к диктофону. Звук пишет громко, четко, без фона. Также легко подключается к компьютеру. При записи на комп. не записывает шум кулеров, как многие дешёвые микрофоны. Встроенная функция шумоподавления полностью себя оправдывает. Отличный микрофон для видео творчества, я абсолютно довольна покупкой этой модели.

Достоинства:
    Качество записи, простота подключения
    Недостатки:
    Слабенькая клипса для фиксации микрофона
    • Продавец  TanSill

Добрий день, Алла)
      Ваша оцінка — найкраща нагорода для нас!

Дякуємо, що поділилися враженнями.

Обов’язково завітайте ще.

• Артур К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TanSill

Звук чіткий, для стрімів чьотко

• Ірина В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TanSill

Працює четко, трохи не розібоарась, як юзать спочатку, але потім все ок. Респект виробникам!

• Продавец  TanSill

Добрий день, Ірина! Щиро дякуємо за такий теплий відгук!

Нам надзвичайно приємно знати, що ви задоволені покупкою.

Будемо раді бачити вас знову у нашому магазині.

• Данило Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TanSill

Пользуюсь этим микрофоном для стримов и подкастов звук действительно чистый и четкий. Настроить было просто, хотя пришлось немного повозиться с положением, чтобы убрать посторонние шумы из комнаты. В общем и целом справляется отлично, теперь качество записи заметно лучше, чем раньше с обычной гарнитурой. Рекомендую тем, кто хочет поднять уровень записи без лишних заморочек.

Достоинства:
    качество
  • Жуков В***

Дякую, все працює чудово

Достоинства:
    Ціна, якість
    • Продавец  TanSill

Добрий день, Владислав) Ваша оцінка — найкраща нагорода для нас!
      Дякуємо, що поділилися враженнями. Обов’язково завітайте ще

• Руслан К***

Працює супер, рекомендую

• Продавец  TanSill

Дякуємо за відгук! Дуже раді, що мікрофон працює супер і ви залишилися задоволені. Бажаємо вам натхнення та тільки якісних записів!

• Аліна Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TanSill

Для стрімів ідеально. Просте підключення, чистий голос, поп-фільтр у комплекті, я задоволена, рекомендую

Вітаємо!

Дякуємо за ваш відгук. Раді чути, що мікрофон підійшов для стрімів, підключається легко і забезпечує чистий звук. Дякуємо за рекомендацію і сподіваємося, він і надалі радуватиме вас!

• Юрій С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TanSill

Якість звуку відмінна, шумів немає

Вітаємо!

Дякуємо за ваш відгук! Раді чути, що якість звуку вас повністю влаштовує. Приємного користування!

• Олександр Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TanSill

Купив на подарунок, якість топ

Вітаємо!

Дякуємо за відгук! Раді, що якість вас вразила, і що подарунок виявився таким чудовим! Сподіваємось, отримувач буде в захваті. Якщо знадобиться ще допомога чи порада — звертайтесь, ми завжди на зв'язку!

• Анна П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TanSill

Микрофон просто вау, звук просто идеальный

Вітаємо!

Дякуємо за Ваш чудовий відгук!
      Раді чути, що мікрофон вас приємно вразив і звук вас повністю задовольняє.
      Нехай кожен запис звучить ідеально! Якщо виникатимуть будь-які питання — завжди раді допомогти.

• Микола Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TanSill

За таку ціну це просто знахідка, рекомендую

Вітаємо!

Дякуємо за відгук! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені покупкою. Ваше рекомендоване слово для нас — велика цінність! Якщо знадобиться ще щось, ми завжди готові допомогти!

• Олександр
    Отзыв от покупателя. Продавец: TanSill

Дякую, непоганий мікрофон, записує без фантомних шумів.
    Не знаю чому в назві не вказано, але це модель: Music D.J. M-800U.
    З мінусів можу відмітити лише поганий затискач на кранштейні, трішки поворухнеш і мікрофон вже вислизає з затискача, адже той має ромбовидну форму а не напівкруглу\овальну, і охоплює мікрофон на половину його об'єму.

Достоинства:
    Якість мікрофону
    Недостатки:
    Затискач
    • Продавец  TanSill

Олександр, вітаємо!
      Дякуємо за ваш відгук та детальне пояснення!

Ми раді, що мікрофон вам сподобався. Ваші зауваження щодо затискача приймемо до уваги для покращення майбутніх моделей.

Бажаємо гарного дня!

• Аліса К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TanSill

Займаюсь вокалом, і вже давно шукала підходящий мікрофон, і знайшла його, він споавляється просто з усіма задачами, це 10000/10

Дякуємо за відгук!
      Щасливі, що мікрофон вам ідеально підійшов і допомагає розкривати вокальний талант на всі 10000 із 10
      Бажаємо вам творчого натхнення!

• ТАРАС Ю***

Мікрофон не працює під 10 вінду
    Скажіть як повернути цеє чудо?

Недостатки:
    Не працює під Windows10
    • Продавец  TanSill

Доброго дня! Ми вже з вами зв’язуємось та зробимо все можливе, щоб ви залишилися задоволені. Дякуємо за ваше розуміння!

• Жуков В***

Все працює нормально під Windows 10