- Сергей Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: TanSill
Выполняет обещяные функции!
Сергій, вітаємо!
Ваша оцінка — найкраща нагорода для нас!
Дякуємо, що поділилися враженнями.
Обов’язково завітайте ще.
- Елена П***Отзыв от покупателя. Продавец: TanSill
Доволі якісна панель. Перехідник ми одразу замінили на монокабель свій. При яскравому сонці заряджає все: телефон, пауербанк і різні дрібнички (ліхтарик, колонка мала і т.п). Зарядка довша ніж з розетки, але це і логічно. В похмуру погоду (сонця на небі не видно) заряджає ліхтарик, бездротові навушники, що є досить неочікуваним.
- Достоинства:
- Якість, швидкість доставки.
- Недостатки:
- В мене не має.
- Продавец TanSill
Олена, вітаємо Ваша оцінка — найкраща нагорода для нас!
Дякуємо, що поділилися враженнями.
Обов’язково завітайте ще.
- Ирина П***Отзыв от покупателя. Продавец: TanSill
Как быстро заряжает не успели проверить, но как минимум заряжает, для чего и бралось.
Но есть один минус. Перегнутый шнурок в одном месте и видно провода, что очень смущает.
Про скорость дополню как поработает дольше.- Достоинства:
- Заряжает)
- Недостатки:
- Шнур питания перегнут и видно проводки
- Продавец TanSill
Ірина, вітаємо!
Нам дуже прикро, що виникла така ситуація, приносимо щирі вибачення.
Менеджер обов’язково з вами зв’яжеться, щоб вирішити це питання.
- Любослав Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: TanSill
Дуже рятує, коли немає світла, працює справно, зарядка йде навіть на підвіконні в кімнаті. швидко доставили, дякую
Любослав, вітаємо)
Дякуємо за ваш позитивний відгук!
Ми цінуємо вашу довіру й завжди прагнемо дарувати тільки приємні враження від покупок.
- Софія Т***Отзыв от покупателя. Продавец: TanSill
Приємно здивувала якість. Корпус міцний, не боїться вологи, а зарядка працює стабільна
- Продавец TanSill
Софія, вітаємо) Дякуємо за ваш позитивний відгук!
- Ілля Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: TanSill
Телефон заряджається стабільно навіть при неяскравому сонці. Дуже зручно мати екологічне джерело енергії завжди під рукою
- Продавец TanSill
Ілля, вітаємо) Дякуємо за ваш позитивний відгук!
- ЮрийОтзыв от покупателя. Продавец: TanSill
Товар соответствует описанию, получил через день после заказа. Проверил - зарядка идёт ( четыре варианта подключения - я успел пока воспользоваться тонким для кнопочного телефона и классическим для смартфона). Погода солнечная, зарядку дает. Спасибо
- Достоинства:
- можно заряжать разные устройства
- Недостатки:
- пока не обнаружил
- Продавец TanSill
Юрій, вітаємо! Дякуємо за відгук!
- Василь М***Отзыв от покупателя. Продавец: TanSill
Панелька реально виручає, бо й павери сідають, нема де підзарядитись
- Светлана С***
Простите, а у вас новая была - чистая, без пятен?
- Продавец TanSill
Василь, вітаємо! Дякуємо за відгук!
- Єгор Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: TanSill
Заряджає, наразі взагалі топ з такими відключенями
- Достоинства:
- актуальний
- Светлана С***
Простите, а у вас новая была - чистая, без пятен?
- Продавец TanSill
Єгор, вітаємо! Дякуємо за відгук!
- Максим Т***Отзыв от покупателя. Продавец: TanSill
Сподобалось. Ідеально для походів та відпочинку на природі
- Продавец TanSill
Добрий день, дякуємо за ваш відгук!
Ми раді, що вам все сподобалось)
Гарного вам дня)
- Сергій К***Отзыв от покупателя. Продавец: TanSill
Солнечную панель получил в б/у состоянии с царапинами и пятнами грязи. Наверное кто-то уже пользовался и вернул. Спасибо что хоть работает
- Достоинства:
- Работает
- Недостатки:
- На вид похожа на б/у товар
- Продавец TanSill
Сергій, вітаємо)
Дякуємо за ваш відгук.
Нам прикро, що ви не повністю задоволені покупкою.
Ваше замовлення було автоматично оброблене та відправлене безпосередньо зі складу Rozetka, ми обов’язково створимо запит для перевірки цього випадку.
Дякуємо вам за зворотній зв'язок. Будемо раді вас бачити у нашому магазині.
- олег в***Отзыв от покупателя. Продавец: TanSill
В целом панелька хорошая, светильник который светит мне весь день заряжает часа за 3 или 4. Банку на 10000 ампер.ставил на 3 дня разряженую в 0, и потом заряжал смарт с батареей 5000 ампер и поймал 65 процентов заряда,но панелька была постоянно за стеклом и невсегда под правельным углом
- Достоинства:
- Заряжает в тени
- Недостатки:
- У меня неполучилось заряжать телефон,может недостаточно солнца
- Олександр М***Отзыв от покупателя. Продавец: TanSill
Соняшною батареєю задоволений, зарядив повербанк на 25% за день, що вже непогано, без звʼязку в поході не залишуся. Можливо не саме компактне рішення, проте матеріали не треш. Був здивований, що батарея взагалі змогла заряджати на базовому рівні. Закріпив на багажнику велосипеда мотузкою з паралоновими проставками від вібрації, повербанк у рюкзак і можно рушати!
- Достоинства:
- Зміг зарядити повербанк поки їхав на велосипеді
- Недостатки:
- Поки не можу навести, мабуть хотілося б міцніший кабель
- Продавец TanSill
Добрий день, дякуємо за ваш відгук!
Ми раді, що ви не залишитесь без зв'язку)
Гарного вам дня)
- Александр Б***Отзыв от покупателя. Продавец: TanSill
Тільки отримав, посилка прибула через 2 дні після замовлення розпакував на вид сподобалась наче якісна панель і шнури з переходніками до різних гаджетів.
Вітаємо, Олександре!
Щиро дякуємо за ваш відгук і вибір нашого магазину. Раді чути, що сонячна панель та комплект шнурів вам сподобалися.
- антон н***Отзыв от покупателя. Продавец: TanSill
Работает даже в тени.Но... 1 Ватт максимум!
Что на солнце, что за москитной сеткой, что за стеклом.
Хотите 2 ватта - берите в 2 раза больше, 3 - в 3 раза и т.д.
Не зря в продаже в основном "простыни".
Короче - идеал для школьного класса физики/химии.
Для взрослых надо раскошеливаться хотя бы на "наволочку".- Достоинства:
- Работает даже за облаками
- Недостатки:
- 1 Ватт максимум
- Продавец TanSill
Дякуємо, Антоне, за зворотний зв’язок!
Так, це компактна модель із базовою потужністю — зручно для подорожей і простих потреб.
- Дмитро А***Отзыв от покупателя. Продавец: TanSill
Дуже гарна, напруга згідно параметрів
- Достоинства:
- Компактна
- Продавец TanSill
Вітаємо!
Щиро дякуємо Вам за відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені товаром і його характеристиками. Радіємо, що компактність і якість виправдали Ваші очікування. Користуйтеся із задоволенням!
- Дмитро К***Отзыв от покупателя. Продавец: TanSill
Все ок.
Вітаємо!
Дякуємо за Ваш відгук! Раді, що все сподобалося. Бажаємо, щоб панелі і надалі радувавали вас своєю роботою!
- Іваніна О***Отзыв от покупателя. Продавец: TanSill
Панель гарна, невелика, заряджала повербанк, все працює.
Дякуємо вам за відгук!
Раді чути, що панель виправдала ваші очікування і добре працює.
Нехай служить довго і заряджає ваші гаджети без перебоїв!
Завжди будемо раді бачити вас знову!
- Олексій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: TanSill
Чудова панелька, багато роз'ємів для підключення.
- Достоинства:
- багато роз'ємів для підключення, відкидка підставка, є отвори для кріплення до стіни (як на дзеркалі, або годинниках) на саморізи.
- Продавец TanSill
Вітаємо!
Дякуємо за детальний і позитивний відгук! Дуже приємно, що панелька вам сподобалась і влаштовує за всіма параметрами. Нехай служить надійно!
- Кирилл Б***Отзыв от покупателя. Продавец: TanSill
Панель сподобалась.
- Достоинства:
- Працює навіть при відсутності прямих сонячних променів.Легенька. Не займає багато місця.
- Продавец TanSill
Дякуємо за ваш відгук!
Раді, що панель вам сподобалась і ви вже оцінили її переваги.
Нехай служить надійно та заряджає енергією за будь-якої погоди! Якщо виникнуть питання — завжди на зв’язку.
- Виталий С***Отзыв от покупателя. Продавец: TanSill
Купував для використання в велопоході. Проте сонячна панель виявилась завелика і без варіантів кріплення до рюкзаку або велосумки, пролежала в сумці через це. Таким чином, підходить до тривалих стаціонарних стоянок, або використання в домашніх умовах.
Вітаємо!
Дякуємо за зворотний зв’язок!
Нам шкода, що панель виявилася не зовсім зручною для ваших цілей. Дійсно, дана модель більше підходить для стаціонарного використання або кемпінгу з тривалими зупинками. Ми обов’язково врахуємо ваш відгук при формуванні асортименту — можливо, додамо моделі з кріпленнями для рюкзака чи велосипеда.
Дякуємо, що поділилися досвідом — це дуже цінно!
- Артем К***Отзыв от покупателя. Продавец: TanSill
Могу рекомендовать панельку. Телефон и фонарик хорошо контачит. За пару часов половину зарядил. Работает нормально.
Вітаємо!
Дякуємо за вашу рекомендацію! Раді, що панелька добре справляється із зарядкою телефону та ліхтарика. Якщо виникнуть питання або знадобиться допомога — звертайтесь!
- Володимир П***Отзыв от покупателя. Продавец: TanSill
Корисна штука, маленька і зручна. В посадках особливо зручно
Дякуємо за відгук!
Раді, що знайшли зручне застосування — особливо приємно, що в посадках допомагає.
Нехай служить довго та надійно!
- Олександр С***Отзыв от покупателя. Продавец: TanSill
Не заряджає ні банку ні телефон.. На фото написано без бренда , а прислали з якімось брендом...Куди треба наберать на повернення?
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не рекомендую
- Продавец TanSill
Вітаємо!
Ми вже зв’язалися з вами для з’ясування обставин і зробимо все можливе, щоб вирішити це питання.
- Виталий К***Отзыв от покупателя. Продавец: TanSill
Часто теряется заряд. Хотя солнце яркое. Оформил возврат.
Вітаємо!
Хочемо звернути увагу, що потужність 8 Вт — це досить невелика потужність для заряджання сучасних смартфонів, особливо якщо телефон активно використовується (екран увімкнений, працює інтернет, GPS тощо). У таких умовах споживання енергії може перевищувати надходження від сонячної панелі, через що здається, ніби заряд зникає.
Для більш стабільного та ефективного процесу заряджання рекомендуємо використовувати додатково повербанк, який накопичує енергію і згладжує нестабільність струму.
Ми завжди прагнемо допомогти нашим клієнтам отримати максимум від нашої продукції та готові надати консультації щодо оптимального вибору обладнання під ваші потреби.
- Андрій М***Отзыв от покупателя. Продавец: TanSill
При відключенні світла, те шо треба, положив на сонце, і заряджаєш все що треба
Вітаємо!
Дякуємо за відгук! Дійсно, у випадках відключення світла — це просто знахідка. Поклав на сонце — і маєш енергію для всього необхідного. Нехай слугує вам довго і надійно в будь-якій ситуації!
- Костянтин С***Отзыв от покупателя. Продавец: TanSill
Купив для походів жодного разу не підвела. Розклав на рюкзаку або на камені, і все — енергія є! Заряджає не так швидко, як з розетки, але стабільно!
Вітаємо!
Дякуємо вам за відгук! Дуже приємно чути, що сонячна панель вас не підводить у походах. Надійність і стабільна зарядка — саме те, що потрібно в дорозі. Гарних вам подорожей і сонячної погоди!
- Наталя Л***Отзыв от покупателя. Продавец: TanSill
Очень качественная панель, все удобно, спасибо
Вітаємо!
Дякуємо за відгук! Раді, що сонячна панель вас задовольнила і все виявилось зручним. Якщо виникнуть ще питання або потреби, завжди до ваших послуг!
- Владислав К***Отзыв от покупателя. Продавец: TanSill
Часто працюю на виїзді, і ця панель моє спасіння, заряджається від сонця, всі шнури в комплекті, потужна, раджу
Вітаємо!
Дякуємо за Ваш відгук! Дуже раді, що панель стала для Вас надійним помічником у роботі! Бажаємо, щоб вона завжди забезпечувала Вас енергією у потрібний момент. Якщо виникнуть питання або буде потрібна консультація — ми завжди на зв'язку!
- Артём С***Отзыв от покупателя. Продавец: TanSill
Для путешествий то, что нужно, телефон зарядить или еще что-то, очень удобная штука!
Вітаємо!
Дякуємо за відгук! Раді чути, що пристрій став у пригоді в подорожах — справжній маст-хев у дорозі! Нехай служить довго й надійно.
- ОлексійПродавец: TanSill
Конструкція панелі зовсім невдала сама сонячна панель "натягнута" на рамку. Звичайно там є ребра жорсткості але мені здавалося що зворотня сторона буде суцільною пластмасовою рамкою. При перевірці в магазині не запрацювала підніс цю рамку до вікна магазину пасмурна погода перша година дня. Ця сонячна панель так і не стала заряджати мій телефон. На поверхню є якісь плями чи то сліди пальців чи то сліди пилюки сама рамка має потертості на сонячній панелі також є якісь сліди від тертя.
- Достоинства:
- Не знайшов
- Недостатки:
- Не можу зарядити смартфон.
Хлипка конструкція рамки.
З такою рамкою треба поводитись дуже обережно в польових умовах.
Не працювало.
Олексій, вітаємо!
Сонячна панель працює лише при прямому сонячному світлі, у приміщенні або за похмурої погоди заряджання може не відбуватися. Нам прикро, що соняна панель не виправдала ваших очікувань, приносимо щирі вибачення.
- Светлана С***Продавец: TanSill
Три раза пыталась купить новую и три раза приходила панель б/у - вся залапанная, в пятнах... На черном фоне это прекрасно видно... Новые вообще существуют или как?)
- Продавец TanSill
Добрий день, Світлана! Щиро дякуємо вам за відгук.
Нам дуже прикро, що ви залишилися незадоволені покупкою.
Не хвилюйтеся, ми зробимо все можливе, щоб ви залишилися задоволеними нашим сервісом.