- Антон Б***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
Чудовий засіб для домашнього відбілювання та усунення проблем. Дякую!
- Віталій К***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
Результат чудовий, дуже раджу!
- Анна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
Тиждень і зуби білі! Смужки зручні, результат супер
- Продавец VM HOUSE
Дякуємо Вам за відгук!
Нам дуже приємно, що відбілюючі смужки дали такий швидкий і помітний результат, а також були зручними у використанні. Дійсно, при регулярному застосуванні такі засоби допомагають освітлити зуби вже за кілька днів і зробити усмішку більш яскравою
Якщо Вас зацікавлять інші засоби для відбілювання та догляду за зубами, радимо ознайомитися з товарами цієї ж категорії:
ссылка
Дякуємо, що обрали VMHouse. Бажаємо Вам білосніжної усмішки та приємного користування!
- Олексій Т***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
7 пар -саме те для акуратного відбілювання. Рекомендую.
- Ілля С***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
Для легкого нальоту або підтримання кольору ідеально. Також після використання краще не їсти годину. Свою ціну відпрацьовує.
- Наталія У***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
Після курсу зуби виглядають набагато краще. Рекомендую
- Островская О***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
Результату 0,00
- Сергій В***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
круті смужки, дають результат моментально!
- Ільдар З***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
Дієві смужки, зуби біліші, ніж були до використання.
- Василь К***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
Смужки хороші, результат після використання Є!
- Ірина Н***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
дійсно , мабуть, відбілює-післе першої вже процедури було видно невеликий результат. Але після другого разу експеримент закінчила-сильно проявилась чутливість
- Достоинства:
- ефект відбілювання є, невелика вартість
- Недостатки:
- можливо бути небезпечним для стану емалі
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
Смужки реально працюють, після першого застосування зуби стали світлішими на пару тонів.
- Достоинства:
- Працюють
- Недостатки:
- МарьянаОтзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
зуби стали значно світліші вже після першого використання
- Ігор П***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
Задоволений покупкою. Смужки хороші, дієві. Не викликали чутливості, що для мене велика перевага. Хороший продукт, який виправдав очікування.
- Продавец VM HOUSE
Вітаємо, Ігоре!
Щиро дякуємо Вам за відгук!
Окрема подяка за те, що відзначили ефективність без підвищеної чутливості — саме м’яка, але помітна дія є головною перевагою даного набору, і її дуже цінують наші покупці. Надзвичайно приємно знати, що смужки повністю виправдали Ваші очікування!
Якщо надалі знадобиться курс на довший період, зверніть увагу на набір з більшою кількістю: ссылка
Також маємо іншу модель смужок: ссылка
Та запрошуємо переглянути весь асортимент товарів для білосніжної посмішки: ссылка
Бажаємо Вам лише вдалих покупок!
- Павел Т***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
Спробував ці смужки вперше і приємно здивований результатом. Зуби стали помітно світлішими. Вони легко наносяться, добре тримаються і не викликають дискомфорту на емалі. Наліт від кави та чаю зник майже повністю. Якість пакування і самих смужок залишила дуже гарне враження.
- Данило Г***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
Чудовий набір! Смужки сподобались, результат є!
- Евгений П***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
Смужки справді дієві, результатом задоволений. Проблем не виникало! Сміливо рекомендую!
- Наталія М***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
Хороший якісний товар! Чудово відбілюють зуби. Буду користуватись)