- Оксана В***Отзыв от покупателя. Продавец: Ниточка. Цвет: 32 Желток Yarnart Elite
Купувала нитки для в’язання — якість чудова. Приємно, що додали маленький подарунок. Рекомендую!
- Продавец Ниточка
Оксана, щиро дякуємо за відгук! Приємно знати, що Ви залишились задоволені ниточками та замовленням. Будемо раді бачити Вас знову)
- ДмитроОтзыв от покупателя. Продавец: Ниточка. Цвет: Красный
Гарна пряжа
- Продавец Ниточка
Дмитро, дякуємо Вам за відгук! Приємно знати, що пряжа Вам сподобалась. Будемо раді бачити Вас знову)
- Валентина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Ниточка. Цвет: 5 Молочный шоколад Yarnart Elite
Дякую за пряжу,за швидку пересилку.Мені все сподобалося.
- Продавец Ниточка
Валентина, щиро дякуємо Вам за відгук! Дуже раді, що пряжа та швидка доставка залишили приємні враження. Завжди будемо раді Вашим новим замовленням)
- Сати Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Ниточка. Цвет: Терракотовый
Чудовий сервіс у магазина, швидко звʼязались та відправили ниточки. Та ще й маленький приємний презент до посилочки поклали, дуже приємна така увага до клієнта. Та ще й нитки відповідають повністю своєму опису, точний колір. Одні плюси ))
- Продавец Ниточка
Саті, щиро вдячні за такий детальний та приємний відгук! Раді знати, що все сподобалося - від ниточок до маленького презенту. Будемо раді бачити Вас серед наших постійних клієнтів! До нових зустрічей)