Отзывы покупателей о Пряжа Yarnart Elite (Элит) Яркая бирюза №45 турецкая для вязания 100% акрил для игрушек, пинеток, пледов и одежды, нити для вязания спицами и крючком

• Оксана В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Ниточка. Цвет: 32 Желток Yarnart Elite

Купувала нитки для в’язання — якість чудова. Приємно, що додали маленький подарунок. Рекомендую!

• Продавец  Ниточка

Оксана, щиро дякуємо за відгук! Приємно знати, що Ви залишились задоволені ниточками та замовленням. Будемо раді бачити Вас знову)

• Дмитро
    Отзыв от покупателя. Продавец: Ниточка. Цвет: Красный

Гарна пряжа

• Продавец  Ниточка

Дмитро, дякуємо Вам за відгук! Приємно знати, що пряжа Вам сподобалась. Будемо раді бачити Вас знову)

• Валентина П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Ниточка. Цвет: 5 Молочный шоколад Yarnart Elite

Дякую за пряжу,за швидку пересилку.Мені все сподобалося.

• Продавец  Ниточка

Валентина, щиро дякуємо Вам за відгук! Дуже раді, що пряжа та швидка доставка залишили приємні враження. Завжди будемо раді Вашим новим замовленням)

• Сати Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Ниточка. Цвет: Терракотовый

Чудовий сервіс у магазина, швидко звʼязались та відправили ниточки. Та ще й маленький приємний презент до посилочки поклали, дуже приємна така увага до клієнта. Та ще й нитки відповідають повністю своєму опису, точний колір. Одні плюси ))

• Продавец  Ниточка

Саті, щиро вдячні за такий детальний та приємний відгук! Раді знати, що все сподобалося - від ниточок до маленького презенту. Будемо раді бачити Вас серед наших постійних клієнтів! До нових зустрічей)