Отзывы покупателей о Мангал-барбекю на 12 шампуров 4 мм со съемными ножками и деревянными полками с решеткой-гриль, совком и кочергой

• Валерій О***

Все супер

Достоинства:
    Ціна і якість
    Недостатки:

• Тетяна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Cha.Store

Чудовий мангал, брала на подарунок, швидко відправили

Достоинства:
    Гарний мангал за свої кошти
    Недостатки:
    Не виявила
    • Продавец  Cha.Store

• Людмила К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Cha.Store

Товар відповідає опису. Задоволені. Ціна=якість (навіть якість краща)

• Владимир М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Cha.Store

Мангал хороший, по якості все ок, відповідає фото. Непогана ідея зробити замок на кришці. Ми самі вже додатково вкрили спеціальним мастилом дерев'яні частини. Це не обов'язково, просто як раз покривали інший виріб вдома, і разом вирішили трохи прокачати і мангал. На фото вже після використання, видно трохи сліди.

• Продавец  Cha.Store

Дякуємо вам за детальний та щирий відгук! Дуже приємно чути, що мангал вам сподобався і відповідає очікуванням. Дякуємо за пораду з додатковим покриттям дерева — корисна інформація для інших покупців. Гарного вам користування і смачних шашликів!

• Анастасия К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Cha.Store

Замовляла на подарунок! Продавець одразу зв'язався, відправили швидко, гарно спаковано. Мангал відповідає опису. Для інформації кришка мангалу іде тонша по металу.

• Продавец  Cha.Store

Щиро дякуємо, Анастасіє, за ваш відгук!
      Раді, що подарунок сподобався і все пройшло швидко та зручно.
      Дякуємо за зауваження щодо кришки — обов’язково врахуємо це для покращення товару.
      Будемо раді бачити вас знову!

• Жолоб м***

Велика дяка .доставили швидко .товар упаковані дуже гарно .качество супер

• Продавец  Cha.Store

Щиро дякуємо, Марино, за такий приємний відгук!
      Нам дуже приємно, що ви оцінили швидку доставку, упаковку та якість товару.
      Працюємо для вас і завжди раді новим замовленням!