Летняя фешн распродажа до -70%

Отзывы покупателей о Перекись водорода 50%, 5л\6кг в канистре, пергидроль - обеззараживание, очистка воды в бассейне.

• Олександр Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: C&WASH. Объем 1 шт: 10 л

Швидка відправка, все прийшло в гарному стані.

• Дар'я Т***

Дуже дякую.
      Дуже швидко прийшло.
      В гарному і не в пошкодженному виді

• Світлана С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: C&WASH. Объем 1 шт: 10 л

Отличный товар - концентрация соответствует заявленной, однозначно, не бодяжат продавцы.
    Очень довольна результатом- рекомендую от души.

Достоинства:
    100%
  • Дмитро Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: C&WASH. Объем 1 шт: 10 л

Перекис водню якісний, відповідає опису. Загалом задоволений.

• Владислав Г***

Швидка доставка, адекватний продавець
    Краще ніж хімією засирати басейн коли там дитинка купається

Достоинства:
    Безпечно, не шкідливо
  • Алексей Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: C&WASH. Объем 1 шт: 10 л

Все супер. Отреагировали быстро, отправили на следующий день, так как заказал в не рабочее время. Результат удивил. Бассейн 17кубов, воду наливали из под крана, по этому она была достаточно чистая. Где-то на 5-6 день купания залил 5л перекиси и включил фильтр. Вода не была ещё сильно грязная, но после добавления перекиси она стала намного красивее - с зеленоватого оттенка сменила цвет на голубой. Месяц ничего не добавлял, только фильтровал воду и чистил от листьев. Через месяц вода начала слегка зеленеть добавил ещё 2л, пока все супер

Достоинства:
    Не нужно мерять ph
  • Вадим Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: C&WASH. Объем 1 шт: 10 л

рекомендую, все быстро и качественно !!!

• Татьяна М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: C&WASH. Объем 1 шт: 10 л

Брали декілька разів в літку перекис водню. Товар гарної якості, зі своєю роботою справляється.Головне підраховувати правильні пропорції.Будемо замовляти ще.

Достоинства:
    Гарна якість , швидке відправлення
    Недостатки:
    Не знайшли
  • Максим
    Отзыв от покупателя. Продавец: C&WASH. Объем 1 шт: 10 л

Працює як треба,вода у басейні кришталева

Достоинства:
    Працює
    Недостатки:
    Не помітив
  • Олена Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: C&WASH. Объем 1 шт: 10 л

Робили Замовлення, все швидко прийшло.В наступному році будемо ще замовляти.Якість супер.

• Женя Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: C&WASH. Объем 1 шт: 10 л

все супер. придбала перекис. застосувала на басейн 306*76 з розрахунку 650 гр перекису на куб води. Стан води до перекису: помутніла і з'явився неприємний запах.
    Після застосування вода очиститись до кришталево прозорої, зник запах повністю. Товаром дуже задоволена. Дякую.

Достоинства:
    Якісний, екологічний, потім використали на полив насаджень
  • Татьяна Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: C&WASH. Объем 1 шт: 10 л

Гарний засіб для басейну , справляється зі своєю задачею , вода прозора та без липкого дотику на стінках . Замовляла двічі .

Достоинства:
    Справляється зі своєю задачею
  • Александр Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: C&WASH. Объем 1 шт: 5 л

Все добре.Прийшло швидко.Якість супер!

• Антон С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: C&WASH. Объем 1 шт: 5 л

Дякую. Швидка доставка. Додав у басейн стартову дозу відповідно до об'єму води - тиждень, вода поки що в нормі.

• Юлія К***

Швидко доставили.
    Товар якісний.

• Артем І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: C&WASH. Объем 1 шт: 10 л

Дякую, все оперативно і якісно

Достоинства:
    Швидко
  • Олександр Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: C&WASH. Объем 1 шт: 10 л

Брав для великого каркасного басейну. Воду набирали з річки. Після традиційної хімобробки та хлорування вода стала справжнім болотом (pH 7.4). Вирішили спробувати перекис. Буквально за ніч вода стала блакитною, випав осад. Тож для боротьби з сильним забрудненням - ідеально. Дякую!

• Наталья
    Отзыв от покупателя. Продавец: C&WASH. Объем 1 шт: 10 л

Гарний товар, перекис спрацював миттєво, рекомендую. Відправка швидко, якісна упаковка. Дякую продавцю

• Константин Д***

Дякую. Усе чудово!!!

• Наталія Л***

Якісна упаковка, швидка доставка! Продавця рекомендую! Дякую

Достоинства:
    Швидка доставка
    Недостатки:
    Не виявили
  • Олександр Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: C&WASH. Объем 1 шт: 5 л

Все супер! Навіть написали та попередили про те що буде запаковано в целофан через можливість проливання товару, через кришку клапан. Доставка Нова Пошта безкоштовно! Продавця рекомендую!

• Ирина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: C&WASH. Объем 1 шт: 10 л

Товар гарної якості , все відповідає опису.

• Ярослав К***

Все пречудово. Рекомендую продавця

• Олександр Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: C&WASH. Объем 1 шт: 5 л

Гарно справляється з очисткою води в басейні, лив 500 грамм на 1 куб, до цього користувався 60% теж працювала, але 60% вигідніша трохи по ціні за рахунок меншого дозування, тому наступного разу буду брати 60% та не морочити голову собі =). Продавець зв'язався швидко, проконсультував. Окрема увага упаковці, кришка з клапаном, каністра запаяна в поліетиленовий рукав та в картонній коробці. Рекомендую однозначно, все на висоті.

• Луценко Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: C&WASH. Объем 1 шт: 10 л

Качество не стабильное. Первый раз заказывала у продавца очень довольна была. Второй раз, сразу заметила, что перекись ведёт себя иначе. Обычно поддерживаю бассейн в идеальном состоянии, доливая перекись регулярно. После использования этой, бассейн даже запах воды поменял. Не рекомендую!!!!!

• Продавец  C&WASH

Первый раз Вы заказывали когда была прохладная погода, соответственно и вода была прохладная, мы с Вами обсудили это в телефонном разговоре, второй раз когда Вы заказывали (кстате ту же партию) уже стояла жара на улице +40, в Вашем бассейне 4 куба вода достигала до 35-36 градусов, а максимальный эффект от перекиси когда вода 28-29 градусов и плюс конечно же нейтральный РН, который Вы не померяли. Соответственно при такой теплой воде Вам нужно было просто чуть увеличить дозировку и всё. Дело не в перекиси, а именно в показателях Вашей воды.