Великий літній розпродаж до −55%

Отзывы покупателей о Аккумуляторный универсальный инструмент реноватор Parkside PAMFW 12 D4

• Олексій Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FilonTools

Поки ще пробував у використанні, але працює і відповідає картинці.
    Щодо магазину, раджу його, були проблеми з постачанням через дрон який прилетів на склад, тому мені надіслали з нової партії за свій рахунок новою поштою. Дякую

• Продавец  FilonTools

Дякуємо за замовлення! Гарного користування!

• Юля К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FilonTools

В мене немає з чим порівняти цей інструмент, але доступна інструкція, зручне використання і гарна комунікація з продавцем - проконсультував щодо комплектуючих.

• Іл л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FilonTools

давно хотів придбати, маю вже кілька інструментів лінійки 12В, реноватор достойно поповнив парк, ціна незвично низька, цікаво, що навіть менше, ніж у Лідлах, звідки цей бренд родом

• Владимир С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FilonTools

Очень качественный товар...Регулировка оборотов,индикация заряда батареи,подсветка,приспособа для отвода пыли пылесосом,плюс дополнительные насадки.Очень доволен этим инструментом,как впрочем и продавцом,который своевременно отвечал и консультировал на возникавшие вопросы...

Достоинства:
    Недорогой инструмент европейского качества, относительно других прокачанных брендов
    Недостатки:
    Пока не обнаружил...время покажет,хотя надеюсь так и останется
  • Мар'ян
    Отзыв от покупателя. Продавец: FilonTools

Супер річ,для дому щось зашліфувати підрізати залізти в місця де не достанеш болгаркою модна з легкістю

Достоинства:
    Зручний компактний інструмент,ціна якість на висоті
    Недостатки:
    Не виявив