Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Миша ігрова A4Tech X-710BК USB Black (4711421757874)

Оценка пользователей 4.49/5
на основе 1081 отзыв
  • Отзывы про товар продавца PorshSHOP
  • Юрій Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: PorshSHOP. Цвет: Черный

Якісна мишка,велика і тяжка,для ігор мені не підійшла,при тому що я не маленький,віддав батьку,купив меньшу

• Кирило Щ***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Пропрацювала менше 3х місяців, почала сама перемикати dpi і натискати колесо (все по кругу). Оф програма Оскар не допомогає, збиваються налаштування всеодно.

Недостатки:
    заглючила пам'ять

Шкодуємо, що Вам довелося зіштовхнутись з негативним досвідом використання і хочемо нагадати, що на продукцію діє гарантійний термін 12 місяців. Зверніться будь ласка в сервісний центр для діагностики та гарантійного обслуговування.

• Олександр
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Наразі незрозуміло попався мені брак чи ні, але без навушників мишкою користуватися складно, бо від неї постійно йде досить надокучливий піск, який капає мені на нерви.

В іншому ж мишкою задоволений (за свої гроші, по крайній мірі), але от оцей піск ну дуже надоїдає. І схоже я тут не один з такою проблемою.

Достоинства:
    Функціонал норм
    Недостатки:
    Пищить

Дякуємо за відгук. Якщо помічаєте суттєві зміни роботи пристроїв у процесі експлутації – радимо відразу звертатися до колег із нашого сервісного центру для усунення можливих несправностей. Контакти СЦ: a4tech.ua/service-centers

• Олена П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Дуже задоволена покупкою! Товар повністю відповідає опису та фото. Усе було добре запаковано, відправлено швидко. Рекомендую продавця!

• Максим С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Вполне удобная мышка, но после 4.5 лет использования начал подглючивать энкодер колёсика.

Заказал такаю же на замену.

• Олег Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Попередня моя Х7 пропрацювала 7 років, враховуючи активний геймінг. Нещодавно лопнув пластик на ПКМ - ну якби час вже)) Взяв собі ще одну - подивлюсь наскільки її вистачить.

Достоинства:
    Робоча конячка. Ідеальна якісь за такі гроші.
  • Володимир Я***

Все ок, ціна - якість!

• Кирило В***

Класна миша

• Дмитро Щ***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Безсмертна класика, краща за свою ціну, попередню таку ж мишку я розбив, бо сама не хотіла ламатися...

• Николай Г***

Работает отлично

Достоинства:
    Удобная в руке
    Недостатки:
    Не заметил
  • Роман
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Купил недавно эту модель, до этого была bloody, где быстро колесико вышло из строя. Нареканий почти никаких нет, кроме одного. Работая в тишине слышен высокочастотный тихий звук от мышки, который порой раздражает. Поначалу не мог понять откуда шел звук пока не прислушался и не попробовал выключить и включить мышку через USB порт. Попробовал сменить частоту настроек опроса с 500 на 125 Hz через Oscar, не дало никакого эффекта. Не знаю, или брак или так должно быть.

Недостатки:
    слышен высокочастотный тихий звук
  • Валентин

Мишка для кібер спорту, користуюсь 20 років

Достоинства:
    Ставляться легко макроси
    Недостатки:
    Доволі швидко стираються підкладки
  • Володимир
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Постійно беру таку мишу. Але цього разу зламалась кнопка dpi майже через 2 місяці. Та сама модель але старенька вже майже 8 років миші працює без збоїв. Але останнім часом якийсь безлад з якістю стався. Але були інші миші то вони мені не дуже зайшли.

Достоинства:
    Може пощастити і буде довго служити
    Недостатки:
    Може зламатись швидко якщо не пощастить

Добрий день! Шкода, що у вас трапилась така ситуація. Прохання звернутися до сервісного центру, наші спеціалісти обов’язково допоможуть вам вирішити питання. Контакти СЦ: a4tech.ua/service-centers

• Віталій С***

Норм мишка

Недостатки:
    ще не побачив!
  • Василь К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Брал эту мышку ещё в 2019 году просто шедевральная по сей день работает правда чуть-чуть колесо уже не то но ничего в дальнейшем куплю снова если не дай Бог конечно же эта отмучается спасибо

• Роман С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Отличная мышь, однажды купил такую по совету друга примерно лет 10-12 назад, служила верой и правдой, можно настроить любую клавишу (я же менял настройки только двух), практически неубиваема, разве что иногда слетают настройки из-за чего приходится снова переназначать клавиши, но в итоге за годы эксплуатации были проблемы разве что с тем что курсор плоховато отзывался на движения мыши и барахлило колёсико и решил несколько месяцев назад купить точно такую же, ни разу не пожалел

Достоинства:
    Долговечна, неубиваема, возможность переназначить любую клавишу, качество
    Недостатки:
    Иногда слетают настройки, не очень удобный софт для настройки но терпимо
  • Микола Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Сразу після купівлі почала глючити dpi але на місяць ці глюки пройшли, щас знову повернулись і вже кнопка нереагує ніяк, купував 07.12.2025 року, що робити з цими приколами?

Добрий день! Зверніться будь ласка до колег із нашого сервісного центру для усунення можливих несправностей.
      Контакти СЦ: bloody.com.ua/service-centers

• Назар
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Отже, після 15 років користування X755BK взяв цю. після двох годин користування помітив, що індикатор DPI (лампочка перед колесом) блимає як гірлянда. на кліки по ній майже не реагує. сама по собі міняє DPI, абсолютно рандомно

Недостатки:
    DPI змінюється сам по собі
    • Назар

Можна через OSCAR перепрограмувати кнопку, щоб вона перемикалась не між 5ма передачами, а лишити тільки одну. тоді кнопка змінюватиме швидкість з Х на Х. Але все рівно обідно

Назаре, дякуємо за відгук. Якщо помічаєте суттєві зміни роботи пристроїв у процесі експлутації – радимо відразу звертатися до колег із нашого сервісного центру для усунення можливих несправностей. Контакти СЦ: a4tech.ua/service-centers

• Тарас

Пропрацювала 3 дні.
    На третій день кнопка переключення DPI почала сама перемикати швидкості.

Достоинства:
    Дешева
    Недостатки:
    Працює 3 дні

Добрий день! Шкода, що у вас трапилась така ситуація. Зверніться будь ласка в сервісний центр для діагностики та гарантійного обслуговування. Контакти СЦ: a4tech.ua/service-centers

• Любов С***

Працює.

Достоинства:
    Задоволена товаром.
    Недостатки:
    Не виявлено недоліків.
  • Андрій С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Не пропрацювала нормально і 3 місяці. Періодично глючить кнопка чутливості мишкі. Починає переключатися чутливість кожну секунду і мігає індикатор.

Добрий день! Шкода, що у вас трапилась така ситуація. Зверніться до сервісного центру, наші спеціалісти обов’язково допоможуть вам вирішити питання. Контакти СЦ: a4tech.ua/service-centers

• Александр Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Отличная мышка! Покупал в июне 2019, всё ещё работает, но две кнопки уже "отваливаются". Где-то два месяца назад начало глючить скрол, когда крутишь колесико в какой-то момент оборота оно прокручивает не вниз, а вверх на какую-то дистанцию, короче некорректно работает. И месяц назад ЛКМ начал за один клик от одного до двух кликов делать. В програме от А4 заменил кнопку тройного клина на простой лвк, и продолжил пользоваться) В общем отслужила мне верой и правдой более 5 лет, ресурс исчерпан, пора ей на покой. Что самое удивительное - кабель мышки ни разу не переломился, а ведь у меня ноут и кабель я гнул под такими жесткими углами, что думал он первый сдохнет . Однажды на старом ноуте закрыл крышку ноута и не заметил, как кабель попал возле петли в прорезь - петля вырвала часть крышки ноута... Короче качественная вещь, всем советую.

Достоинства:
    КАЧЕСТВО, кабель заслуживает моего уважения, куча кнопок для игр и прочего, гибкая настройка всех этих кнопок, даже любую кнопку клавы можно им задать.
    Недостатки:
    Внимательно выбирайте размер мыши, эта мышка реально большая)
  • Ігор Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

В мене така була з 2012-го по 2025 рік, почало глючити колесо тільки. А так це моя улюблена мишка та че і макрос можна поставити (хто шарить той знає)

Достоинства:
    Зручна , важка
    Недостатки:
    Немає зовсім
  • Микола Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

,спочатку була супер, потім відпала кнопка під великий палець, чутливість працює неадекватно

Достоинства:
    Недостатки:
    Старіє

• юрий к***

рабочая лошадка .

• Дарія Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Користуюсь вже більше десяти років і цілком задоволена, в першій мишці за велику кількість років стерлась права кнопка миші, прийшлось купити таку саме модель. Купувала також цю мишку сестрі, батькам і у всіх справно працюють.

Достоинства:
    Чудова якість
  • Богдан
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Купував таку ж мишу років 10(якщо не більше) тому назад, і та досі працює!
    І далі б працювала, аби не набридло облізше покриття, тому купив абсолютно таку ж :)

Миша - безсмертна, однозначно рекомендую до покупки!

Достоинства:
    Легендарна Х7
    Недостатки:
    Підлокітника нема :(
  • Леонида Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: WOWS. Цвет: Черный

пользуюсь много лет такими

Достоинства:
    лучшая игровая мышь
    • Продавец  WOWS

Леонід, добрий день! Дякуємо вам за відгук.
      Бажаємо приємного користування!

• Олександр К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: WOWS. Цвет: Черный

топ за свої гроші

• Продавец  WOWS

Олександр, добрий день! Дякуємо вам за відгук.

Бажаємо приємного користування!

• Валентин
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Не прйшло і місяца (купував 25,09) чутливість стала просто мигати перемикаючись сама по собі.

Достоинства:
    Мошка застарілий ХЛАМ.
    Недостатки:
    Застаріла модель. При кожному вмиканні потрідно виставляти чутливість.

Валентине, вдячні за відгук. Якщо помічаєте суттєві зміни роботи пристроїв у процесі експлутації – радимо відразу звертатися до колег із нашого сервісного центру для усунення можливих несправностей.

• Сергій Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Купляю вже в друге, для друзів, усі задоволені, все гарно, все чітко, дякую...

Достоинства:
    Швидкість
  • Олег

Купував тут в 2019 році. Все ще працює ідеально

Достоинства:
    Довговічність, ціна
  • Вадим Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Прийшла бракована. Пропрацювала 1 годину і "відвалилась" кнопка перемикання dpi. Рівень dpi перемикається як заманеться, і таке враження ніби в середні щось плавиться. Буду відправляти назад по гарантії

Достоинства:
    Бренд
    Недостатки:
    Бракована

Добрий день! Шкода, що у вас трапилась така ситуація. Прохання звернутися до сервісного центру. Спеціалісти сервісного центру обов’язково допоможуть вам вирішити питання.

• Юрій

Чи вирішили Вашу проблему?

• Сергій

4 чи 5 років назад купував на розетці. Все ще працює без проблем

• Максим Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

зручна, працює добре. але як же вона смердить дешевим пластиком, а потім і руки від неї. сподіваюсь вивітриться з часом

• Роман Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Хороша мишка, юзаю майже рік, все працює )

Достоинства:
    Зручна та швидка мишка! Хороша за свій прайс )
    Недостатки:
    Не знаю, мені нормас. Може не така дорога по виготовленню, але за свій прайс хороша