Отзывы покупателей о Ноутбук Lenovo LOQ 15IAX9 (83GS007MPB) Luna Grey
- Юрій А***Отзыв от покупателя. Продавец: anytech. Цвет: Серый. Объем установленной оперативной памяти: 16 ГБ. Объём SSD: 512 ГБ
Сама модель дуже цікава, повністю відповідає характеристикам. Екран хорошої якості, відкривається однією рукою (проходить тест на MacBook), дуже зручне розташування роз’ємів. Рівень шуму набагато менший, ніж у моєму MacBook Pro 2019. Виглядає стильно, адже усі ноутбуки з високими характеристиками зазвичай мають дитячий (“ігровий”) вигляд. Ті, що “професійні”, в рази дорожчі…
Також радує перспектива, що можна буде його з часом трохи оновити, додавши оперативки та пам’яті…
Хотілося б 32 GB RAM та хоча б 1 ТБ. Але бюджет не дозволив.
Насторожило, що при отриманні заводська упаковка була відкрита, але будь-яких ознак експлуатації не виявлено.- Достоинства:
- розташування вхідних розємів, коплектація, ціна - якість, дизайн
- Недостатки:
- Прийшов з відкритою упаковкою
- Продавец anytech
Доброго дня! Дякуємо за відгук.
- Данило К***Отзыв от покупателя. Продавец: Geekon. Цвет: Серый. Объем установленной оперативной памяти: 16 ГБ
Ноутбук супер!
- Достоинства:
- Доступна ціна
- Недостатки:
- Олександр С***Отзыв от покупателя. Продавец: anytech. Цвет: Серый. Объем установленной оперативной памяти: 16 ГБ. Объём SSD: 512 ГБ
Вдячний за бистру доставку і відпоідальність людям котрі цей товар окомплектовували,подяка що людям котрі дзвонили і давали поради і рекомендації. Якщо хочете придбати техніку то рекомендую цього продавця. Ноутом задоволений.Літає а булаб ще відео карта хотяб на 8 гб все булоб круто за таку ціну. РЕКОМНДУЮ.
- Достоинства:
- не було проблем зі встановленням віндовсу.пройшов тест на термовіддатність 70градусів римає стандарт. Відповідає на свою суму. Рекомендую.
- Недостатки:
- Погане тримання екрану це через те що тонкий ноут. і гріється бистро.
- Продавец anytech
- Олександр С***
мінус продкутивності батареї пише 140 ват тільки відєднуєш живленяя батарея пише тримае 1год 40 хв. це перегляду ютубу. йде загрузка гри Remnat 2
- Никита К***Отзыв от покупателя. Продавец: anytech. Цвет: Серый. Объем установленной оперативной памяти: 16 ГБ. Объём SSD: 512 ГБ
Усе швидко, без зайвих питань
Доброго дня! Дякуємо за відгук.
- ЕвгенийОтзыв от покупателя. Продавец: anytech. Цвет: Серый. Объем установленной оперативной памяти: 16 ГБ. Объём SSD: 512 ГБ
Отличный комп! Отличный продавец! Рекомендую!
Доброго дня! Дякуємо за відгук.
- Владислав А***Отзыв от покупателя. Продавец: anytech. Цвет: Серый. Объем установленной оперативной памяти: 16 ГБ. Объём SSD: 512 ГБ
Відповідає характеристикам. Деталі адські і походу ноут теж, зараз поясню. Напишу, за що ви платите 38тис. гривень.
Коли він на вас, то може поплавити ноги. Гріється центр, а це може проц чи відюха. Кулера щось там крутяться, але не вивозять масштаб трагедії. Не тільки під час ігор.
Саме цікаве, що система обдуву працює якось порізну. Тобто центр буде в межах температури лави, а нижні панельки будуть випускати прохолодний вітерець. Крейзі.
Певно використовувати його без підставки просто заборонено. Цікаво, чи вона врятує ситуацію. Буду здавати потім в якийсь сервіс, хай глянуть, може термуху нанесуть. Бо це треш.
3 зірки тільки за деталі, які тягнуть ігри) тобто в цьому не надурили- Достоинства:
- Тягне те, що має тягнути.
- Недостатки:
- У вас на ногах буде лежати 200 градусів за Цельсієм. Купуємо підставки)
- Продавец anytech
- Химич Р***
Ви ставите ноутбук на ноги з сторони кулерів, тобто ногами закриваєте доступ повітря. Від цього й такі температури. Спробуйте підставити книжку чи якусь дощечку коли ноутбук буде на вас
- Євген М***Продавец: anytech. Цвет: Серый. Объем установленной оперативной памяти: 16 ГБ. Объём SSD: 512 ГБ
Бажаю всім гарного дня!
- Достоинства:
- Мені сподобалась ця модель, але в характеристиці написано що на ньому є операційна система Windows 11 Home. Коли я перевіряв на пошті товар, то виявилось що ії там нема.
- Недостатки:
- Опис товара не відповідає дійсності. Ну було фірмовою пломби на коробці від Lenovo
- Продавец anytech
Доброго дня! Дякуємо за відгук.
Вибачаємося припустилися помилки в харктеристиці товару даний ноутбук йде з системою DOS. Усі ноутбуки розкриваємо упаковку для лезерного гравіювання клавіатури.