Отзывы покупателей о Крупа пшенична Екор 0,9 кг

• Ангеліна М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Healthy beans. Количество в упаковке: 1. Общий вес: 900

Спробувала пшеничну крупу від цього виробника і хочу поділитися враженнями.
    По-перше, порадувала сама якість крупи - вона чиста. По-друге, вона вариться швидше за звичайну та виходить ніжною за текстурою. Рекомендую всім, хто цінує свій час на кухні!

• Стас Н***

Не розварюється, дуже смачно. Усім раджу

• Продавец  Healthy beans

Дякуємо за оцінку! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені якістю. На здоров'я!

• Інна Н***

Неймовірний смак та якість.

• Продавец  Healthy beans

Щиро дякуємо за такий чудовий відгук.

• Настя М***

Приємно здивувала якість. Каша вариться швидко, смак натуральний і домашній

• Продавец  Healthy beans

Дуже дякуємо за довіру та високу оцінку нашої каші. Неймовірно приємно, що якість, швидкість приготування та натуральний смак виправдали ваші очікування.

• Юлія Н***

Рекомендую усім!

Нам дуже приємно

• Олексій

Хороша крупа

Достоинства:
    Якість
    Недостатки:

Дякуємо

• Оля Ф***

Пшенична крупа приємно здивувала. Зерна чисті, без сторонніх домішок, виглядають якісно. Під час варіння добре розкривається, каша виходить розсипчаста й смачна. Підійде і як гарнір, і для щоденного раціону.

Дякуємо! Нехай смакує!

• Віталій К***

Смачна , корисна пшенична каша, багата на клітковину і необхідні для організму мінерали. Це каша наших предків. Щиро дякуємо за зручну, швидку доставку. Крупи дуже чисті, мінімум відходів.v

Дякуюмо! Нехай смакує!

• Григорій

Хороша, проста і надійна крупа. Чиста, без зайвих домішок, зерно рівне. Вариться добре, каша виходить м’яка, ніжна і приємна на смак.

Дякуємо за відгук!

• Петро Ф***

Хороша пшенична крупа. Чиста без сміття, швидко вариться і смачна. За свою ціну супер!

Дякуємо за відгук!

• Василь

Взяли для приготування каші на сніданок та обід. Крупа чиста, без стороннього запаху, вийшла м’яка й однорідна. Смак нейтральний, добре заходить з маслом. Гарна крупа.

• Продавец  Healthy beans

Дякуємо за відгук! Нехай смакує!

• Іванюк Т***

Пшеничну крупу від "ЕКОР" беру регулярно, оскільки це моя улюблена каша для ситного сніданку.

І ось чому я можу її сміливо рекомендувати:

- ​Чистота та якість помелу. Це, мабуть, найбільший плюс. Крупа дуже чиста, не містить сторонніх домішок чи лушпиння, що економить час на підготовку. Помел рівномірний, що гарантує однорідну консистенцію готової страви.

- ​Консистенція. Каша виходить ідеально — ніжна, м'яка і кремова, якщо варити її на молоці. Вона добре розварюється, але при цьому не перетворюється на клейку масу, якщо дотримуватися пропорцій.

- ​Смакові якості. Смак у неї природний, злегка солодкуватий, що дозволяє легко комбінувати її як з олією та сіллю, так і з медом, варенням чи сухофруктами.

​Якщо ви шукаєте якісну, чисту і смачну пшеничну крупу, щоб швидко приготувати корисний гарнір чи сніданок, "ЕКОР" — чудовий вибір.

Достоинства:
    Смачна
    Чиста
    Якісна
    По консистенції - супер
    Недостатки:
    • Продавец  Healthy beans

Щиро цінуємо ваш відгук. Дякуємо, що залишаєтеся з «ЕКОР».

• Лариса

Крупа хороша, свіжа. Перед приготуванням не потрібно перебирати. Вариться приблизно 15 хвилин, виходить ніжна.

Дякуємо за ваш відгук.
      Раді, що приготування було простим, а смак - ніжним і приємним.

• Ольга

Сподобалась ця крупа, чистенька, ситна, не збивається в одну грудку і має приємний смак. Смачна, як з маслом, так із зажаркою.

• Продавец  Healthy beans

Від щирого серця дякуємо за такий детальний і теплий відгук. Дякуємо, що обираєте нашу продукцію!)