Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Настенный боксерский тренажер с подсветкой и музыкой на 6 целей + перчатки, Черный

• Хоменко О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Shopwin. Цвет: Черный

Перчатки не якісні і не зручні! Подсветка есть. Ну якщо музика самого удару то є, а так ніякої музики немає, блютуз працює на ура, динамік гучний!

Достоинства:
    Динамік гучний
    Недостатки:
    Перчатки не якісні. Не підлягає тому що на фото! Ціна завищена гадаю!
  • Юлія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Shopwin. Цвет: Черный

Отримала товар, не відкривала бо на подарунок, сьогодні іменинник відкрив, там геть інший тренажер, та ще й тріснутий.

Достоинства:
    Працює
    Недостатки:
    Не той товар який замовила, ще й тріснутий
  • Игорь С***
    Продавец: Disero. Цвет: Черный

Не продавайте пошкоджений товар! В розтріпаній упаковці(((

Достоинства:
    Дешева річ не відповідає картинці
    Недостатки:
    Все один недолік
  • Тетяна Р***
    Продавец: Disero. Цвет: Черный

Пакування товару прийшло пошкодженим, в дуже поганому стані. Ціна цього товару, як для такої якості, завищена.

• Продавец  Disero

Тетяна, дякуємо за ваш відгук! Нам дуже шкода, що товар прибув у пошкодженій упаковці.
      Звісно, ми розуміємо, що дана ситуація викликала ненайкращі емоції ще і через те, що настінний тренажер мав бути подарунком!Ми прагнемо забезпечити не тільки цікавий та оригінальний асортимент товару, але і високу якість зворотнього зв'язку з нашими покупцями!
      Ви прийняли правильне рішення, оглянувши товар при отриманні - ми, зі своєї сторони, завжди на цьому наголошуємо, так як вплинути на умови транспортування ми ніяк не можемо.
      Наш менеджер вже написав Вам в особисті повідомлення - листування з продавцем для врегулювання даної ситуації