Отзывы покупателей о Кабель Usb для роутера с преобразователем напряжения 5V-12V Usb - Dc 5.5X2.1 1A, 1М интернет без света
- Анна Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: JuliShop. Длина: 1. Цвет: Черный
Інтернет працює тепер без світла
- Продавец JuliShop
Щиро дякуємо вам за відгук! Нам дуже приємно знати, що ви задоволені якістю нашого сервісу. Запрошуємо переглянути й інші товари з нашого асортименту — впевнені, ви знайдете для себе багато корисного та цікавого. Будемо раді бачити вас знову серед наших покупців і завжди готові допомогти з вибором!
- Діана Д***Отзыв от покупателя. Продавец: JuliShop. Длина: 1. Цвет: Черный
Працює чудово, швидко доставили і ще подаруночок поклали. Маленьку гірлянду
- Продавец JuliShop
Щиро дякуємо за ваш відгук — нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині. Запрошуємо переглянути й інші товари з нашого асортименту — впевнені, що знайдете багато цікавого та корисного. Завжди раді бачити вас серед наших постійних клієнтів!
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: JuliShop. Длина: 1. Цвет: Черный
Кабель працює. Відправка швидка. З кабелем отримав приємний корисний подарунок :) Продавця рекомендую
- Достоинства:
- Товар виконує свою функцію. Швидка відправка. Нормальна ціна
- Продавец JuliShop
Добрий день! Щиро дякуємо вам за чудовий відгук і раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині. Запрошуємо також ознайомитися з іншими товарами нашого асортименту — переконані, що знайдете для себе багато цікавого та корисного. Завжди раді вітати вас серед наших клієнтів! Бажаємо мирного неба та чудового настрою!
- Анна Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: JuliShop. Длина: 1. Цвет: Черный
Кабель відправили швидко, легко підключили інтернет, все працює. Дякую за подарунок
- Вікторія Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Dem&Pen. Длина: 1. Цвет: Черный
Кабель працює.
До продавця ніяких питань.
Але чому він працює без доступу в Інтернет?
Хтось знає?- Достоинства:
- Недорого
- Недостатки:
- Функціонування
- Продавец Dem&Pen
Добрий день
Спробуйте запитати у провайдера чи подає він інтернет через кабель коли відсутнє світло
- РоманОтзыв от покупателя. Продавец: Manstoremost. Длина: 1. Цвет: Черный
З усіх перепробуваних кабелів - єдиний, що витримує напругу 12V/1.5A, без додаткового відключення 5Ghz у роутері. Рекомендкую до покупки.
- Достоинства:
- Вхідну напругу до роутера 12V/1.5A витримує
- Недостатки:
- не виявлено
- Игорь Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Manstoremost. Длина: 1. Цвет: Черный
Роутер работает. Разъём подошел. В холостом режиме преобразователь выдаёт 8 В. Думал не заработает 12 вольтовый роутер, но нет-работает как миленький. На удивление повербанка хватает на очень долго. Все довольные, -А что, так можно было ?!.
- Достоинства:
- Работает 12В. роутер.
- Недостатки:
- Нет.
- ОлексійОтзыв от покупателя. Продавец: VPK. Длина: 1. Цвет: Черный
Корисне для тих у кого перезавантажується або не тягне роутер: в моєму випадку проблема виникла з роутером TP-LINK Archer C80 який починає перезавантажуватись коли юзаєш інтернет - ймовірно не вистачає напруги (проблема може бути в моїх павер банках Сяомі, колись спробую з іншими, або можливо проблема в двох частотах сигналу). Врешті решт проблему з перезавантаженнями було вирішено за участі мого старого одночастотного роутера TP-LINK TL-WR1043ND на 300 Mbit. Працює ідеально і довго навіть від майже дохлого павербанка Proda. Також ідеально працює з іншими більш старими і малопотужними роутерами TP-LINK та D-Link
- Достоинства:
- Працює
- Недостатки:
- Але не з гігабітним роутером
- Олексій
Десь нижче написали що в випадку з Archer C80 можна спробувати вимкнути пріоритет 5Ггц в налаштуваннях і це допоможе. Спробую
- Віктор М***
Сьогодні тестую, роутер Tp-Link Archer C80. Припідключенні до діапазону 5Гц перезавантажується при нагрузці, на 2.5Гц працює нормально. Вимкнути діапазон 5Гц можна в додатку Tether.
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: BUY & USE. Длина: 1. Цвет: Черный
Прекрасное решение для тех, кто не хочет сидеть в темноте без интернета)
- Достоинства:
- Работает!)
- Виктор Л***Отзыв от покупателя. Продавец: BUY & USE. Длина: 1. Цвет: Черный
Приєднав роутера Asus , все працює
- Томинець М***Отзыв от покупателя. Продавец: FOX DECOR. Длина: 1. Цвет: Черный
Добрий день,
Даний кабель купляв саме для запуску GPON пристрою через powerbank.
Протестовано на цих пристроях:
Powerbank: Xiaomi Mi Power Bank 3 Pro 20000 (устарівша модель):
ссылка
GPON: ZTE ZXA10 F601. По тех данним потребує 12V/0.5A
Также до powerbank ще паралельно під'єднаний роутер одночасно.
Даний кабель на вході бере 5V а на виході видає 12V.
Все працює чудово! Дякую.- Достоинства:
- Зручний.
- Недостатки:
- Володимир Б***Отзыв от покупателя. Продавец: BUY & USE. Длина: 1. Цвет: Черный
Доставили відносно швидко. Перевірив - працює від різних павербанків. Гарна ціна ("по акції"). Всім, хто хоче мати резвування для роутера, щоб працював інтрнет без світла рекомендую мати таку річ. Бо мало що - потужності ДБЖ може не вистачити. А так завжди можна роутер підключити від павербанку.
- Достоинства:
- Недорого, працює
- Недостатки:
- поки не помітив
- Юлія К***Отзыв от покупателя. Продавец: ABC-SHOP
Все працює чудово.Дякую за швидку доставку
- Віктор І***Отзыв от покупателя. Продавец: FOX DECOR. Длина: 1. Цвет: Черный
Кабель працює, все ок
- Оксана М***Отзыв от покупателя. Продавец: VPK. Длина: 1. Цвет: Черный
Все працює.
- РоманОтзыв от покупателя. Продавец: BUY & USE. Длина: 1. Цвет: Черный
Роутер одразу ж запрацював від стандартного павербанку. Якість і параметри кабеля - відповідають 100% опису!
- Александр А***Отзыв от покупателя. Продавец: Dem&Pen. Длина: 1. Цвет: Черный
Все працює.
- Достоинства:
- Ціна, та якість.
- Владимир С***Отзыв от покупателя. Продавец: Dem&Pen. Длина: 1. Цвет: Черный
Супер, теперь с интернетом!
- Туровец В***Отзыв от покупателя. Продавец: BUY & USE. Длина: 1. Цвет: Черный
Брал для запитки ONU терминала ZTE F601. Заказал отдельно павербанк, но протестировал на том что был - Hama Supreme 20HD. Работает.
- Алексей Е***Отзыв от покупателя. Продавец: FOX DECOR. Длина: 1. Цвет: Черный
Шнурок надійний, рекомендую.
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: VPK. Длина: 1. Цвет: Черный
Підключив до повербанку. Роутер 12В працює відмінно. Під час роботи кабель не гріється, роутер працює стабільно. Все супер, респект магазину!
- АлександрОтзыв от покупателя. Продавец: VPK. Длина: 1. Цвет: Черный
Работает нормально, свою функцию выполняет
- Олександр К***Отзыв от покупателя. Продавец: Dem&Pen. Длина: 1. Цвет: Черный
Працює свою функцію виконує з першого дня. Поки відкладу його до нужного часу.
Дякуємо за відгук
- Голосовская О***Отзыв от покупателя. Продавец: FOX DECOR. Длина: 1. Цвет: Черный
Отлично. Роутер работает даже от павербанка, не поддерживающего режим "быстрой зарядки".
- Вікторія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: BUY & USE. Длина: 1. Цвет: Черный
Рятівник під час відключень, головне підібрати перетворювач на свій рівень енергії, а працює все елементарно, навіть маму навчила)
- Достоинства:
- Чудово працює.
- Недостатки:
- Жодних.
- Евгения Ф***
Подскажите , пожалуйста, нужно оптоволокно ? Или работает без него ?
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: BUY & USE. Длина: 1. Цвет: Черный
Мені не повезло), для мого роутера TP-Link Archer AX23 в якому блок живлення 12v 1A, провід не підійшов, підключаю в повербанк 12v 1.5A, роутер починає блимати і постійно перезавантажується. Ще на проводі два індикатора, зелений та червоний, не розумію їх роль :)
Але до магазину питань нема, товар робочий.- Достоинства:
- Провід працює
- Недостатки:
- не підійшов
- Андрей Л***
А який підійшов? В мене теж арчер 23, на ньому написано 1ампер а не 1.5
- Продавец BUY & USE
Вітаю. Спробуйте в налаштуваннях роутера вимкнути 5гц
- Клименко А***Отзыв от покупателя. Продавец: BUY & USE. Длина: 1. Цвет: Черный
Неплохое качество провода.Работает хорошо.
- Достоинства:
- Достумная цена.
- ОлегОтзыв от покупателя. Продавец: KayDzen
Працює
- Продавец KayDzen
Вітаємо, Олег! Дякуємо за відгук. Тішимося, що Ви задоволені замовленням. Завжди Вам раді!
- Оксана Г***Отзыв от покупателя. Продавец: FOX DECOR. Длина: 1. Цвет: Черный
Кабель работает исправно. Быстрая бесплатная доставка в почтомат
- Продавец FOX DECOR
Доброго дня! Дякуємо за відгук і досвід експлуатації.
- ИгорёкОтзыв от покупателя. Продавец: Traveller. Длина: 1. Цвет: Черный
Товар приехал как раз когда как обычно выключили свет, это был идеальный момент что бы протестировать его. Пошёл на почту, забрал, принёс, подключил, все работает. Глевное не забыть после подключения к роутеру нажать на самом повербанк кнопку включения.
- Сергій Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: BUY & USE. Длина: 1. Цвет: Черный
Подключил от павербанка к терминалу ONU. Работает, кабель не греется. Павербанк выдаëт от 5 до 12v.Ещë один кабель на роутер. Всё тянет.
- Достоинства:
- Работает
- Игорь К***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen
Работает. Не дорогой. Доставка своевременная.
- Продавец KayDzen
Вітаємо, Ігор! Щиро дякуємо за відгук. Також можете подивитися інші наші товари. Завжди Вам раді!
- АртемОтзыв от покупателя. Продавец: KayDzen
Чесно кажучи - купував цей товар виключно через адаптер що йде у подарунок, але неочікувано сам кабель вже декілька разів знадобився.
Усе працює чудово, точнісінько як написано в описі- Продавец KayDzen
Вітаємо, Артем! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Також можете подивитися інші наші товари. Завжди Вам раді!
- Олександр К***Отзыв от покупателя. Продавец: Manstoremost. Длина: 1. Цвет: Черный
Все добре, працює. Використовую для живлення блоку оптоволоконна для інтернету.
- Достоинства:
- Працює
- Андрей П***Отзыв от покупателя. Продавец: SmartTrust. Длина: 1. Цвет: Черный
Получил сегодня.Подключил к оптике Фрегат от паувбанки...все работает!!! Ура!!Инет есть теперь!!!спс магазину!!!
- Достоинства:
- Работает
- Недостатки:
- Время покажет..))
- Ярослав Л***Отзыв от покупателя. Продавец: SmartTrust. Длина: 1. Цвет: Черный
Отличный товар