- Ермолова Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Darki. Количество в упаковке: 50
Отличные
- Достоинства:
- Все клеится без проблем и не отлипает втечении дня. 2 шт наклеила сразу. Не важно какая ткань.
- Продавец Darki
Дякуємо за ваш відгук, Людмило! Радий чути, що виріб вам підійшов і добре тримається протягом дня. Сприйняття зручності завжди індивідуальне, тому важливо підбирати оптимальний варіант саме для себе.
- Саша Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Darki. Количество в упаковке: 50
На мойому одязі тримаються. Все ок
- Продавец Darki
Дякуємо за ваш відгук та високу оцінку товару
- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: Darki. Количество в упаковке: 20
Жахлива якість. На одязі не тримаються взагалі (не має значення яка тканина натуральна чи синтетика). Самоклеючі подушечки які абсолютно не клеються...
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не виконують свою функцію. Даремно витрачені гроші
- Продавец Darki
Ольго, дякуємо за ваш відгук. Нам шкода, що прокладки‑вкладиші не виправдали очікувань.
Хочемо звернути увагу, що виріб є одноразовим та самоклеючим, але ефективність фіксації залежить від правильного використання:
перед наклеюванням тканина має бути сухою та чистою;
рекомендується щільно притискати прокладку кілька секунд для кращого зчеплення;
на дуже гладких або надто пухких тканинах клей може триматися слабше.
Ваш досвід важливий для нас, адже він допомагає вдосконалювати асортимент і сервіс.
- Жанна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Darki. Количество в упаковке: 20
Чудові прокладки. Тримають запах і не промокають,футболка суха.
- Віра Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Darki. Количество в упаковке: 20
Приятные на ощупь, клейкие ленты липкие, выглядят хорошо
- Ирина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Darki. Количество в упаковке: 20
Очень крутая штука, девочки это точно рекомендасьен! Тут почитала отзывы, что у кого-то не держаться, но я их ношу с обычными футболками и у меня реально целый день все на месте.
- Олена С***Отзыв от покупателя. Продавец: Darki. Количество в упаковке: 50
Вони не тримаються зовсім, навіть з дому не встигаю вийти. На натуральні тканини сорочки, то на синтетичну підкладку піджака добре клею, одягаю, пару рухів - і все. Отже, це не залежить від типу тканини. Жалію, що замовила аж 4 упаковки.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не тримаються на одязі. Гроші на вітер.
- Продавец Darki
Добрий день, Олена
Ми продали таких наборів вже сотні, дуже дивно читати про те, що вони у Вас не тримаються на одязі ((( бо ми самі як співробітники магазину такі використовуємо у повсякденному житті, починаючи для футболок на кожен день і закінчуючи піджаком та блузками, реально завдяки двом окремо клеючими смужками вони тримаються досить добре... можливо Вам потрібно трохи сильніше притискати їх
допомагає від плям поту
- Недостатки:
- розмір маленький, флізелін погано тримаєтся
- Продавец Darki
Наталія, дякуємо Вам за Ваш відгук, тут вже не раз писали про те що, якщо вона була би більшого розміру то не було би змоги згинатися при носінні одягу, тому дівчата тут писали і навіть викладали фото, що якщо потрібно то використовуюсь дві одразу
- Наталія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Darki. Количество в упаковке: 30
Це найкраще, що можна придбати. Дуже довго працює.
- Достоинства:
- Дизайн, вмістковність батареї
- Недостатки:
- нема
- Дар'я Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Darki. Количество в упаковке: 20
Підходять для щоденного використання.
- Достоинства:
- Ціна, якість
- Югельська Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Darki. Количество в упаковке: 20
Полюбляю носити піджак на майку і ця прокладка мій порятунок від слідів дезодоранту на моїх улюблених речах і нереальна економія на хімчистці. Я одразу наклеїла дві і таким чином точно все буде частенько і гарненько
- Вікторія Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Darki. Количество в упаковке: 30
Просто вау! Це реальне відкриття для мене!
- Достоинства:
- Ціна, якість
- Максим В***Отзыв от покупателя. Продавец: Darki. Количество в упаковке: 30
Прокладки тонкі, непомітні під одягом і справді добре вбирають вологу
- Достоинства:
- Якісний матеріал
- Наталія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Darki. Количество в упаковке: 30
тестую... клеються добре
- Недостатки:
- Прозора упаковка - не зручно.
- Продавец Darki
Добрий день, Наталія! Дякуємо за Ваш відгук!
- Інна Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Darki. Количество в упаковке: 20
За розміром малуваті, під білим одягом просвічує, не виконує свою функцію, даремно витрачені гроші
- Достоинства:
- Недостатки:
- не виконує свою функцію
- Продавец Darki
Добрий день, Інна
Розмір стандартний для одягу і його цілком достатньо, бо якби він був би більшим, то не всім би підходив і міг би викликати дискомфорт під час носіння... Якщо раптом Вам вони маленькі, то ми знаємо, що дівчата клеїли поруч одразу два на той самий піджак, щоб він не бруднився, і, в принципі, ціна дозволяє це робити. Що стосується просвічування, то все знову таки залежить не від прокладки, а від типу матеріалу, з якого зроблена річ... і в 90% її точно видно не буде!
Що стосовно функціоналу, то тут не погодимося, її мета а) не дати забруднитися речі від дезодоранту; б) ввібрати в себе виділення (піт), інтенсивність якого в кожного різна, і ясна річ, що вона не може 12 годин усе вбирати і залишитися сухою... якщо в когось активність більша, то їх можна міняти раз на 3-4 години влітку і немає проблем
p.s. У нас весь офіс їх використовує і ми перестали взагалі речі здавати через білі плями в хімчистку і хлопці також :)
- Наталія А***Отзыв от покупателя. Продавец: Darki. Количество в упаковке: 20
Як на мене вони малуваті. Використовую для вільної футболки - за 8 годин на роботі розслоюються, під прокладкою сухо, але довкола мокрі плями. Альтернативи поки не знайшла.
- Геннадій Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Darki. Количество в упаковке: 50
Доставили швидко! Тканина дуже приємна на дотик! Дякую
- Достоинства:
- Топ якість!
- Недостатки:
- Не помітив
- Гончарук С***Отзыв от покупателя. Продавец: Darki. Количество в упаковке: 50
Этот товар - мое спасение, всю жизнь ходила мучалась с пятнами на вещах, но потом нашла этот чудо товар , прикольная задумка , не знала что такое есть , летом будет вообще супер !!
- Продавец Darki
Світлана, дякуємо за Ваш відгук!
Ми дуже чекали відгуків, щоб розуміти як даний товар буде сприйматися нашими покупцями.
Гігієнічні вкладиші - досить незвичайний та маловідомий аксесуар.
Але Ваш відгук допомагає розуміти, що ми на правильному шляху в наших пропозиціях )
Користуйтеся з комфортом та в задоволення!
- Сергій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Darki. Количество в упаковке: 20
Никогда не думал, что я доживу до прокладок ))) но когда мне супруга сбросила ссылку и порекомендовала попробовать их, решил рискнуть и заказал, так как у меня довольно дорогие футболки и свитера, а я устал носить их в химчистку и выводить время от времени пятна от дезодорантов (((
Довольно тоненькие, под одеждой их совсем не видно, на них две клейкие полоски (держаться очень хорошо) на ощупь мягенькие ))
Думаю вещь очень крутая, а тем более когда впереди лето- Продавец Darki
Дякуємо Вам за розвернутий відгук!
- Ірешка В***
Підкажіть, будь ласка, клеюча основа по всій площі чи на 2см пообіч згибу чи на кінцях?
- Оксана Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: LEWAJN
Реально працює.