Отзывы покупателей о Силиконовая шапочка для плавания SNS Galaxy серебристая для длинных волос унисекс 55-62 см водонепроницаемая
Есть в наличии
- Ганна Р***Отзыв от покупателя. Продавец: FANJING. Цвет: Black
Шапка для дитини. Розмір малий. Якщо дорослому півгодини в ній поплавати, потім півдня голова болить. Та й не знаю, чи дитині підійде - дуже стискає голову.
- Достоинства:
- Немає.
- Недостатки:
- Для дитини. Колір невиразний. Розтягується погано.
- Продавец FANJING
Ганна, доброго дня! Всі шапочки для плавання виготовлені з силікону стискають голову, це передбачено конструкцією шапочок для зменьшення намокання волосся. Щоб не стискало голову краще підібрати тканеву шапочку. Нам прикро, що наш товар не задовольнив Ваших потреб. Гарного дня! Бережіть себе.
- Арина П***Отзыв от покупателя. Продавец: FANJING. Цвет: Black
Шапка не соответствует фото ,пришла отвратительно качество ,продавец просит оплатить сразу понятно почему ,вся поцарапанная и цвет как выгоревший
- Продавец FANJING
Аріна, доброго дня! Нам жаль, що товар Вас не задовільнив. Шапочку неможливо поцарапати, вона оброблена тальком для запобіганню зліпання матеріалу під час зберігання. Він змивається мильним розчином. Приносимо свої вибачення за невідповідність малюнку. Гарного дня!
- Лилия К***Отзыв от покупателя. Продавец: FANJING. Цвет: Silver
чудово обтікає. є місце для жіночого хвостика.
- Достоинства:
- ціна, матеріал
- Недостатки:
- нема
- Продавец FANJING
Лілія, добрий день! Дякуємо за відгук! Сподіваємося, що будете плавати з задоволенням!
- ХристинаОтзыв от покупателя. Продавец: FANJING. Цвет: Black
Дуже гарна та зручна шапочка! Колiр насичений чорний та малюнок якiсний
- Продавец FANJING
Христина, добрий день! Ми дуже раді, що Вам сподобався наш товар! Дякуємо за те, що знайшли час залишити відгук! Плавайте з задоволенням!